Oktober 4

Fredagen bestod av en himla massa kånkande på saker för att dels plugga i Linköping med Janni. Där planerades VFU-dagarna för nästa vecka, lite fika hann vi med, titt på Ice age, laminering av massa fint och våffelätning.
Sen så var det också inflyttningsfest i Linköping också. Träffade folk man inte träffat på väldigt, väldigt länge och folk man aldrig i hela sitt liv sett, och så var det utgång på Platån som gällde. Trevligt var det.

Lördagen var riktigt seg, men kom hem ganska så skapligt. Då blev det lite pluggande, mest klippande av fina laminerade ordkort och bilder och en massa avsnitt av Desperate :) Slog till med lite popcorn också, väldigt gott :)

Blev att gå upp tidigt idag för att spela säsongens sista match. Kallt som fan var det, och efter typ 5 minuter så vräker det ner regn, tror till och med att det haglade också. Så ont det gjorde, ännu kallare blev man och typ 5 kg tyngre. Matchen gick väl inget vidare, och lite beror nog på att vi inte hade någon avbytare. Fick en hel del smällar i andra halvlek så nu har jag ont i vänstra vaden och foten. Blev stämplad uppepå foten på exakt samma ställe, twice! Ajaj kan man ju säga.
Men nu blir det att sitta här och plugga med en massa begrepp och greja, packa inför morgondagens VFU och lite.


Musik och plugget väntar på mig.

/Lalla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback