April 17

Träningen igår var mer än välbehövlig. Det var kul, men jobbigt att springa ute. Detta är illa, eftersom det är seriestart på söndag.. :/
Och, det finns redan med ett datum som jag inte kan. Och kanske till och med två.. :/ Det beror på vart matchen är, om det är borta så kan jag hinna. Fan, att seminariet ska vara så sent! Men, förhoppningsvis så löser det sig.

Vilken morgon. Jag har varit väldigt duktig tycker jag och hunnit med en hel del. Satt på en tvättmaskin, som snart skall hängas upp. Diskat, tagit ut soporna, fixat pluppen till ett navelsmycke som jag var så duktig att tappa hos Carro samma dag som jag fick det ;p Så för tillfället är det bara  tre saker kvar som ska hinnas med idag:  Hänga upp tvätten, laga mat och läsa en engelsk, bajstrist bok. Visst, det går okej ändå (mot förmodan) men att läsa på engelska tar fem gånger så lång tid som det gör att läsa en svensk bok.. Det är det som är det sega med det hela. Och jag har 190 sidor kvar typ, som ska vara färdiglästa till på måndag. Haha, aldrig är jag ute i god tid.. Jag trodde det var veckan därpå som vi hade detta litteraturseminarium, men icke.



Och så var det dags att dricka vatten, igen.
Förstår inte varför jag är så  jäkla törstig?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback