Valborg.

Match igår igen, borta mot Bråvalla. Vann med 2-1, och Linnea gjorde mål! Med vänsterfoten! Nämnvärt! ;D Kul att vi har tagit sex pinnar av sex möjliga nu på dom här matcherna. Hoppas bara att det går bra nu på onsdag och fredag. Det är då det gäller att visa vad Gusum/Valdemarsvik egentligen kan!

Gick hem till Anna sen :) Var väldigt trött och osocial, men jag hade det  trevligt (även om jag kanske kunde ha visat det bättre). Hoppas att vi kan ta en sväng till ladan snart :a

Snart blir det att åka iväg till stugan. Tårtkalas hos grannen ^^,


Btw, jag har fått sommarjobb! Ska jobba inom Gusums Hemtjänst! :)
Så nu har faktiskt en sak av alla löst sig. Ska väl kanske vara glad för det, men det finns så mycket  mer som också skulle kunna lösa sig, snarast..

"Och körde på en bäver, och begravde den.." :p



/Hoppla o_O

Konstig, och konstigare.

Nu äre äntligen helg :)

Var i skolan idag. Pluggade lite Natur & Friluftsliv B och religion. Skulle  lånat en bok till svenskan också, men hittade ju ingen. Dom hade EN ENDA Stephen King-bok. Och hur många har han egentligen skrivit? Dålig stil.
Så får väl försöka hitta nån tid nästa vecka att hitta en bok istället. För jag har ju all tid i världen menar jag :/
Borde lära mig att jag ska planera saker bättre och vara ute i tid.
Borde borde borde.

Men jag har faktiskt hunnit vara lite snäll idag.
Hjälpte Maria med lite datakunskap imorse. Trodde att jag var smartare än vad jag var, men där trodde jag fel. Men du kom en liten bit på vägen iallafall, and I'm proud of you <3
Sen när jag kom hem så bakade jag sega chokladmuffins åt mamma ;D They look nice :)


Åkte lite moppe förut också. Var väldans längesen det. Är ju iofs ganska kul, men vill så gärna ha mitt körkort, Nu!


Konstig konstig. Det är jag nog. But I'm not alone.?

Förresten, Anna ville egentligen mosa en liten unge igår, men hon gjorde det inte. Snällt av dig ;p




Tjooh.

Biiiltuur med Annaaa

Anna och jag har åkt en sväng i bilen :)
Finns det nåt bättre än Anna och jag i en bil, en massa prat, fint väder och dunk-musik i högtalarna?
Det var greaat! <3

Imorrn är det fredag, och sen äre helg :) Lååång helg! :D



//Tjock tjock tjock!

Mooondag.

Måndagspraktik. Ganska segt, och trist väder!

På mindre än 30 minuter i väntan på bussen hem idag så har jag fått höra Periodar'n Håkans liv. Han är lärare på Ektorp, i Matematik och Naturkunskap, och dessa två ämnen är viktigast i skolan. Han är särbo och tycker det är bra. Han har en 23-årig dotter som ska  plugga till advokat i Linköping och som bara vill låna  pengar av honom. Han har en katt som heter Ludde, som är en korsning av en norsk skogskatt och nått mer. Han älskar kallrökt ål med kall potatis.
Aa, jag hann höra mycket mer! Kanske inte så intressant, men roligare än att plugga :p

Snart dags för fotbollsträning. Har ingen ork till att springa spåret först, men har ju inget val.. :/


Huj.

Seriestart :)

Hemmamatch, på Grännäs. Fick spela på B-plan och allt :p Mot Igelfors/Ljusfallshammar. Vann med 5-0, så det var en riktigt bra seriestart. Fem mål gjorda, inga insläppta och tre poäng till oss :) Great!

Är riktigt seg i kroppen nu. Borde kanske laddat bättre inför matchen.
Måste lära mig att planera bättre! 

Usch usch, upp tidigt imorrn igen. Segt segt!


Anna, kom hem. Gå en sväng med mig ikväll <3


Tjipp tjopp.


Seghuvud.

Trötter och seger idag..

Igår var jag ute och gick med Maria och hennes två hundar. "Det är helt otrooligt alltså."

Imorgon drar serien igång. Tyvärr i Viken, men va  fan. Ska bli kul ändå. Och efter uppehållet blir ju  hemmamatcherna trots allt här HEMMA I GUSUM :P


UNU DEJ DYX.

Onsdag...

Aaah! Jag hatar.
Livet har stannat i denna berg och dalbana och det känns som jag sitter fast, den här uppförsbacken orkar jag inte att komma uppför. Det är stopp. Det finns ingen kraft kvar.
Skolan går åt helvete. Likaså körkortet. Jag finns inte där för mna vänner så som jag vill. Konditionen ligger på noll. Träningspasset för figuren innan sommaren har jag inte ens påbörjat.
När sommaren kommer så kommer jag att vara utan sommarjobb, utan körkort, ensam, utan vänner och tjockare än någonsin! Hat hat hat!


^_^

Nu sitter Maria på bussen och är på väg hem till mig.

Lördagen igår blev inte riktigt som planerad. Men mestaldels. Åkte till Linköping, skulle fira/bli firad av kusiner och deras föräldrar. Så misasde alltså både träningsmatchen mot Hannäs/Falerum och Kick-offen på Dalängen. :(
Åkte hem ganska sent mot planerat, jag hade räknat med att vara hemma vid 5, men kom hem vid 8. Så det blev så körigt, så hann inte hem till Malin :(
Övningskörde hem också. Inte helt från Linköping, ville inte att dom skulle titta på så det blev en liten bit utanför. Så blev det inte över Sörping och den vägen heller, utan vi körde Linköping, Åtvidaberg, Falerum, Rumma, Gusum..
Sen blev det att kolla lite på matchen, men LHC förlorade ju..
Då blev det film istället, Beck - Gamen.

Idag har jag mestadels varit ensam här hemma. Men har varit lite duktig, städat litegrann (i köket, inte i mitt rum) :p, lagat mat och det blev faktiskt inte alls så hemskt som jag trodde där ett tag och så har jag skrivit alla dagböcker för praktiken. Så oerhört dumt av mig att inte skrivaner några rader direkt. Nu harjag behövt sitta här och tänkt igenom vad jag gjort och när och hittat på lite för 15 dagar ute i Gryt. Det tog tid! Men nu är det klart. Så nu ska jagfixa iordning mig och så ska jag gå och möta Maria :D Thanks honey <3


Min kusin på fyra år är ganska rolig han:
"Hej då era gubbar och tanter, kör försiktigt"

Äntligen är det fredag och en hel helg väntar.

Uuh, var så trött imorse. Körlektionen behöver inte kommenteras, för jag är ganska tjatig på den punkten och det går aldrig så som jag vill iallafall så det spelar ju ingen roll.
Malin hoppade på samma buss som mig till skolan också, så det var skoj :)
Ner till Viken, promenerade upp till skolan och satt mig för att söka lite jobb. Hade lite flax (fast ändå inte) imorse. Nån Viviann från Vikariebanken i Norrköping ringde och sa att jag kanske kunde komma på intervju så småningom. (Jag skrev en ansökan om det igår kväll!) Till hon förstod att jag fortfarande går på gymnasiet och då fick man ju inte det.. :/ Två jävla månader kvar ju! Men hon skulle prata med Tamburinen, och både dom och hon ska höra av sig igen. Hoppas verkligen att det här kan leda till något.
Men man kanske inte ska förvänta sig så mycket, Fredag den 13:e, det säger väl allt.
Så nu är jag i skolan. Har träffat på Maria nu och alla i friskvård har lektion. Själv sitter man här ensam och lyssnar på musik och försöker vara lite ambitiös och plugga. Det går väl sådär.. :/ Men ska snart ta och fortsätta.

Har fått veta betyget i projektarbete nu. Är glad! :) Men förstår det inte riktigt heller. Jag hade Noomi som handledare, och jag tror inte att hon skulle vilja ge mig nått bra betyg.. :/ Hum, dom kanske ändrar sig? :S


Tycker om fredagar. Det betyder att dagen är kort och att en lång helg väntar på oss :) Och jag tycker om att vara i skolan utan att umgås med folk och jobba med en massa nya uppgifter. Iallafall när jag är här frivilligt. Ska försöka göra alla rester nu så fort som möjligt (det vill säga inte är så fort iofs) men skulle vara så skönt om man blev av med allt och kunde koncentrera sig på de uppgifter som man får så småningom istället..

Min mobil håller på att döö! :/ Det är sorgligt, men sant. Jag hoppas han kan stå ut några timmar till.

Jag har träningsvärk i mina armar! Det gör ont! :p

Springa en sväng idag? Eller gå en långpromenad iallafall..
Måste ta tag i saker och ting nu.
Men det är så mycket. Träning, körkort, skola. Jag vill bara må bra och umgås med mina nära och kära. Men när ska det bli av?


Nae, men ska försöka skriva klart planeringen till Ledarskap inom lek och idrott. Tror att jag måste lämna in den idag eftersom varken jag eller Kim är här på måndag, och det är på tisdag  vi ska redovisa. Jag hatar redovisningar! Tur för både mig och Kim att jag är här idag för annars skulle vi aldrig ens haft en chans att få in den i tid :B Din bakov ^^,

Aaaaah!
Panik! Vilken hemsk syn! Jag måste verkligen göra något åt detta! Det blir att träna på ett eller annat sätt idag!



<..Och så blinkar det till. Och dom tänder alla ljus. Du var ensam när du kom..>


Vilken jävla dag!

VA FAAN!
HÄR HAR  MAN SKRIVIT VÄRSTA BLOGGINLÄGGET OCH SÅ LADDADES DET INTE UPP OCH JAG LOGGADES UT OCH ALLT VAR BORTA!

Hela mitt liv går åt helvete ! Klarar inte ens av att skriva ett bra blogginlägg utan att det ska försvinna och grejer!!

BAAAAAAJS. Jag hatar allting!!

God natt!! :'(


Upp som en sol, ner som en pannkaka.

Skola igen då. Det är väl vad bloggarna kommer handla om mestadels hela tiden nu. Det är det enda jag hinner med att göra, och äre inte i skolan så äre läxor och arbeten och en massa prov som det ska pluggas på istället. Jag vil bara umgås med mina vänner för tillfället. 
Ni betyder så enormt mycket <3


Men skolan idag då. Började med Arbetsmiljö & Säkerhet. Var väl rätt så slappt ändå. Genomgång, och så emellanåt så lyssnade vi på radion för att höra när Carro pratade om Spanien-praktiken :P Sen vare dags för att hålla i en lektion på Idortt & hälsa B. Som tur va så var vi ju fem stycken i våran grupp, och för hela gruppens del så gick det väl hyfsat, hoppas jag. Annars ber jag om förlåtelse tjejer.
Åkte med Carro och Malin på en liten raggartur i Vika sen innan lunchen :p Sen vare matte. Matten är alltid hemsk, men när man har Olga håller man ju på att krevera! Hon är en hemsk människa som inte förstår när hon ska sluta prata och börja om något annat. Man kan inte försöka avbryta henne heller för antingen börjar hon babbla på en massa om det, eller så tror hon inte att man fattar alls. Hon är trög! Efter matte-bajset så vare en liten håla, då jag försökte skriva två sommarjobbsansöknigar men kan ju inte sånt så det blev bara skit som vanligt.
Sen vare Religion.. Genomgång först och sen en fet uppgift att göra. Men jag hadesån jädra tur idag. Satt bredvid Nina, och hon hittade typ alla svar direkt :) Så snällt så snällt :D
Sen var skolan slut och jag kunde äntligen träna :) Hade ju tänkt mig kondition på löparbandet, men det blev bara uppvärmning där i  fem minuter. Sen blev det styrketräning i armarna för heela slanten. Timmy är galen när han väl sätter igång :p Har träningsvärk redan nu, så tror inte att jag kommer komma upp ur sängen imorrn :P

- The Christmas man, eller va fan heter han?
- Santa Claus..
- Aa, just de. The Santa Claus is kommer in the chimney.
Min pappa, han kan engelska han ^^,

Fotbollsträningen idag var på Bandyplan igen. Men skoj som tusan var den :p


Anna, jag är ledsen att jag missuppfattade dig :( But next time baby,
I will be by your side <3

Imorgon kommer jag dö för femtielfte gången i mitt liv. Jag hatar skolan, och allt som har med den att göra!


Nae, men om man kanske ska ta och försöka sova nu då. Jag hoppas att jag kan somna för evigt!

Buhu muu blää blöö!


Back in school, efter alla dessa veckor.

Yes, what a lovely day! :(
Att vara tillbaka i skolan är ju lika kul som vanligt. It stinks!

Tog mig lite tid och plattade håret imorse. Och när man kommer ut så snöar det. Äckligt! Men dagen blev lite bättre när jag fick sällskap från bussen till skolan av Timmy :p Började lite slappt med info och sen teckenspråk (som vanligt utan lärare på tisdagarna). Maria och jag tog kort på min hand och alla bokstäver :p Kanske inte så vackert, men jag slipper iallafall att teckna nöt! Det ska Maria göra! ;) Hihi!
Sen vare dags för Natur och  Friluftsliv. Men hade ingen lärare då heller så det blev väl kanske lite slappt. Men Kim och jag gjorde faktiskt en hel uppgit. (Och man behöver kanske inte berätta att  det skulle vart klar på praktiken och att  vi inte hann lämna in den innan Emma åkte, men iallafall) :p Sen så fick vi våra studentmössor idag! :D Wiiehuu. "Bara" två låånga månader kvar då.. :/
Efter lunchen så vare Ledarskap inom lek och idrott. Liten, kort genomgång innan vi fick planera våra lekar/lektioner. Blev lite gjort där också, även om det kanske kunde blivit lite mer, men va fan :p
Sen vare dags för det som jag längtat efter heela dagen - att träna! :) Behövs i stora mängder för tillfället.




Att springa på ett löparband och svettas får ut lite av aggressionerna. Det var skönt just då, men de börjar lite smått komma tillbaka nu. :/ Vill bara att vissa ska strunta i mig och inte lägga sig i om saker dom inte har en aning om. Kom tillbaka när ni vet något. Att tro en massa saker är långt ifrån. Sköt er själva istället!
I hate bullshit.


Nu ska jag försöka söka lite sommarjobb.. Kommer väl som vanligt inte att ge nåt, men måste väl försöka :(



Möööh!


Annandag påsk.

Påsken är slut. Skola imorrn. Hemskt! Behöver väl inte skriva något mer om det?

Söndagen då. Spelade som sagt fotboll med Anna och Timmy och gänget. Ganska så skoj, förutom att ena bollen var stenhårt pumpad så att min tå fick ont när jag sköt.. :/ Fast det är mer synd om Anna som räddade ett skott från Björk så hon fick ont i hela sin fot. :/ Hoppas att den blir bra snart, så vi kan spela ännu mer :a

Sen bar det iväg hemåt. Kollade skolkataloger och sen gick vi hem till Anna. Sviiinkallt vare :p

Tittade på Time out och snackade en massa skit ;p Väldans trevligt hade jag iallafall :) Måste ses fler gånger, och oftare Anna. You're important <3


Imorse så märkte jag att det var SNÖ ute! Äckligt! Det skulle ju vara VÅR nu ju! Det här ingick inte alls i min planering, Men det var bara att  traska hem i snöslasket för att fixa iordning sig och hoppa på bussen in till Sörping för att umgås med Maria :) Har träffat på tre hundar idag tack vare/på  grund av Maria :P Haha!
Försökte planera uthur våra framtida liv  ska se ut, men det är inte så jäkla lätt. Kan man inte få tillräcklig och förstålig fakta så att man förstår. Vill inte direkt fråga syon en massa dumma frågor, för han kommer inte fatta vad man vill få reda på, eller så kommer han inte kunna förklara det så att jag förstår. Jaja, jag hoppas att det blir bra.

Åkte sen hem och på tre röda sekunder så vare typ dags för träning. Inte på Dalängen idag, på grund av äckel-snön, blev Bandyplan istället. Men det funkade väl det också. Mycket kondition, men sånt behövs extremt mycket från min sida så det är bara bra :) Kul vare också, men när fötterna blir blöta så blir det så inibomben kallt efter ett tag.. :/
Men är fotboll livet så får man stå ut med såna saker också ^^,


Det var så längesen jag var i skolan att jag kommer knappt ihåg hur man gör för att ta sig dit. How sad det skulle vara om jag åkte med fel buss imorgon och inte kom till skolan. Vill inte diit! :(

Nae, men man kanske ska ta och försöka sova snart. Har en otäck magkänsla av att det kommer ta ett tag.. :/


Mupptupp.


Påskdagen.

Idag har jag lekt med Anna=) kul. bloggen blev lite försenad men iaf. så kan de va. Har spelat fotboll o kollat på film. Mycket skratt har det blivit:P Like usual med Anna:D
Nu tar batterietsnart slut här på datan men ett mera detaljerat blogginlägg skrivs annandag påsk.

"är lika vig som en ribbstol"

Tjillevippen

Påskafton.

Varför går påsklovet så fort för? Det kunde gärna få vara en veckas lov till. Jag har inte hunnit med hälften av allt jag skulle ha gjort.. :/

Så hur har jag spenderat dagen då? Jo, idag vare ju tänkt som så att jag skulle plugga. Men oftast så blir det aldrig som jag tänkt mig. Nae, det blev lite korsord (bara för att jag har gett mig fan på att jag ska klara ett helt själv) :p Sen blev de film med Helen och Zonny, Scary movie 4. Sen blev det ännu mera film, Dum & Dummare, När Lloyd mötte Harry, eller vad den heter :p Påskäggsgömning och letning hann jag också med ;P
Så det där med pluggandet tror jag att jag verkligen på riktigt får ta tag i imorgon, annars är det kört. "Take your fat ass and come here". Det är precis vad min dator och mina böcker måste säga mig. Och då får jag inte gå in på något annat än Words. "Ta tag i saker och ting i tid fat ass!"


www . hotamail . cojm
Roliga grejer det :p

Nae, men duschen väntar.



Grus & gnejs, lingonfejs.

Långfredagen.

Påsk påsk påsk.
Om det är någon som missat så är det faktiskt påsk nu.
Don't forget it ;p


Om det är någon som undrar om min tripp till Blåkulla gick bra så kan jag svara som alltid, det är hur kul som helst där! Häng med nästa år ^^,

"Stulen kärlek". Riktigt rolig att se (: Framkallade en del skratt hit och dit :p


Jag förstår mig inte på dig. Varför så nyfiken på min Lunar-blogg? Du har ju ingenting med mig att göra längre, och inte jag med dig heller. Du är en skum typ och jag tänker inte ens försöka förstå hur du tänker.
Leave me alone Pucko!


Anna! Jag är sugen på att spela fotboll nu :p (Eller på söndag) ^^, <3
Maria, jag vill promenera låångt med dig på måndag <3
Kim, jag har ett påskägg till dej ju ;) <3


Vilken dag är det egentligen man ska säga Glad Påsk? Kanske en lustig fråga, men när man är lite småseg och halvtrötter så kan man faktiskt få upp en del flumma men filosofiska tankar om det ena och det andra och allt som hör till :P Det är ju inte på onsdagen, det är då man får sätta lappar på folks ryggar. Eller är det kanske då man ska börja säga Glad Påsk? På skärtorsdagen så går man påskkärring, och får godis av folk och vissa delar ut påskkort? Är det då man ska säga Glad Påsk? På långfredagen är det ju inte direkt något speciellt ändå, eller jo det är ju röd dag och bussarna går jättedåligt men iallafall. Är det kanske då man ska säga Glad Påsk? Påskafton tycker jag låter mest rimlig. Det är väl då man "ska" äta påskmat och får och/eller ger påskägg. Är det den "rätta dagen" för att säga Glad Påsk? Eller är det kanske på påskdagen. Då är det heller ingen speciellt förutom en röd söndag. Ska man kanske säga Glad Påsk då? Eller annandag påsk, den sista röda dagen. Är det den sista dagen man ska säga Glad Påsk? Eller är det försent då?
Haha, man kan bli bra förvirrad ibland. Jag tycker iallafall att man ska säga Glad Påsk på vilken dag man vill! Det är ju en väldigt trevlig fras med en gnutta omtanke bakom :p

Flummare Lalla får man nog ta och leta efter :P Lycka till på den skattjakten ;p



Glad Påsk ;)

Skärtorsdagen.

Idag är det minsann ingen vanlig torsdag inte :p Nej, det är idag jag och mina vänner flyger iväg till Blåkulla. Snart ska vi åka ;)

I'm new now :a

Lekte med Anna idag också :) Det var kul, as usual :p 
Spelade lite fotboll. Och det gick ju bra, emellanåt. När vi var seriösa, och det kan vi ju inte påstå att vi var hela  tiden :p Anna är bäst på att använda sina armar iallafall, många snygga nedtagningar där :a Så kul att du börjat spela igen :)
Så hoppas att det blir mer fotboll och en massa film på söndag med Anna (:
Thanks a lot honey <3

"Beck - Advokaten" tittade jag på nyss. Ganska så bra, oväntad mördare vilket är ganska så kul (när man väl fattar att det faktiskt är den personen och att det inte hade nånting alls att göra med det jag trodde) :p Lite förvirrande kanske, men iallafall :p

Snart vet jag inte vad jag tar mig till. Jag vill/måste ha sommarjobb! Varför ska det vara så svårt att få  något, när man så gärna vill ha det?

//
Kloink! [Anna]
&
Doink! [Lalla]


Påsklov.

Aj aj aj! Jag tycker inte om mitt öra för tillfället. Min frilla blir lidande. :/ Men det får gå.. Jag kan nog stå ut två timmar till..

Körlektion nyss, eller kom snarare hem från den. Usch vad dåligt det går. Och jag som snart ska köra upp ... Det kommer aldrig att gå vägen :(

Jag är så trött på allting. Borde man inte njuta av sitt allra sista lov när det är påsklov ?
Jag vill kunna det, men jag kan inte. Jag hinner inte. Högen med saker som ska göras är enorm. Allting med skolan, lära mig att köra en bil (både med körlektioner och hemma), umgås med mina underbara vänner, träna ordentligt och få upp min kondition. Det är redan måndag nu, och den är snart slut. Och vad har jag  då åstadkommit med dagen. Nästan ingenting.
Jag har ingen ork kvar till allt som ska göras :(

Fotbollsträningen kallar.



Bajs.

Första träningsmatchen

Första träningsmatchen för i år. På gräs, Dalängen, mot Tryms flicklag. Vann med 6 eller 7 - 0. Kommer inte ihåg, var så omtöcknad när jag fick gå ut från planen. Baboschka den jäveln sköt en stenhård (jag skojar inte) boll rakt på mig när det var typ två minuter kvar. Den tåfjutten var det fart i, och bollen kom rakt på mitt huvud, eller mer exakt på mitt högra öra ! Just hate her! Mitt öra är nu svullet, det dunkar och bankar i både örat och huvudet, och örat liknar ett elefantöra, för er som är intresserade :p
Funderar också på hur jag ska kunna sova inatt. Dels för smärtan, men också är det ju mitt högeröra som jag antagligen absolut inte kommer kunna ligga på, och när jag ligger på mitt vänsteröra får jag alltid mardrömmar. Låter nog konstigt, men så är det. Men kanske får offra mig inatt och drömma en mardröm. Läskigt att försöka förbereda sig på det. :/


Någon mer som vill vara med i min klubb; "Hata Baboschka".

Nae, men ska gå och titta lite på Time Out. Kan ju faktiskt göra det nu, även fast det inte går på tv:n. Gissa hur? :p


Smack.