September 30

Och så kallt det är ute. Nu är det verkligen höst. Jag är så extremt sugen på att ta värsta långa höstpromenaden och fota mängder, men tyvärr finns det ingen sån tid den här veckan. Men förhoppningsvis så kan jag hitta något tillfälle nästa vecka, hoppas hoppas hoppas!

Och VFU idag igen. Idag var det inte lika stressigt, till exempel att äta. Så det var skönt. Och nu har det äntligen blivit inplanerat en scrapbookingdag då det ska tillverkas julkort. Visst är det lite tidigt, men herregud så mysigt :) Så fler tillfällen kommer hinnas med innan det är dags att skicka dom ;) Och Disney-filmet ska det ses på då också, skoooj.

Sen blev det att läsa en stund på bibblan i Sörping i väntan på bussen hem. Och där fick man lite sällskap av Eve, trevligt. Pratade om mycket, plugg, jobb och hur dagens barn jämfört med oss :p Haha, intressant och roligt iallafall.

Sen så kom man hem och satte sig vid datorn för att skriva mängder med begrepp och vad de innebär. Har skrivit en del, men det finns massvis kvar. Börjar blir riktigt stressad inför tentan.. :/ Usch usch.

Men det är väl bäst att fortsätta lite så att man kommer någon vart. Kanske hinner med att se något avsnitt av Desperate också, om man är extremt duktig.. Vi får väl se :p


/Lalla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback