Grattis

Idag fyller Dynamit-Harry, alias Björn Gustavsson, 73 år. Just so you know :p
Hipp hipp hurra och grattis på dig.


Inventeringen igår på Hemköp var kul :)
Maria kände sig som musen i Askungen: "en, två, tre, fyr, fem sex, sju, åtta!" ^^,
Och jag fick en sån där scanningsmackapär rätt i skallen, så bulan gör ont vill jag lova.
Men kul var det :)

Men imorse gick man ju upp klockan 5 på sin lediga dag då. Då är man nog lite knäpp :p
Men det är bara grötfrukost en gång om året på Sörby, så då får man ju ta och offra sig lite ;)  Mysigt var det.
Eftersom jag var så snäll och hjäpte till och diska alla jävla tallrikar så missade jag precis bussen 5 i 9 - typiskt. Fast jag är faktiskt glad för det. Gick omkring i Viken på en timmes promenad, behövligt efter all gröt och pepparkakor (dom första tror jag! första lussekatten åts med Kim i tisdags på Lilla Blå.)
Kom hem och lagade mat åt mamma och pappa.

Nu ska jag titta vilka jag har julklappar åt, och skriva en lista på vad jag kan köpa imorrn :)
Det är min och Marias alldeles egna dag <3

Sen ska jag ta och diska, och sen kanske det blir nåt avsnitt av OTH, fick hem boxen igår :D
Och just det, plugg är det också ja. Det är det enda jag tjatar om, tråk-Lalla.


/ Lalla F

Lunch

Filmen (som jag nu inte kommer ihåg vad den heter, men kanske tills nästa gång) är slut och eftersom vi bara var tre i gruppen som var här så jobbade vi väldigt snabbt och är klara med allt.

Väntan på bussen är lång, men det gör ingenting. Hade tänkt åka hem nu, men ångrade mig. Åker jag hem nu, så kommer jag och Maria ses en ännu kortare stund ikväll, så om jag är kvar till bussen går härifrån så kan vi ju åka ända från Sörping och till Viken :) Annars hade det bara blivit från Gusum, och det ska jag ju ändå göra på hemvägen. Dessutom är en halvtimme lång tid, och då ska man ju utnyttja den på bästa sätt, with the best ones <3


Snart kanske dags för lunch. En promenad också, ett måste.
Men först så ska jag skriva två papers hade jag tänkt, en där jag skriver om bildlektionerna, och en om boksamtalet. Jag ska också hinna läsa minst två kapitel i Chambers bok också så att jag snart kan skriva det papret..

Men som sagt, skriva var det - skolarbeten!


/ Lalla F

Bio

Nu ska jag på bio. Klockan 9 en torsdagsmorgon, det är inte många som har varit det. Och jag vet inte riktigt om jag kan kalla det för bio egentligen heller. Det är en skoluppgift och jag har ingen aning om vad det är för sorts film eller vad det handlar om eller nånting. Som tur vad ska vi bara diskutera innehållet efter några frågor sedan i arbetsgruppen så det blir säkert bra.

Ikväll så ska jag träffa Maria också, och tjäna pengar samtidigt. Vi ska inventera på Hemköp ;)


Nae, nu måste jag springa ner till 113 så att jag inte missar filmen :p


/ Lalla F

Snart

Nu är bilden slut, och vi slutade ju ganska mycket tidigare än vad vi skulle gjort = sköönt!
Kommit hem, och snart är det fotbollsträning :p
Lite plugg hinner jag nog med innan också, papret om boksamtalet och bilden framförallt.. Sen finns det ju alltid mer att ta av i högen om man säger så.


/ Lalla F

Bildlektion

Bildlektion idag, hela dagen. Ganska kul faktiskt :p
Och Josefin är en riktig porrunge! Just so you know, så passa dig för henne ;p

Nu ska jag ha bild igen, och leta upp en bild. Kanske på en smurf?


/ Lalla F

Fryser

Jag fryser ihjäl
det är så kallt.

Huga, är det minusgrader i mitt rum också? Inte ens min varma filt hjälper..


Nu har jag skrivit färdigt utvecklingsplanen. Så det är bara att skriva ut den. Räknat ihop mina poäng också och dom stämmer. Nu  gäller det bara att ändra mina fyra U till G så är det klart... Kanske lättare sagt än gjort.. :/
Nu har jag kvar att  skriva ett paper på Chambers bok, vilket jag skulle gjort igår. Men lat som jag är skjuter jag upp det... :( Och först och främst ska jag skriva på min debattartikel, om att lärare inte får tillräcklig utbilning inom sex och samlevnad.
Och så ska jag pilla lite i mitt rum också.

Men ikväll klocka 8, ska jag förhoppningsvis kunna belöna mig med Ugly Betty, annars så får jag stå över det, men då belönar jag mig med House istället, för det måste jag se :)


Brr och hej/ Lalla F

Karusell

Måndagar, I hate those ones.

Skola igen. Tycker inte om denna omställning från praktiken igen. När man väl är inne i förskolan karusell så ska man kastas av den och ställa sig i kön igen. Snurrigt är det till en början, sen blir det klarare och man väntar och väntar tills nästa karuselltur.

Tittade på Dawn of the dead idag också. Läskig, men med världens tråkigaste slut. Jag vill ha lösningar, bakgrund till problemet och ett slut med liv! Det saknades. Och istället så var det alldeles för mycket blod och tänder som visades. Men jag överlevde. Bara hoppas att jag överlever natten också.

Nu måste jag läsa, och skriva ner någon problemformulering om boken om boksamtal. Nån idé?


Imorrn ska jag träffa Klimpen också. Det var alldeles för längesen sist.Byebye.


/ Lalla F

Pjuuh

Pustar ut. Nu har jag skickat iväg min komplettering så nu är det försent att ändra någonting. Jag har ingen aning om jag har fattat  det rätt eller nånting, men jag har gjort uppgiften, skickat in den en dag för tidigt och ja, hon får väl trycka ner mig i skorna en gång till om det nu inte skulle falla henne i smaken. Gaah!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa Den fantastiska räven. Har inte börjat läsa än, oops. Kanske dags nu? :/

Och sen så ska jag sova :) På söndag minsann, då ska jag sova ut ordentligt! Haha, men det är en vecka kvar. :p


'Vy från ett luftslott <3


Nighty night./ Lalla F

Min helg

Helgen är redan slut. Jag tycker inte om söndagarna, just därför. Men jag hatar fortfarande måndagarna, dom är helt klart värst! Så även imorgon.

Men men.

I fredags var det min sista praktikdag för den här kursen. Men på fredag ska jag åka dit och vara med på  grötfrukosten, så då träffar jag dom flesta. Den äre Jul i vårt hus den 6:e och det ska jag också vara med på :)
Lite senare på dagen blev det en snabb-visit till Mary. Alldeles för kort, men vi sågs iallafall och det piggar alltid upp litegrann. På lördag får vi vår efterlängtade heldag tillsammans <3
Så, dagen slutade bra, men började hemskt. Ställde klockan på 4:40, eftersom jag skulle åka med 6:10-bussen till Viken. Mamma kommer in vid 5:50 och frågar när jag skulle åka egentligen. När jag väl fattar att jag bara har 20 min på mig så trodde jag ärligt talat att jag skulle dö! Jag försover mig inte ofta, men när jag väl gör det (ordentligt) då blir allt galet. Men mamma försöker lugna ner mig. "Ta det lugnt, och ta det viktigaste". Min mamma ärvan att försova sig, så hon talade om detta av erfarenhet :p Men jag hann iallafall med bussen men vad möter man där? Jo, en busschaufför såklart.
- Och vem väckte dig idag? [ironisk]
- Öh, va?! Mamma... He he. [trött och ännu mer ironisk]
- Haha! Du ska sova på bussen nu va?!
- Aah...
Gash, att en människa som man aldrig träffat kan se att man är totalt död. Då äre illa!

På lördagen så blev det ingen sovmorgon. Gick upp till mormor och morfar och hämtade deras bil. När det hade tagit typ ett halvår då jag behövde sopa och skrapa rutorna.. Åkte och hämtade Helen och Zonny och så blev det en heldag inne i stan. Det gick kalasbra att köra dit och allting, men fy fan när jag skulle från Maxi till City Gross. Vem åker fel i en rondell, kommer upp på E4:an och hamnar efter ett  tag ända borta i Åby? Jo, Alexandra Nestor! Snacka om att jag var totalt vilse. Men jag hittade efter  en halvtimme tillbaka till Maxi och körde då rätt i den där jävla lilla meningslösa rondellen och kom fram till City Gross. Och därifrån hittade jag faktiskt hem också, i mörkret. Gash, och som grädden på moset så hälkade jag och druttade på röven när vi skulle gå en genväg till Media Markt. Jag är mobbad resten av livet för dessa tre händelser vill jag lova!
Kom hem iallafall med julklappar och grejer. Så snart är jag färdig med det. Förhoppningsvis blir allt komplett nu i veckan och på lördag där uppe i Stockholm :p
Kvällen avslutades med mys nere i soffan och dom båda avsnitten av Predikanten.

Idag blev det heller ingen sovmorgon (man är väl en karl?!). Gick upp till mormor och morfar igen, hämtade mormor och skjutsade henne till Viken eftersom hon ville ner på julmarknaden. Gick omkring där i två timmar innan jag skjutsade hem henne och jag gick hem till mig.
Nu är klockan tre, och jag ska börja med min jävla kompletteringsuppgift som ska vara klar imorgon. Sen ska jag läsa klart Böcker inom oss - om boksamtal, har typ 100 sidor kvar, och så ska jag börja läsa och läsa klart Den fantastiska räven. Fast det är en barnbok på typ 50 sidor, så det tror jag inte kommer ta så lång tid.
Städ är det nog också dags för. Pappa kom in  förut och härjade lite över min "lilla" hög med kläder. "Jag ska" som Alfons Åberg sa. Likaså säger jag.


Men nu ska jag först skriva och vara lite ambitiös./ Lalla F


Plugg

Slutade tidigt på praktiken idag. Så nu äre plugg som gäller. Först en timme framåt, sen ska jag se på OTH, för det var skiitlänge sen. Sen ska jag fortsätta plugga. Skoj som sjutton!


Förstår inte varför jag får kramp i två tår ibland. Fick det för tredje gången typ nyss (första gången var förra sommaren, och förra onsdagen fick jag det andra gången.) Det gör asont och jag har ju inte gjort nått konstigt. Skumt det dära.


Nope, pluggas ska det göras./ Lalla F

Tröttaste

Att man kan vara så här jäkla trött?!! Jag fattar det inte.

Men snart är det fotbollsträning :D


Inget plugg idag heller. Det fåt bli imorrn, slutar kvart över ett då, så då KAN jag inte hinna bli så här jäkla trött. Förvisso börjar jag sju.. Men men, då äre faktiskt rätt så lugnt och skönt innan alla kommit :p

Det var som en uppenbarelse. Tanken slog mig som en blixt. Jag hatar att detta påverkar mig. Jag hatar att jag inte vill veta vad som komma skall. Jag vill inte veta, även fast jag vill. Kan man vara mer förvirrad?


/ Lalla F

House

Varför blir man så jäkla trött av att vara på praktik?
Nu borde jag sitta och plugga som ett as, men krafterna är slut.
Men jag måste sätta igång med skiten. Nu! Just det,

Idag lekte jag med fyra tjejer att vi åkte buss. Chauffören frågade vart alla skulle åka:
W - Till badhuset.
A - Till Gusum.
E - Till Pippi.
B - Till Astrod Lindgrens värld menar du va?
E - Aaa.
B - Och jag ska, eh, åka till tandenfen. Jag ska upp till himmelen!

Barn är störtsköna! (oftast)


Ikväll äre House. Måste jag bara se på :)
Och imorrn är det fotbollsträning :)


/ Lalla F

Sov gott

Nu ska jag inte läsa mer studentlitteratur för idag.
Ska istället typ nu gå och lägga mig i sängen, och sova. Vad underbart det låter.
Tyvärr så ska jag gå upp vid kvart i 5 imorrn bitti då.. Praktik hela veckan. Lite jobbigt att inte kunna sova på bussen, men det är ju lite kortare dagar, fast med mycket högre ljudvolym än vad man vant sig vid i skolan.

Jag hatar att tänka framåt. Framtiden är ett helvete som väntar vid nästa korsning, och jag vill hela tiden stanna och titta på vad som kan hända på dom olika vägarna. Jag tycker inte om att köra så här fort!


Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen

Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag vara utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt
Håll mig älskling nu.

Stockholm vaknar långsamt
På droger och på sorg
Snön hyr ut sin oskuld
till hela Kungsholms torg
Det känns som när jag kom hit
way back in 93
en ynklig rad av fotspår
En okänd kontinent

Släpp snälla, släpp taget nu
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med
så håll mig hårt min älskling nu

Vaknar staden långsamt
och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld
för skiten bara känns
Det känns som när jag kom hit
way back in 93
en ynklig rad av fotspår
en oändlig kontinent

Stockholm vaknar långsamt
och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld
till hela Kungsholmen
Och det känns som när vi kom hit
till möjlighetens land
Du kan följa mina spår hem
Columbus var mitt namnJag ska somna till Columbus ikväll.


Sleep well.

/ Lalla F

Zombie

Gaah! Jag är helt död.
Jobbat 7:30-14:00.
Satt mig vid datorn för att beställa lite julklappar, men såklart så ska det strula till sig så jag får vänta. Hm, suttit här i typ en timme helt i onödan, då jag egentlgen kunde ha pluggat. Smartskaftat.
Men, det finns fler timmar kvar på söndagen, som tur vad.

Imorrn äre praktik. Måste hinna med att springa till biblioteket med och så blir det en tripp in till stan med.  Och plugg probably.Citat hört i affären:
- Vad är det här för något? En skruvmejsel... Vilka långa saker!

Helens skrattanfall:
- Jag skulle skriva sötast men det vart rövart!! Hahaha!Njae, nu ska jag kolla läget lite, sen ska jag läsa och planera lärtillfället jag ska ha på praktiken. Sen så ska jag väl  våga mig på att försöka beställa alla dessa saker också. Och bli ännu fattigare, jippie. Det är tur att jag får studiemedel på fredag, och lön nästa tisdag :) Jag älskar att ha ett extrajobb!/ Lalla F

Ändrade planer

Mixed feelings här. Även fast schemat blir ändrat till något posivit så kan jag inte låta bli att sura.
Jag hade planerat här att plugga en hel del, träffa Anna en stund och en mysig kväll framför tv:n eftersom det är Svensson Svensson & Babben & co ikväll. Men nej då. En febrig Sussi ringer och säger att hon inte pallar att jobba kvällen, så jag ska hoppa in vid 5 och slutar halv 10. Iofs är det toppen, men jag ville ju mysa. Självklart fick jag morgonpasset imorrn med mellan 7:30-14, dvs ingen sovmorgon för min del. Det hade jag ju planerat in också, eftersom jag börjar 7 och kvart över 8 varje dag den här veckan på praktiken.
Så, pluggandet kommer jag inte hinna med så mycket, städandet blir det inget av och jag tror mamma och pappa snart blir galna över det, och denna helg blir det inget mys under en filt i soffan framför tv:n.
Men jag tjänar pengar, och det är väl det om väger  upp detta litegrann :p

Sorry Anna. Men i veckan får vi ta och ses.
The same gäller Maria. Because I miss you baby.


/ Lalla F

Pluggande lördag

Idag är det lördag. Seg är jag, men plugga måste jag, Och städa. Så jag ska försöka att vara lite duktig idag och hinna med litegranna. Promenad blir det nog inte :( Om inte någon vänlig själ ringer eller skickar ett sms och offrar sig ;p
Nae, plugga var det. Logg 6 ska minsann bli klar idag iallafall. Har inte mycket kvar, men är ju så inibomben lat! Didaktiken måste jag börja på också. Huga huga.

Varför är det inte One tree hill på fredagar?! Skitdåligt ju!
Men, ska beställa lite julklappar och sådära på Ginza idag, så säsong två köps nog idag och kommer förhoppningsvis ganska så snart, för jag börjar få abstinensbesvär av detta! :/


Maria and Lalla goes to Sthlm soon. :)/ Lalla F

Kallt

Idag var det riktigt kallt ute. Ändå blev det promenad :) Och inte ensam :a

Du anar inte vad det betyder att det finns någon annan som har samma mardröm som jag, att det finns någon mer än jag som är rädd för framtiden.
A <3


Skrev precis upp på en lapp vad det är för saker jag ska hinna med i helgen och helst imorrn med efter praktiken.. Det är 4 relativt stora saker! :S
Dumb&Dumber=Lalla F

Det är väldigt halt ute idag också om ni inte visste det.
Självklart ska Lalla göra bort sig då !
När man går snabbt och foten längst bak står på en isfläck, precis när man ska ta sats med foten så *svisch* och foten åker som en pendel en halvmeter bakåt! Och såklart så kommer det tre bilar på Bruksgatan och ser detta. Kallas det tajming eller kallas det tur? You can call me Bambi. Nej det stämmer ju inte. Bambi F.


Praktik imorrn, wiie. Roligt, hoppas att Sussi är kvar :)
Hoppas att jag får till mina övningar också så att dom blir bra..
Och att jag får ha snöbollskrig :p
Och att jag får bra tider.
Och att jag inte behöver läsa alla fyra böcker som jag egentligen måste läsa under den här veckan.. :/


Anna, save me på lördag.
?


/ Lalla F

Snösnösnö

Snö är mysigt.

Igår åkte jag och pappa till Viken, och sen in till stan. Jag ångrar att jag inte tog kort.
I Gusum finns det snö villjag lova. I Viken finns det ännu mera snö (typ 40 cm, i Gusum kanske det är 20-30 nånting). I Ringarum ser det ut som en kock strött över en nypa salt på gärderna. I Sörping är det yttepytte lite snö och i stan typ ingenting. Igår när solen kom fram inne i stan så kändes det som vår! :O Sen på tillbakavägen så kom man tillbaka till Gusum och all snö igen :)
Och för första gången i hela mitt liv så antydde pappa att han hellre ville bo inne i Norrköping än i Gusum. "Så orättvist. Jag hatar snö". Snarare är det så att pappa hatar att SKOTTA snö, men det vill han inte erkänna :p
Det var min tisdag det, nästan.På kvällen var det ju fotbollsträning också :) En hel massa kondition så jag dog typ 4 gånger. Det var heeemskt! (Roligt) ;D Stafettfotboll är det jobbigaste jag vet :)

Nope, snart ska jag åka till skolan. Så jag måste komma nånvart med min debattartikel och fixa iordning mig, Ilook like shit.


/ Lalla F

Dagens höjdpunkt

Idag, tidag, var jag mindre duktig än igår.
Nej, jag skulle nog vilja säga att det var en dålig dag. Men en liten snöpromenad blev det, och det var faktiskt mysigt!
Snön knastrar under vinterstövlarna. Jag krämar på musiken lite extra när Ensammast i Sverige kommer fram på mp3:n. Snöflingorna faller ner och det är lite lagom mörkt ute. Gatlamporna är tända, och där virvlar snöflingorna omkring som mest. Det blåser lite, och mina vantar och min halsduk är alldeles för mysiga och jag bara älskar min vinterjacka för tillfället.
Detta var dagens höjdpunkt :)

Negativa saker läggs därför på hyllan med onödig fakta och det är bra dumt att skriva ner ändå.

Det lärarledda litteraturseminariet är över, och två jättekorta föreläsningar är strukna.
Imorrn är jag ledig, men måste börja skriva på den dära artikel-grejen. Åka in till stan och handla med pappa också och på kvällen är det fotbollsträning.


God natt
/ Lalla F

Fotbollsgalan

I hate mondays, och det kommer jag alltid att göra.

Började dagen med en föreläsning, "Vad är kommunikation?". Det var helt okej.
Sen pluggade jag lite med Vygotskij, åkte buss, promenerade en massa, tittade i affärer, pluggade lite till och åkte hem och gick lite till. En ganska bra dag, med en relativt bra början. Den kunde varit bättre, men då skulle det ju inte kunna förbättras så jag ska nog inte klaga :p

Ikväll är det fotbollsgalan :) Då blir det mys framför tv:n. Det kan man nog kanske unna sig efter all promenering och pluggande? Annars så blir det mer promenad imorrn med iallafall.


Before writig. En engelsk jävla bok ska vi läsa i den här kursen och ha litteraturseminarium på. Funny! Men, på fredag och hela nästa vecka är det praktik :D Skönt att slippa skolan (kan inte påstå att jag slipper pluggandet, för det gör jag inte), och att träffa alla små, roliga barn igen :)


Njae, kanske ska titta igenom om Vygotskij-papret är tillräckligt bra (vilket jag vet att det inte är, men det är en svår bok!)


/ Lalla F

Fars dag

Söndag, och imorrn är det måndag och helvetet bryter ut igen. Ordentligt den här gången. Värre måndag än imorgon kommer nog aldrig att existera i min värld.

Men, förhoppningsvis går dagen fort (vilket jag tvivlar starkt på).
Hata är ett starkt ord, men det enda jag kan komma på för tillfället.

Men, det är en ny vecka och jag vet vad som gäller.


/ Lalla F

Fantasi och kreativitet

Boken är färdigläst :O
Fast det var en seg bok. Har börjat skriva på mitt paper, men måste nog läsa om två kapitel för att få det bra. Vet inte vad det är med mig, nästintill klar med detta som ska vara klart på tisdag. Men jag har ju lite andra saker att sysselsätta mig med, uppgifter som didaktiken och arbetsgruppsloggen bland annat..

Första riktiga snön idag också :)
Och den är kvar, och kallt som fan är det, det är vinter :)

Svensson Svensson och Babben blir kvällens största sysselsättning. Fun fun. Nåt avsnitt av Vänner också skulle jag tro :p Men snart har jag sett klart på den fjärde boxen, och ännu har jag inte den femte. Jag kan inte köpa den före jul heller eftersom jag var så dum och önskade mig den i julklapp, så om jag inte får den så  får jag vänta tills efter jul iallafall. Men när lönen kommer så blir det nog ett inköp av One Tree Hill - säsong 2 :)


Nu bär det av till affären för att köpa Fars dag-present. (Förstår inte varför man alltid väntar till sista minuten med Fars- och Mors-dagarna?!) :p

Vygotsky

Några avsnitt av Vänner kan alltid liva upp stämningen. Och ta död på den också..

Så trött efter allt sjungande idag.
Blir nog att sova snart.
Måste ju upp tidigt imorrn också för att läsa den där jäkla boken, Vygotsky. Ännu ett jäkla litteraturseminarium på tisdag..!


Gonatt

Musik-verkstad

Började skolan med en hemsk föreläsning. Den handlade om en uppgift vi ska göra, men det enda hos sa var det som står i studiehandledningen och gav oss tre häften. Tack, 1,5 timme helt i onödan.
Sedan klockan 1 började Musik-verkstan, vilket inte var som jag hade trott. Den var skitkul :) Visserligen sjöng jag, men det gjorde alla :p Har aldrig skrattat så mycket i skolan (i Norrköping alltså, Kim och jag kunde ju ha våra skrattanfall emellanåt i Viken.) Kul var det iallafall.
Onyttig var jag också, som en häst!
Men, på måndag, på måndag.
Då är allt slut, men det är då det börjar.
Serious stuff.

Enligt den tråkiga föreläsaren så gör man indrag så här:
"Så trycker man några gånger, plipp plipp plipp och så är det klart,"


Nu ska jag hjläpa mamma med maten, sen blri det en riktigt tjockar-kväll framför tv:n. Och det ska bli långt till nästa.


Plipp plipp


Modevisning

Den var kanon! :D
Riktigt proffsig, och rolig!
Hanna och Linnea var skönast med sina moves ;p
Och Malin och Anna var såklart bäst ^^, Men jag hade inte tröott nått annat heller, men iaf.
Haha, synd för er som missade den :p Ni missade nått.
Tack! :D
Alltid F.
Aldrig S.
It's like a nightmare that continues every day, every night.
Tack för att ni har öppnat mina ögon.
Nu jävlar!
Nu ska jag inte falla tillbaka.
Jag ska klara detta. Det ska bara gå!
I have to do this.
Efter helgen ska det vara tomt.
Efter helgen börjar allvaret.


. . .

Slutat

Skolan är slut och nu ska jag bara vänta på att klockan ska bli 10 i 5. Och sen ska den bli kvart i 6, för då börjar insläppet, och halv 7 så är modevisningen :)

Btw, lite, lite träningsvärk har jag i låren (inte vaderna). Jag vet inte om det kan bero på att jag spände mig så mycket när jag gick till bussen idag eftersom den var svinhalt, eller om det beror på fotbollsträningen. :p


Nae, man kanske ska ta och gå en promenad i denna väntan istället för att sitta här?
I think so.

Fotbollsträningen

Hemma igen, efter  2 timmars fotbollsträning. Det var nice.
Men lite sorgligt är det allt att vi bara ska lattja varje onsdagsträning.
Jag vill ha situps också (:
Men iofs, det är ju konditionen som mest behöver tränas upp, och det gör man verkligen genom stafettfotboll bland annat :D
Men endast 2 timmar i veckan kommer inte ändra mig ett skvatt.
I know what I have to do.

Tyvärr blir det nog ingen träningsvärk imorrn, som jag hade hoppats på. Kanske, kanske i vaderna isf (det är ju så ovant att springa inomhus!) Men jag hade räknat med styrketräning först, men naejdå.
Det blir 100 situps nu ist :)


/ Lalla F

Snart

En timme kvar, då är det fotbollsträning :)
Ska snart packa ihop sakerna, och gå.
:)Dumpad och överkörd. I know, don't say it twice.

Städar

Otroligt? Ja, men sant.
Men det är ändå ganska självklart.
När man har en massa andra, viktiga saker att göra, det är då jag tar mig i kragen och städar.
Kalla mig lat.
Kalla mig rädd.


Första snön låg på marken imorse.
Var riktigt glad, och tänkte ta en lång promenad.
Men vad ser jag utanför fönstret när jag ska följa med Zonny ut till taxin? Jo, det regnar och nästintill all snö (visserligen var det inte mycket, men ändå!) hade smält och det är just då det uppstår blask, som jag inte tycker om.

Urk!

Sova?

Och du tror att jag kan sova nu?!
Jo, tjena!

Thoughts can be mean, and real, and that's is killing me.

Sämst!

Ännu en sak att  göra. Bredvid nya kursen. Fan!
Vad gör jag här?
Jag kan ingenting!
Jag är omöjlig.
Jag är sämst!
Som om inte omtentan räckte?
Som om inte jag har  straffats nog genom att inte tränat på flera veckor. Har bara läst och skrivit, och vad har jag fått för det? Noll kondition, och dåliga betyg. Thanks Monica Svahn, jag tycker inte om dig!


/ Lalla F

Paper

Jag hatar dessa paper som vi måste skriva till varje litteraturseminarium. I förra kursen hade vi bara ett, som tur vad. Men i den här kursen ska vi ha sju! Hemskt!
Att sammanfatta en bok på en sida, det är skitsvårt. Även fast man har 1,5 radavstånd så kommer man upp i en halv sida, sen så är det stopp (iallafall just nu!)
Suck!

Men jag har varit lite duktig idag, det blev en lång och en lite kortare promenad idag :) That's good :)
På onsdag är det finally fotbollsträning :D


Nae, ska försöka få ner 2-5 rader till iallafall. Sen får det räcka.
Då blir det Vänner istället :)

Stök

Tittade nyss efter i almanackan och den här veckan är också ganska så slapp.
Det jobbigaste är litteraturseminariet imorgon, och en musikverkstad på fredag.
Och det roligaste är att det är fotbollsträning på onsadg (<3) och på torsdag så har Anna och Malin och deras klass modevisning som jag och Sara ska gå på :)Mitt rum ser alldeles hemskt ut. Jag skäms när jag ser mig omkring, Men när ska jag hinna med att städa?

Tröttast.se

Trött.
Dags att sova tror jag.
Imorrn ska jag inte till skolan. Men det ska vara en nyttig dag ändå har jag bestämt.
Jag måste då läsa klart boken också. Har typ 30 sidor kvar, och så ska jag  skriva det där jäkla papret. Sen ska jag beställa böcker. Och så ska jag åka till Viken och låna om böcker (x antal dagar försent) och så ska jag promenera.


Nae, men god natt då.

Tredje

Idag är det den tredje söndagen i rad som jag får jobba.
Dessutom är det samma tid, kvällspasset (det som jag gillar bäst) :p
Samtidigt måste jag ju tyvärr också läsa i den förbannade boken. Men jag har kommit lite längre än halvvägs nu iallafall :) It's a beginning.


Håller nu tummarna för att det inte sker  något blodbad denna kväll.
*Håller andan*

Tv-kväll

En redig tv-kväll idag.
Slappt.
Alldeles för slappt.

Har kommit en bit på vägen i Stiers bok iallafall. Det är ingen höjdare direkt.
Men, det är väl bara att läsa den och se lite glad ut, kanske. Eller åtminstone smart, som om jag förstår det jag läst.I don't get it.
Nothing.

Hannibal

Stupid questions. You don't even care, so why pretend to do it?Hannibal blev det.
Har sett den förut, och det enda jag kommer ihåg är scenen då Paul äter en bit av sin hjärna. *ryser*.

Nu ska jag sova.
Imorrn blir det nog promenad, om det är fint väder.
Och så ska jag väl börja läsa den där boken ja. Kulturmöten, lockar inte så värst mycket. Men kanske måste börja  läsa (egentligen nu), har litteraturseminarium på tisdag, och då äre nog bäst att ha med sig sitt paper. Nu vill jag inte få fler U. Det vet jag inte om jag klarar av..Godnatt

Tänk inte

And you're all alone.
How can I sleep at nights?
Tänk inte. Tänk inte. Tänk inte. Tänk inte.
Det låter lättare än det är.
I'm full of crap.

Om handens intelligens

Så var man inne i stan igen då.
Föreläsning om 34 minuter..
Lite småsegt.
Men har iallafall tagit en liten promenad nu, men det blev så kallt, glömde vantarna hemma. Annars hade jag nog tagit ett varv till. Men nu sitter jag här och värmer upp fingrarna istället.
Föreläsningen ska handla om handens intelligens (om nån är intresserad, vilket jag är tveksam över). Tror att han som föreläser jobbar som träslöjdslärare, så det kommer väl handla mycket om sånt. Och tyst intelligens förståss. I förra kursen tjatade dom ut totalt den demokratiske ledaren. I den här kursen tror jag att vi kommer tjata ut tyst kunskap. Men vad vet jag. Jag är så bra på att ha fördomar.
Shit.

Sen ska jag gå ännu mer :)
En nyttig dag skulle man kunna säga.
Men när man tänker på hur mycket man åker buss så är man inte så nyttig längre.. ;/

Oh. Jag vet inte vad jag ska se ikväll. Första delen av Isprinsessan eller Hannibal?
Tror nog att det blir Hannibal, för jag tror att vi kommer spela in Isprinsessan :p


Men, nu har jag fördröjt tiden litegrann.
Nu är det 28 minuter kvar..

Wohoo.


Columbus

Vad ska jag göra för att få det att sluta?
Vad jag än gör, vad jag än tänker på så kommer samma tankar upp till slut.
Jag vill att det ska sluta. Det har det alltid gjort förut. Varför är tankarna fastetsade nu för?
Jag vill inte ha dom där.
Go away, leave me alone!


Vaknar staden långsamt
och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld
för skiten bara känns
Det känns som när jag kom hit
way back in 93
en ynklig rad av fotspår
en oändlig kontinent

It's over

Jag kan nu komplettera upp min lista över kursen som idag är över (Byebye Monica Svahn).
Leva i världen:
[ D ] Litteraturseminarium (Betygsätts inte)
[ D ] Verkstad (Betygsätts inte)
[ G ] Leva tillsammans, Barnkonventionen
[ G ] Opponeringen av uppsats (muntligt)
[ G ] VFU-seminariet + individuell uppgift
[ U ] Uppsatsen om fenomenografi
[ G ] Den didaktiska modellen (muntligt och skriftligt i grupp)
[ U ] Kursportfolion
[ U ] Tenten (Begreppsloggen)

This sucks!


Visst, idag började den nya kursen som vi ska läsa i tio veckor, Kultur och Kommunikation.
Visserligen känns kursen lite bättre. Men stressen finns alltid där. Jag ska ju hinna  komplettera upp allt detta. Och om jag inte klarar omtentan, då kommer jag få vänta lite till..
Vi har en tenta i den här kursen också. Om jag inte klarar den heller..?!
God must hate me.


Alla andra har höstlov just nu.
Själv så pluggar man på universitetet, och då är ledighet överskattat. Ha!
Imorrn har jag föreläsning, mellan 10-12.
Men sen ska jag ha lite roligt, jag ska köpa skor :p Jag hoppas att dom är kvar.
Sen ska jag åka till Viken, låna om mina böcker som skulle vatt inlämnade den 23:e (smisk på Lalla) och titta efter den engelska boken Before writing som vi ska ha till den här kursen.
Imorrn måste jag ta tag i saken och beställa fler böcker  till kursen. Måste ju kanske ha dom böckerna snart ja, och det tar ju ett tag att få hem dom också. Bra planering här ja, I know.


Och när ska jag hinna med det? Jag hinner knappt med att gå till bussen. Skit!