September 30 - Mötet

Kom hem lite tidigare ifrån mötet. Slapp rundvandringen ;p
Gash, hela huvudet är totalt bombat med en massa information som snart bara kommer att rinna över. Det är så mycket överallt, och så känns det som att jag ändå håller på att glömma mer än hälften. Senil? Ja.

Men nu är jag iallafall hemma. Ska ta och hoppa in i duschen innan det är dags att sova. Imorrn börjar jag klockan 6, huu. Men slutar 1, men då ska jag ha fältseminarium ensam, och sedan ska jag jobba på hemtjänsten 16-21:30. Mitt liv är för underbart ibland! För när ska jag hinna läsa, skriva mina planeringar ordentligt, gå mina promenader, träffa mina vänner, titta på min nya box med Sex & the city, och så vidare? Det får jag nog ta och göra när jag blir pensionär!
Nä, nu ska jag sluta klaga och vara glad över att jag emellanåt får jobba, att jag har praktik i Gusum och att jag kommer vara ensam på fältseminariet. För egentligen tycker jag allt detta är bra, men just nu så har jag ingen tid! Men det kanske blir bättre till nästa vecka. I hope so, för jag vill inte bli så stressad över allt att jag blir apatisk bland alla barn. Det skulle verkligen inte funka. Inte på jobbet heller för även där är det mycket att komma ihåg i skallen.



Hursomhelst.
Sov gott folks.

September 30

Jag är en upptagen människa.
Idag hinner jag inte ens träna. Inte på torsdag heller.
Ikväll är det möte. Imorrn och på torsdag är det jobb på kvällen, efter en lång och intensiv praktikdag. Helgen kommer att vara välbehövlig kan jag ju tala om redan nu.

Nej, Kim är här så ska vara lite social med henne ;p


Hejdå

September 29

Första VFU-dagen.
Lite rörigt var det allt denna måndag. Men roligt. Tror minsann att jag kommer trivas som fisken i vattnet på Gusums förskola :)


Nu ska jag ut och gå på en långpromenad, stora tallarna-runt-varvet är det tänkt. Underbart!

September 28 - Gustavsson

Finns det någon som är lika störtskön som Robert Gustavsson? Skulle inte tro det!



Det finns ingen som är lika mångsidig som Robert Gustavsson! Gash, man kan hitta hur många klipp som helst med honom, och typ alla är roliga! ;D

Men nu är det plugg som gäller :p

September 28 - Match

Vi spelade matchen på konstgräs - me don't like!
Vann matchen med 2-0, men kunde gjort betydligt fler mål i första halvlek då vi hade mängder med chanser. Men tre poäng fick vi med oss hem till Gusum, och nästa söndag spelas den sista matchen för den här säsongen..

Nu är det lite plugg som väntar, inte så värst kul. Men ska försöka bli klar med lite så att jag hinner slappa lite ikväll också.

September 28 - Kort

Nu är fler kort inlagda på usb-minnet så i veckan kommer jag få en ännu större hög att sortera och plocka med :D

Nu är det dags att packa och fixa innan det är dags att gå till bandyplan och samlas.


Heja oss!

September 28

Att jobba igårkväll gick bra, även fast det var många nya rutiner, och två nya människor att hälsa på.
Dessutom fick jag köra, så det var tur att jag på ett ungefär visste vägen när vi skulle som längst. Där såg vi också sex rådjur, dom var så söta så.

Men alla vi kommer till ska vara så snälla och bjuda på någonting hela tiden.. Speciellt när man inte setts på ett tag. Och då kan man ju inte vara oartig och tacka nej..
Men, på torsdag kväll så är det jobb igen :) Och tyvärr samma helg som vi ska ha fotbollsavslutningen skulle jag tro. Men dit ska jag ändå ;p


Idag så är det match mot Hageby/Sylvia, borta.
Då måste vi se till att vinna, så jag ska bara skriva lite på en planering till kommande VFU-vecka, sen så ska jag ladda som bara fan! :D

September 27

Blev väckt vid halv 8 idag, av telefonen.
Det var jobbet, så jag ska jobba mellan 13-21:30 idag. Det var skönt att jag inte skulle börja då halv 8, för då hade jag nog inte riktigt hängt med under dagen. Men jag kunde efter ett tag somna om, så gick upp vid 9 istället.

Så nu har jag bäddat rent i sängen, tvättat lite och satt in Polen-bilderna i album :) Kan tyvärr inte sätta in alla bilder än eftersom jag inte har dom i ordning, utan måste framkalla ännu mer innan album 2 kan bli komplett :) Så det tror jag att jag ska ta och göra på onsdag :)

Nu ska jag kila bort till jobbet och höra hur mycket det är som har förändrats där på en och en halv månad. Vilket nog kan vara väldigt mycket skulle jag tro.

September 26 - Gruppträff

Nu har vi i gruppen jobbat färdigt för den här veckan, och vi var så duktiga så :)

Nu ska jag försöka skriva ut lite till innan det är dags att besöka Clas Ohlson för ett ärende åt pappa och sedan ska jag ut till Media Markt och Maxihuset och spendera pengar på massa kul :)
Så lite promenad blir det, och det är ju alltid finfint för idag har jag bestämt att det ska bli en hyfsad dag, på många olika sätt.

Jag har fått veta att jag ska jobba 4 dagar (tror jag att det var) på hemtjänsten nu också, så det var kul! :D Synd bara att det var typ lika många som jag var tvungen att säga ifrån om eftersom att jag har praktik nu i t vå veckor. Men en dag ska jag försöka gå lite tidigare, och sen så ska jag fråga om jag kan börja lite senare än fyra för att jag har musikverkstad. Men vi får väl se. Just nu blev jag bara glad att jag vet om några tider så här mycket i förväg. Även fast jag inte alltid håller mig till mina planeringar så är det bra värt att ha dom där.
Dessvärre så ska jag jobba den helgen då vi har fotbollsavslutning, jag jobbar till 4 på lördagen och delad tur på söndagen. Så det blir inte så mycket supa för min del, men förhoppningsvis kanske det blir någon mer partykväll?


Nu ska jag inte sitta här och häcka, har ju faktiskt saker att göra ;p

September 26

Då var man i skolan igen.
Idag var det varmt på bussen, så idag kunde man minsann sova. Det var skönt, men nu är jag jätteseg. Tur att det är ett tag kvar innan gruppen kommer hit. Ska ta och skriva ut lite papper nu, om det funkar idag.
Hoppas hoppas.

September 25 - Avundssjuk

Herregud!
Tittar på lite olika bloggar, på youtube, på bilder, överallt.
Och jag är bara fär avundssjuk.

Jag vill ha det ni har.
Jag vill jag vill jag vill.

God natt.

September 25 - Moves

Sabina tipsade mig om detta klipp med dansmoves. Klockrent!


Tvätta tvätten är ju helt klart bäst ! ;D

September 25

Lång dag idag också.
Gruppträff då vi jobbade på med våran studentverkstad. Sen hade vi rörelseverkstad och då lekte vi en massa, sprang omkring och efter det så skulle vi redovisa våra massage-sagor, i grupp som tur vad. Stackars dom som var tvungna att kleta på min svettiga rygg :/

Sen blev det att åka hem, springa och byta om fort som fan för att sedan fotbollsträna. Idag blev jag minsann lite svettig, och det var kul :) Även fast det inte gick så bra.. Hoppas för allt i världen att matchen på söndag går bra och vi hittar vårt fina spel.

Imorrn blir det att gå upp tidigt imorrn igen, gruppträff och ännu mera planering av studentverkstan måste fixas. Men det kirrar vi snart, och då ska jag åka bort till Media Markt för att framkalla några av mina många bilder, och det ska bli så jäkla kul att sätta in alla bilder i album sen :D


Fick studiebidraget idag, och lönen får jag imorgon :) Vill köpa något fint, men samtidigt så vill jag ändå inte det eftersom jag kanske vill lägga lite mer pengar på träning. Jaja, vi får se hur det blir. Kanske kan jag ta mig i kragen och ta en springtur så småningom, när det finns tid till det. Imorrn ska det iallafall bli en promenad tallarna runt.

Btw, träffade ju lilla Anna på bussen idag också. Det var trevligt, även fast jag var knäpp och du var trött. Vill ju ses och hitta på någonting snart. Jag vill ha mer tid till mer än skolan och att sova. Det är det som mitt liv består mest av nu, och det är inte roligt alls!



Men nu ska jag ta och läsa lite innan det är dags att sova igen.

September 24 - Sagan

Massage-sagan är helt och hållet färdigskriven och inövad, till stor del iallafall. Ska ta och prova den på syrran nu.
Snart dags att sova. Upp tidigt imorrn också, och ännu en lång dag väntar.. Grupparbete, rörelseverkstad och så fotbollsträning på det. Hoppas på lite mer svett imorgon.

Aah, Helen masserade just sönder min nacke/axlar. Det är alla böckers fel, som jag måste gå och bära på hela dagarna. En till fördel med vfu:n, att slippa konka på en massa jävla böcker till och från stan.
Nä, i två veckor så kommer jag få ännu mer vardagsmotion genom att bara gå till och från förskolan! Det ska bli så skönt att slippa bussen :)

Nu finns det exakt 200 bilder på mitt usb-minne som ska framkallas. Och många fler kommer det att bli, för det är bara bilder från 2006 och halva 2007. Stockholmsbilderna, Polen-bilderna och en massa annat ska ju också med. Och givetvis bilder från i år också, såklart :)


Nu ska jag vara nyttig.
100 sit-ups idag också! Om jag inte ska ta gånger 2 kanske?


Nattinatt.

September 24 - Trött

Jag är bara så trött på allting.
När ska allting få ett slut?
Eller när ska det verkliga livet ta sin början.

Kvällen är piss. Jag vill bara sova nu, men jag måste läsa och skriva och fixa med en massa annat.
Jag som ville ut och gå. Det blev det ingenting av, idag heller.

På fredag, då ska det bli av!

Ska ta och lägga över en massa bilder på usb-minnet också, för att jag efter många om och men ska framkalla dom. Det är en mysig känsla, att sätta in en massa kort i olika album.



Men det är någonting som saknas.

Och jag borde förändra mig, men jag får ju aldrig arslet ur vagnen!

September 24 - Busstur



Idag såg jag en jättefin jordgubbe!
Själv är man ju ett ruttet lingon..



September 24

Nu har vi äntligen haft forskningsseminariet och där blev man nästan halshuggen. Men men, alla medlemmar i grupp K är vid liv ännu.
Sedan hade vi också vårt litteraturseminarium och har det klart, så det är skönt.

Nu ska jag ta och skriva ut lite papper och sisådära innan det blir en liten vända på (och utanför) stan.

Sen ska jag åka hem där jag ska fortsätta plugga.
Gash, när ska jag hinna med och orka allt annat som också måste göras? Vissa saker borde jag prioritera bättre, I know!
Undrar om jag hinner gå en promenad ikväll? Får se när jag kommer hem. Annars så ska jag försöka göra det på fredag är det tänkt.

Nu ska jag leta upp en datasal där skrivarna fungerar.
Tjing

September 23

Dagen har varit hektisk, som vanligt.
Men, nu tänkte jag försöka hinna skriva ett litet inlägg innan jag ska lägga mig i sängen och läsa. Både Musikalisk utveckling i förskoleåldren och inför forskningsseminariet imorrn. Usch, längtar tills det är över. Det är så mycket saker som man går omkring och oroar sig för nu. hur fan ska jag hinna med allt?
Jag hatar när jag slutar klockan 5 också och måste stressa som en idiot för att hinna till träningen. Och så blir det ju alltid att äta något på bussen, vilket nu har blivit flera gånger en stor baguette (vitt bröd också). Att jag aldrig lär mig.! Gash, hoppas jag kan förändra detta snart. Kanske till inomhusträningen?

Men, Oriflame-kvällen igår var trevlig. Nu blev också Kim säljkonsulent bara så där :p
Idag hade vi drama också. Den sista dramaverkstan för den här kursen, sköönt. Sista rörelseverkstan är på torsdag också, och då ska vi  redovisa den egna massage-sagan, som jag har gjort :p


Men, nu är klockan mycket och jag måste hinna läsa också.
Så hej då och god natt.

September 22 - Stan

Nu har jag skrivit ut papprena ochhälsat på Jasmina också här på Campus ;p

Nu ska jag ta och ringa Kim och möta upp henne och sen så ska vi pka till Klocket :)


Trevlig kväll :)

September 22 - Fika

Nu har Sara åkt hem efter en lång fika- och pratstund. Och lite fattigare har hon också blivit :p

Snart ska jag åka med bussen, själv. Kim är redan inne i stan så får möta upp henne där någonstans. Tänkte försöka hinna gå till skolan med och skriva ut lite saker, bland annat till forskningsseminariet som vi ska ha på onsdag. Usch, nervös!


Men nu ska jag ta och packa ner tandborste och så vidare innan jag drar mig bortåt busshållplatsen.
Tjingeling

September 22 - Diskat

Yes, jag har diskat idag igen. Ibland är jag för snäll ;p

Nu kommer snart Sara, så då kanske det blir en tur till bischa för att köpa fika och sen så ska vi titta i jultidningskatalogerna :)



A la Guld-Klimp
Undrar om Kim har vaknat ännu? :B

September 22 - Besök

Snart kommer Sara på besök för att titta i brorsans jultidningar :)
Lite har jag faktiskt pluggat nu, har cirka 40 sidor kvar att läsa tills imorrn så det kan jag nog hinna med antingen innan Sara kommer, eller på bussen på väg in mot stan sen :p


Jag har bara 5 knappar kvar nu också :p

September 22

Idag är det plugg och städning som gäller. Har redan dammsugat mitt rum nu, så nu ska jag plocka iordning på saker och ting, det är det som tar lång tid.. Fast att dammsuga är jäkligt tråkigt! Fast ingenting är tråkigare än att damma, så det ska jag inte göra idag. Det tar jag någon dag när jag är motiverad till det :p

Ikväll så äre stan som gäller. Jag och Kim ska besöka Anna-Claras Oriflame-kväll och se om vi hittar någonting roligt där :) Sen blir det att sova i lägenheten inatt. Börjar 8 imorgon, så behöver inte gå upp snortidigt då.


Nu ska jag kolla in på olika gym-hemsidor först :)

September 21 - Blå vinst

Detta var ett roligt program minsann :) Det ska jag se fler gånger :p

Nu ska jag ta och läsa Att fånga lärandet och sen blir det att sova :)
Så god natt med er gott folk.

September 21 - Hål i väggen

Yes, vilken tur att jag kom på det nu!
Om 5 minuter börjar Hål i väggen, och det ska jag se den här gången.

Ska ta och läsa lite sen också. Blir nog även att lägga sig rätt tidigt ikväll. Jag är seg som tusan.


Måste ta och dricka lite vatten känner jag. Håller ju på att törsta ihjäl :p
Men nu börjar programmet snart, så får ta och dricka i pausen ;P

September 21 - Matchen

Matchen slutade 2-1, till oss.
Själv gjorde jag en usel match. Benen var slöa, och jag visste inte alls vart jag skulle vara på mitten. På kanten vet jag iallafall vart jag ska hålla till, på ett ungefär, men nu spelade jag ju inte där hela matchen.. Skulle vara kul att spela på mitten också, men då vill jag först få in en vana för det..
Men som sagt, vi vann iallafall. Det var bra det :) Och jag och Hanna kommunicerade på samma språk idag också ;p
Nästa söndag så är det bortamatch mot Hageby/Sylvia, och söndagen efter det så är det sista matchen, hemma mot Vånga B.


Så idag vart det 3 poäng till oss :)

September 21 - Redo

He, börjar bli lite nervös hära.
Men, snart är det dags att gå.
Då jävlar!


Håll tummarna för Gusum/Valdemarsvik nu, eller klockan 4 :)


September 21 - Laddar

Kollade i tabellen, och vi måste fan vinna över Waria idag. Laddar som tusan just nu!



Tittade ut och solen lyser lite emellanåt, precis som i fredags.


Men aa, nu ska jag ta och fortsätta pilla runt med alla papper och böcker.

September 21

God morgon.

Jag orkade inte skriva någonting mer igår kväll.
Tittade på Morrhår och ärtor istället :p

Men gårdagen kan sammanfattas så här iallafall (mycket är kanske läst, men vill se hur mycket det blir ändå):

¤ Gick och hämtade bilen, åkte till Viken för att hämta upp Tesse, åkte till Sörping för att lämna av Helen och Tesse (föresten så har det brunnit där inatt!) och åkte och lämnade tillbaka bilen och gick hem i duggregn.

¤ Skrev rent (riktigt ordentligt) 4 paper till böckerna Om barn och stress, Du har huvudrollen i ditt liv, Dramabok och Berör mig! Massage för små och stora barn.

¤ Satte på en tvättmaskin, la in gårdagens tvätt där den skulle vara och hängde senare ut tvätten eftersom det slutade regna och solen till och med tittade fram emellanåt.

¤ Skrev klart mina 8 mål i utvecklingsplanen och skickade dessa till min vägledare för att se vad hon tycker om dom.

¤ Hittade på en nästan ny massage-saga eftersom mitt första utkast inte var så bra. Så den ska jag skriva ut, och eventuellt ändra förklaringarna till hur man ska utföra rörelserna.

¤ Börjat skriva på mitt "personliga brev" till Gusums förskola. Jag behöver också ta ett bra kort till detta och titta igenom den texten igen för att se om den duger.

¤ Lagat mat med mamma, tacos.

¤ Diskat och plockat.
 
¤ Sytt i ännu ett antal knappar i min jacka. Nu är det endast 8 stycken kvar, två på varje ärm och två i varje ficka, sen så är det klart! :)

¤ Sett på Svensson Svensson, Morrhår och ärtor och typ halva Kocken

¤ Läste några sidor innan jag somnade ur Att fånga lärandet.

Japp, det var min lördag det.
Idag är det söndag och då ska det städas lite, ses på tv, hemmamatch mot IK Waria med mera.
Känner på mig redan nu att den här dagen inte blir lika effektiv som igår, men det spelar ingen roll, man ska också ha lite slödagar i sitt liv, vilket jag har typ jämt, men iallafall :P



'Tjing på er


September 20 - Diskat

Ja, nu har jag också lagat mat, diskat och hängt in tvätten. Det är minsann väldigt mycket jag hunnit med idag. Om jag hinner senare ikväll så ska jag göra en sammanfattning av alltihopa. Sånna här effektiva dagar är det inte gott om direkt så det är bäst att passa på medan orken finns där.

Hur kommer det sig att pitabröd redan är uppskurna inuti, för det finns ju inget "hål" in?
Någon som kan förklara detta för mig?

Usch, det stinker dill och kräftor här igen! Pappa och Zonny la nät igår kväll, och när dom tog upp det imorse så fanns det en fisk, och en hel del kräftor, så de tog hem dom allra största och kokade dom nyss. BLÄ!



Snart är det Svensson Svensson. Och då ska jag fortsätta sy i mina förbannade knappar i min jacka :p

September 20 - Färdig

Nu är också massage-sagan färdig. Så jag måste ta och prova den på syrran och brorsan sen ;P

Frågan är vad man ska tag i nu för någonting. Hm.. Har en bok jag kan läsa färdigt, har drygt 100 sidor kvar. Men det känns som att jag lika gärna skulle kunna göra det imorgon.. Så frågan är om man ska våga börja lite smått med våra två skriftliga individuella uppgifter? Eller om man ska skriva ihop en planering till VFU:n?
Jag ska kolla igenom studiehandledningen och almenackan och se om det är något annat man kan pula med, men det lutar åt att skriva planeringen inför VFU:n.
Varför känns det som om jag ligger efter med massor, men nu så är jag helt plötsligt ute i god tid.. Känns som att det är någoting viktigt som jag har glömt. Men vad?!


Ikväll är det Svensson Svensson. Det ska jag ta och se :)

September 20 - Yeah

Japp, det tog inte så många minuter att skriva klart utvecklingsplanen och skicka den till min vägledare. Så nu är det också klart och kan strykas från min att-göra-lista. Jag började dessutom att skriva en kladd på hur mitt "personliga brev" ska se ut, men jsut nu ser det bara fjantigt ut, men jag vill inte fastna med det och sitta alltför länge heller, och det är ju ingen brådska med det eftersom det är lite mer än en vecka kvar till praktiken börjar.

Nu kom jag på en till sak som jag måste skriva klart, ordentligt. En massage-saga. Om jag skriver klart den idag, så kommer jag ju ha ett par dagar på mig att lära mig den typ utantill och vilka rörelser jag ska ha när och så vidare. Så det blir nästa projekt att sätta fart med nu.


Hej vad det går! :p

September 20

Åh, jag är så effektiv att jag börjar undra vad jag går på egentligen? :p

Gick upp halv 6 imorse, det var inte alls kul!
Gick upp och hämtade bilen, åkte till viken och hämtade Tesse. Kom för tidigt till Sörping så satt i bilen ovh pratade innan Helens och Tesses buss kom för då gasade jag hemåt. Lämnade bilen och gick hem. Läste färdigt tidningen. Satte på en tvättmaskin. Skrev om (den här gången ordentligt) alla fyra paper som ska skickas till min arbetsgrupp om dom vill ha mina anteckningar. Hängde ut tvätten, och just nu så skiner faktiskt solen :)
Så nu ska jag fortsätta med en massa annat plugg, men jag var bara tvungen att belöna mig lite genom att skriva ett litet blogginlägg :p Sen blir det hårdplugg ett tag till innan jag skriver här igen, eller kollar på något annat. Plugg först!

Och klockan är inte ens 12 och jag har hunnit med så här mycket! Men det finns ju en anledning till varför man inte går upp halv sex varje lördagsmorgon för att vara så är pluggig och effektiv ;p


Hörs senare, nu väntar utvecklingsplanen på att bli färdig.

September 19 - Tid

Jag hann inte riktigt med allting som jag trodde att jag skulle hinna med idag. Men imorrn får det bli en riktigt effektiv och ordningssam dag!

Och ingen sovmorgon får jag heller eftersom jag är så snäll och ska skjutsa in Helen och Tesse in till Sörping, vid 7 ska vi åka, uhh..
Men då är jag ju uppe tidigt och sover inte bort tid.
Men på söndag ska jag minsann ha sovmorgon iallafall! Och då hoppas jag att jag inte ska städa något (för det ska jag fixa färdigt imorgon). Lite plugg kan jag ju räkna med på söndag, men inte massor. Måste ju hinna ladda inför matchen då också :p

Nepp, när Singing bee är slut nu så blir det nog läggdags.
Så god natt med er.

September 19 - Seg

Jag är redan seg som jag vet inte vad.
Men nu är målen nästintill färdigskrivna, tar och kollar på't en sista gång sen.
Nu kommer syrran så att det blir lite glass och en film nu. Ska försöka tänka på lite andra saker nu. Det är ju faktiskt helg.


Sen så blir det lite mer plugg, städande, matlagande och allt annat jag skulle hinna med idag. Det är tur att det kommer en morgondag också :p
 Om ändå alla böcker vi ska läsa vore så här intressanta..





Hej så länge.

September 19

Nu så har jag hälsat på på förskolan, hängt upp typ hälften av tvätten, inte städat någonting, gått en liten, liten promenad (alltid något) och handlat ingredienser till kvällens tunnbrödspizza. Så nu ska jag skriva lite på utvecklingsplanen så att jag kan skicka iväg det till min vägledare, och sen så kommer syrran hem vid två så då ska vi se på film. Så det är bara att sätta fart ;p


Ikväll är det Singing bee och det ska jag se :)

September 18 - Sova

Nu är det dags för mig att sova lite.
Imorrn blir det besök på Gusums förskola, plugg (både skriva och läsa), tvätta, städa och kanske hinna se lite på någon film (min lilla ponny, om jag hittar dom) ;p
Men det är imorgon det. Nu ska jag borsta tänderna och sovasovasova :)


Godnatt. Sov gott.

September 18 - Min lilla ponny

Åh, jag älskade detta när jag var liten. Måste vatt typ hundra år sedan jag såg på Min lilla ponny. Hihi, men låten fastnade på hjärnan direkt ändå :p Undrar vart vi har våra gamla inspelade band..? ;p Blev ju lite sugen på att titta på något avsnitt någon gång när man har tid för det (när man nu har tid).


September 18

Att jobba på Villa Eken gick helt okej.
Det är svårt att lära känna barnen, personalen, föräldrarna och miljön på bara en dag, men jag är nöjd med dagen ändå. Förutom att jag är dyngtrött nu, vilket jag också var imorse.

Träningen idag var rätt kul. Men jag sträckte mig i höger baksida-lår och det är inte skönt, så det är stretching som gäller nu samtidigt som jag sitter här ;p


Jag har kommit på en ganska rolig idé som jag ska genomföra på bilddagboken. Jag ska ha olika teman emellanåt, så då ska jag försöka ta en massa kort till det. Det kan bli kul, för mig iallafall :p

September 17 - Oj

Herregud vad tiden gick fort just nu då! klockan är snart 10 och jag har inte gjort något vettigt alls!
Eller jo, jag har hittat mina inneskor ;p

Men nu ska jag ta fram grejer och så för att förbereda inför imorgon. Måste kolla också om bussen går 5 eller 10 över 6, så att jag inte missar den ;p

Så, NU ska jag ta och fixa det, och sen så ska jag ta och sova så att jag är lite pigg inför imorgon. Eller, jag ska iallafall försöka vara pigg, men vet ju nästan nu att jag kommer sova på bussen in till stan imorgon och vara jätteseg. Men, ibland kan man ju överraska sig själv ;p


Nu ska jag ta och lyssna på den här låten en gång till och sen så ska min dator också få sova.


Godernatt.

September 17 - Bdb

Nu så är bilddagboken också lite uppdaterad med fredagkvällens bilder :)
Så nu ska jag nog nästan ta och försöka sova snart eftersom jag ska upp så pass tidigt imorgon. Huu, känner redan nu hur trött jag kommer vara efter en hel dags jobb (som jag inte är van vid) och efter fotbollsträningen. På fredag ska jag dessutom hälsa på igen på VFU-platsen igen så då ska jag vara där klockan 9. Men det blir nog bra med det skulle jag tro ;p


Just fan, måste ju leta reda på mina inneskor nu ju! :O

September 17 - Nu så

Ja, nu har jag varit duktig och fört över bilderna som togs i fredags. Många bra, roliga och helt ugly bilder togs :)
Nu ska jag ta och lägga in bilder från Noice och lite på brorsans dator också, bara för att jag ibland kan vara så snäll ;p



Kvällens bästa fyllebild ;D
080912

September 17 - Vikariat

Men, jag glömde ju berätta.
Jag ska jobba på en förskola inne i Norrköping imorgon :)

Vikariebanken ringde förut, och jag blev helt paff. Trodde inte att någon skulle ringa in mig eftersom jag bara sätter in typ en dag i taget då jag kan eftersom det emellanåt är väldigt mycket plugg i skolan (som det har varit den här veckan). Men, imorrn ska jag jobba på Villa Eken, avd. Nallen mellan 8-16, så det ska bli spännande. Förhoppningsvis så kanske det kan bli fler dagar där när man väl varit en gång på ett ställe, men vi får se :p
Så det blir minsann ingen sovmorgon imorgon inte. Nej då, upp halv 5, för att ta bussen klockan 6 in till stan. Jag hoppas verkligen också att jag har sån tur att jag kommer hinna med 16:25-bussen imorgon så att jag inte behöver springa upp till träningen imorgon. Men det får vi se då.

Nervös börjar jag bli iallafall. Vill ju att dom ska få ett bra intryck ifrån mig, och det är ju inte så lätt när det kommer vara helt nya rutiner och helt nya barn och namn och lokaler. Men samtidigt ska det bli väldigt roligt också.




Detta var dagens goda nyheter,
made by Lalla.

September 17

Ännu en lång skoldag idag, 8-5. Det känns i hela kroppen, men framförallt i huvudet. Tungt.
Men det är så skönt att komma hem och ta på sig mjukisbyxorna nu och veta att jag inte ska till skolan nu förrän på tisdag, wiiie :p


Så nu ska jag ta och skriva ordentligare anteckningar så att min grupp kan få ta del av dom och förstår vad det egentligen står :p

September 16 - Inte klar än

Jag vet, jag vet.
Jag är inte färdig än, och mina anteckningar suger!
Men, jag ska ändå ta och läsa färdigt böckerna, för det är det jag prioriterar mest. Anteckningarna kan jag försöka fixa till lite imorgon om någon nu vill ta del av dom..?

Gash, ögonen går i kors och jag vet inte om jag hittar ner för trappen. :O

Det låter som om det slutat regna nu iallafall. Hoppas att det blir fint väder imorgon.

Och jag tror jag blivit knäpp av att titta på en massa klipp på youtube hela tiden när ja får tid över till det :p

 
Det är nästan lite så att man längtar efter att det ska bli december och känslan av alla braiga julkalendrar man vill se. Bäst av alla är helt klart Sunes jul och Mysteriet på Greveholm! Funderar starkt på om jag ska se på Sunes jul i helgen. Eller Sunes sommar kanske? Också en klockren film ju! ;)

Men nu ska jag läsa.

Sov gott.

September 16 - Regn

Det vart såklart en blöt träning med duggregn nästintill hela tiden.
Och planen var så lerig så til slut så halkade alla omkring och det är ett rent (eller skitigt) under att jag inte sträckte mig någonstans :o
Så det var helt underbart att komma hem, slänga av sig alla skitiga, blöta kläder och ta en varm, härlig dusch.

Och nu sitter man här och ska vara "duktig".
Så ni ska jag ta och skriva ner det här så jag får det gjort så att jag kan få sova någon gång :p


Och det är helt sjukt hur mycket jag saknar Maria. Det känns som att det var år sedan vi sågs, och det är inte så ofta vi hörs av heller. Och jag vet att det delvis beror mycket på mig. Fan, jag åker ju förbi Sörping typ varje dag ju!
M, jag vill inte att du ska försvinna från mitt liv <3


Nu blir det Kent och plugg ett tag framöver.

September 16 - Scotty doesn't know



Denna låt har jag på hjärnan nu. Får bara inte bort den, så den kommer väl jag sjunga på hela träningen ;p
Snart dags att byta om och traska iväg i pissvädret.

September 16 - Äntligen hemma

Yes, nu är man äntligen hemma igen efter ännu en lång skoldag.
Forumspel är verkligen inte min grej, usch. Men det är roligt att titta på hur de andra agerar, och även fast jag tycker själva draman är skittråkig så skrattar jag ändå, för alla andra är så bra :)

Snart är det träning, och här i Gusum så regnar det.. :/ Boring!
Hinner skriva rent två av böckerna vi ska ha seminarium på imorgon, så ikväll blir det att läsa klart den sista och skriva rent dom anteckningarna också. Det är en hel del som ska hinnas med. Skönt att det är skolfritt på torsdag och fredag :) En riktig långhelg blir det, eftersom jag är ledig på måndag också :p Men det är slitigt ändå så att det räcker och blir över.
Börjar tro att stressen spelar mig ette spratt emellanåt, det kanske var anledningen till att jag vart så sne' på matchen i söndags?! Förlåt laget, för jag var inte arga på er, utan på mig själv.



Nu fick jag ett sms :D

September 16

Här sitter man i skolan, och tråkigt är det!
Ont i magen har jag och något nytt kommer jag inte fram till..
Längtar tills jag får åka hem. Men jag är inte motiverad till att träna ikväll. Men det ska jag göra ändå, såklart.


Nu ska jag ta och fortsätta plugga, så jag får ta fram smilet nu igen.

September 15 - Läsdags igen

Yes, nu var det dags att lägga sig i sängen och läsa en smula till igen då.
Men nu är jag iallafall lite uppmuntrad av Benjamin (Björn Gustafsson). Störtskön filur det där :D Kan även rekommendera sketchen när han testar tivoli och supertrendiga kläder :p


Imorrn är det träning, så jävla behövligt (speaking of nothing..)

Men god natt iallafall.

September 15 - Kanonkul



Tummen upp för Benjamin :D

September 15

Lång skoldag idag.
Jobbade tillsammans med gruppen med forskningsseminariet. Vi var ganska effektiva fram till kvart över 10 typ. Sedan stack några hem för att äta medan jag och Anna-Clara skrev på våra massagesagor (som inte ska vara klara förrän nästa vecka!). Sedan vid 1 så hade vi rörelse fram till 5. Ganska så skoj, det brukar rörelseverkstäderna vara. (Men imorrn är det drama, usch.)

Så när jag kom hem så var jag så inibängen snäll så jag ställde mig och diskade. Sedan var klockan 7 och satt fram tills nu och läste boken "Berör mig" Massage för små och stora barn". En väldigt bra bok som som sagt gick fort att läsa för att den var så intressant, och dessutom så fanns det ju många bilder i den ;p
Så nu tänkte jag ta mig en paus och sitta här en stund efter min fantastiska prestation, och sedan är det bara att hugga tag i tjurens horn och börja läsa "Du har huvudrollen i ditt liv".


Vissa ord gör bara ont. Varför reagerar jag?


Bilddagboken nästa.

September 14 - Sovdags

Nu har jag skrivit ner det jag tycker är viktigt inom dom fyra punkterna som vi i gruppen ska sammanfatta imorgon. Hoppas att det duger :/ Imorgon blir det att läsa en massa böcker igen, tjiihuu..!

Nu ska jag ta och sova, är ju inte många timmar kvar tills man ska upp igen.


Nightnight.

September 14 - Matchen

Bortamatchen mot Dagsberg gick inte som jag hade väntat mig.
Vi gjorde 5 mål, och släppte in lika många.
En ganska konstig match.
Men, vi fick iallafall med oss en pinne hem, så vi kanske ska vara nöjda med det. Det bör också nämnas att vi bara hade en avbytare, och detta är vi verkligen inte vana vid. Tyvärr kanske det ska nämnas att vi vann med 7-0 när vi spelade hemma på Dalängen. Men vad fan, jag gjorde ett mål, blev arg på domaren och spelade hela matchen så det är bara att gå vidare och sluta älta saker och ting. Det borde jag träna på att inte göra så ofta.

Nu ska jag plugga vidare till forskningsseminariet, och sen ska jag sooova :)

September 14

Idag är jag nästintill återställd, och det är riktigt jävla skönt! :)

Ikväll äre match mot Dagsberg som gäller. Och idag ska vi vinna!! :D
Så det är laddning på hög nivå som gäller just nu ;p

För idag ska vi göra måål!

September 13

Den där jävla alkoholen.
När jag imorse sa "aldrig mer" så tror jag verkligen att jag menade det. Det här är den värsta bakis-dagen någonsin.
Mådde illa när jag drack ett glas blåbärsjuice, och när jag kände doften av anis (typ lakrits alltså). Nej du, det kommer dröja ett tag innan jag dricker igen. Och då ska jag inte dricka fort eller mycket, inte så mycket blandat av en massa olika sorter, och jag ska inte äta kinamat innan!

Men för övrigt var kvällen kul, så länge det varade.
Tack vänner för att ni tog hand om mig.
Börjar tro att det vilar en förbannelse mellan mig och världens bar?

Nu ska jag ta och se det allra sista Vänner-avsnittet.
Sen ska jag sova ännu mer, har inte fått nog av den varan ännu.

September 12 - Packning

Hej då rödtott.
Hej brunett.


Nu är det dags för packning. Blir en sväng till bischa också innan jag ska med bussen in till staden på förfest och styling för ikväll. Det bästa av allt är att mitt hår är så gott som klart, kanske ska i med lite mer spray men det är det enda ;p Tack Anna :)




Nu ska jag ta och bränna en party-skiva för kvällen :)

September 12

Uppe med tuppen idag igen. Ska ta och läsa lite innan det är dags att bussa till Sörping. Ska också göra iordning mig och kanske hinner jag börja packa lite smått också.
Måste ta fram mina skor och sy i mina knappar i jackan också. Så jag har att pyssla med, men det får jag nog ta och göra sen i eftermiddag skulle jag tro.


Men innan jag börjar så ska jag lägga en harpan ;p

September 11 - Trött

Träningen gick inget vidare.. :/
Så matchen på söndag ska gå desto bättre!

Åh, imorrn kväll ska jag ha kul! Ska inte tänka på skolan, endast vara i nuet och ha kul :)
Och om exakt 12 och en halv timme så kommer jag sitta på Hårdesign och kolla ut färg til håret med Anna :)
Så nu ska jag läsa lite, och sova för att försöka ladda upp batterierna till imorrn. (Alltså mina, men även til mp3:n och kameran ;p )


God natt.

September 11 - Innan träning

Två Beck-filmer hann vi med hos Carro. Och en massa nysningar.

Kim ringde och pratade om morgondagens planer. Kommer bli så kul! :D


Nu ska jag svida och sen är det dags för fotbollsträning.

September 11

Godmorgon.

Nu ska jag ta och läsa lite, fixa iordning mig inför dagen och så ska jag bussa iväg mot Vika och deras bibliotek.
Sen blir det en sväng till Sörping med Carro, och Beck-film ska vi också hinna med ;p


Stanislavskij-variationer, here I come and get you. :/

September 10 - Avhandlingen väntar

Hemma igen.
Hittade ett par svarta jeans på stan också :)

Och stress-boken är färdigläst, så nu ska jag skriva ner lite rader om den boken, sen är det bara tre böcker kvar till det seminariet. Men först så ska jag läsa en tråkig och lång avhandling om någon rysk snubbe.

Det ska bli riktigt skönt med en timmes sovmorgon iallafall imorgon. Går upp halv 7, så att jag hinner läsa litegrann innan jag ska ta och åka till Shöle Böle :)

September 10 - Iväg igen

Nu har jag nästintill hunnit läsa färdgt stress-boken. Tar med mig både den och massage-boken att läsa på bussen in till stan nu, och hem igen.

Hoppas att det är lite folk på bussen nu, och inget jävla liv!

Tänk, imorrn och på fredag så är jag ledig. Det är så jävla skönt! Dessvärre så är det annat som ska hinnas med då, fast mer roligt om man säger så.
På fredag är det partyy som bara fan och jag längtar som en tok :D Dessutom ska jag också få bli fin i håret innan dess :)

Imorrn så är det träning, och innan dess så ska jag leka med Vavvoline.

En sväng på toan, och sen ska jag dra mig mot bussen.


Tjingis.

September 10

Jag är så trött att jag håller på att gå åt.
Stress, panik, ångest, dåligt samvete och gud vet vad.
Redovisingen gick bajs idag, och jag vet inte riktigt vad som håller på att ske. Hoppas det blir bättre nästa vecka, fast det tror jag nästan inte för då har vi ännu mer att handskas med..

Nu ska jag snart åka hem till Gusum, från Sörping. Fick skjuts hit.
Sen blir det en promenad till rondellen, för sen ska jag och syrran åka in till stan igen och Helen ska skriva in sig på körskolan.
Sen ikväll ska jag träffa Malin, tror jag. Blir ju tyvärr bara någon timme i ett dött viken, så vi får se.


Nu ska jag ta och läsa lite tänkte jag.

September 9

Om inte jag vet vad stress är och hur det känns nu, så kommer jag aldrig i helvetet att få reda på det!

Igår var det tredje kvällen som jag somnade sent. La mig i sängen och läste, till typ 11, och somnade ändå inte förrän halv 1! Lite lagom roligt när man ska upp 20 över 5 igen..
Och på bussen kunde jag inte somna heller, helt sjukt! Sitter och spänner mig hela tiden, och tittar på klockan stup i kvarten.

Jaja, rörelse hade vi i ektorp idag. Och hur jävla lätt är det att hitta till rätt gympasal där då? Vi kom försent, men dom var som tur vad förstående. Jag höll på att skämmas ögonen ur mig..
Sen pluggade gruppen med arbetet i musik som ska redovisas imorgon :O Jag är så jävla nervös, fast jag ska säga minst och inte alls göra så mycket. Sjukt sjukt!

Var uppe och tränade sen också. Hade världens ångest när vi gick upp, för det kändes som att jag borde plugga istället. Men under den 1 och en halv-timmes-träningen vi hade så tänkte jag inte på skolan (eller något annat heller) förutom saker som kretsar kring fotboll. När jag kom att tänka på det på vägen hem så var den känslan underbar (det är inte ofta jag kan slappna av) men nu hade jag verkligen stängt ute allt sånt tänk. Det värsta var att när jag kom på det, så kom alla dom där jävla, stressande och röriga tankarna tillbaka igen.
Men träningen var kul, och det är såå värt det!

Ska ta och plugga lite till nu, för ovanlighetens skull. Måste ju plugga in vad jag ska ta och säga på redovisingen imorrn, så att jag inte står och läser av som en tönt.

Nattinatt.

September 8 - Time to go

Nu är det dags för mig att dra mig härifrån. Ska ta och borsta tänderna, och sedan är det jag som ska ta bok, papper och penna i högsta hugg. Och en av världens bästa uppfinningar för studenter är notislappar där man dels kan skriva något om vad som finns på den viktiga sidan, och så att man lättare ska hitta det viktiga i en bok när man inte orkar lägga ifrån sig den eftersom det stör läsningen. Dom små rackarna är toppenbra att ha ibland, även om det i vissa böcker kan bli väldigt många såna som sitter fastklistrade lite överallt ;p



Seeyoulateraligator.

September 8

Denna måndag innebar drama-verkstad 8-12. Var inte så kul. Jag tycker inte om värderingsövningar, och jag var så inibomben trött och nästintill okontaktbar vissa stunder. Imorgon har vi rörelse samma tid, och jag tror att det kommer bli bra mycket roligare! Dessutom kommer jag nog att vakna til ordentligt, istället för att "nu reser vi oss upp, bjud upp en person på andra sidan och rör er till musiken medan den ena av er blundar". BORING!

Sen smet jag från min grupp för att hinna hem till Gusum eftersom jag skulle hälsa på på VFU-platsen. Och där fick jag minsann inte vila, utan jag fick väcka barn och klä på och bre mackor, så det var en rivstart. Men det kändes bra med, förutom att det är väldigt nytt med nya små barn (jag har aldrig varit i en liten barngrupp så det kommer ju bli lite spännande, dock lite skraj inför dom första blöj-bytena!). Men tror nog att jag kommer trivas, mycket tack vare Helena som kommer vara en sjukt rolig vägledare!
Och vilka minnen jag har från lekhallen. Hihi, pianot står kvar på samma plats, liksom "vatten-lek" och en klätterställnig eller vad man ska kalla det. Jag minns när vi övade till lucia-tåget där inne. Det var tider det, när man bara var 6 år gammal och allt var frid och fröjd och man sjöng för glatta livet. Men nu är man ju tyvärr inte så liten längre, utan en vuxen männsika som ska ta ansvar för såna små pyttingar som jag en gång i tiden varit. Jaja, det blir nog bra med det.

Kim kom och hälsade på en stund sen också :) Hon skulle upp på ett halvtimmes-möte på frita, så jag promenerade ännu en vända till skolan. Men det är välbehövligt med promenader, och man börjar ju tänka på det också när vägledaren säger "jag har inte sett dig ute och gå nu på länge..." Känns ju lite mesigt att svara att man har mycket i skolan, även om det är sant så vill jag ju ha tid till att promenera mera!

Nepp, nu ska jag ta och fortsätta läsa lite. Har två och en halv bok kvar som ska läsas till på onsdag, så jag ligger lite efter skulle man kunna säga. Men det ska nog hinnas med om jag går in för det, vilket jag ska göra nu (typ snart). [Ständigt dessa bortförklaringar för att plugga..]



Solong.


September 7

Igår: Kräftfiske. Jag har sett en hel massa flugsvamp (och även lite små kantareller), jag har håvat in flera kräftor, både stora och små, jag har råkat komma emot en kräft-antenn (gud så äckliga dom är!). Men roligt är det. Men stanken av dom gör mig illamående, och jag ryser av ljudet när de alla ligger i en stor hög. Äckligt är vad det är! Sov ute i stugan också, eller sov och sov. Om man nu kan kalla 4 timmars sömn för att sova. Det roligaste av allt är att jag måste åka 6:50-bussen imorrn till skolan. Och det måste jag på tisdag och onsdag också, så jag kan inte sova ut förrän torsdag. Och det är jävligt långt dit! Dessutom så har jag en hel massa böcker som jag måste läsa färdigt! Man kan tro att de nästan inte kan bli bättre.

Men det kan det. Vi förlorade matchen mot Lindö med 10-2 idag. Seg match, men tyckte att vi stundtals spelade bra faktiskt. I första halvlek så stod det ju faktiskt 5-2, och det hade vatt helt okej. Synd med tvåsiffrigt, det låter ju nästan mer då. Men nästa söndag så möter vi Dagsberg borta och då jävlarimej ska vi vinna :)


Nu ska jag läsa i stressboken, och sen så ska jag sova. Guud så sköönt!

September 5 - Godnatt

Bara latat mig framför tv: och 8 avsnitt av Vänner.
Jag vill inte att det ska ta slut..


Oh my god, I'm gonna die alone.
. . .


September 5 - Hemma

Yes box, nu är jag hemma i Gusum igen.
Inhandlade 10:e och sista Vänner-boxen som jag ska ta och börja se på sen ;) Det hann också bli en ögonskugga och två tröjor.

Imorrn blir det kräftfiske :) Och läsning i boken "Om barn och stress". Kanske börjar läsa lite smått i den redan ikväll. Har ju en hel del att läsa nu ett tag framöver :/


Men, det är iallafall riktigt skönt med helg nu! :D

September 5

God morgon.

Dags att jobba med musikarbetet med gruppen. Börjar bli lite smått panikartat, eftersom det ska vara klart och redovisas på onsdag! :o


Sen blir det en sväng på stan innan jag ska åka hem igen.


Byee

September 4

Litteraturseminariet är över, skönt.
Nu är det nästa bok, som handlar om barn och stress, som jag ska läsa. Jag kanske kan lära mig något av den för nu är jag stressad till max, för ingenting. Eller jo, klart att det är någonting, men skitsamma.
Träning idag, inte så mycket spring, men tillräckligt för att jag ska flåsa.. Är ju aldrig ute och går eller springer nu, som jag faktiskt (!) gjorde några gånger i somras. Jag hinner ju inte ens gå tallarna runt längre. Sitter bara still, och måste äta mackor och shit för att få energi för att orka med skolan. Snart så rullar jag fram :(


Förresten, MARIA HAR KÖRKORT NU! :D Stort grattis Mary Bus <3


Snart dags att försöka sova. Blir inte så mycket av den varan nu för tiden, och det märks. Huvudet hänger inte riktigt med i svängarna.. Shame on me!
Ska upp tidigt imorrn också, jippie!




Godnatt meder folks.

September 3 - Lämnad

Lämna mig här, ensam med musiken.
Jag drunknar i den, kommer bort.


Jag bara ryser.
Och just nu vill jag bli lämnad.
Just nu vill jag vara ensam kvar.
Låt mig vara ifred, för en stund, för ikväll.


September 3 - Fan

Jävla mage, jag hatar dig!

Jag är så jävla dum i huvudet! Jag måste skaffa Word på min dator så att jag kan skicka arbeten till skolan, jag kommer kanske bli halshuggen för detta. Jävla fan vad jag hatar just nu!


Nu blir det endast en snabbis-träff med Sara. Måste ju hem och rätta till detta så fort som möjligt. Om jag nu får det?! :/ Jag tror jag är körd, på många olika sätt.

September 3

God morgon!

Här sitter jag, och jag har redan varit vaken i en timma typ :O Och visst kunde jag sova, just idag, men jag orkade inte göra klart mitt paper igår, och eftersom det måste skickas in innan klockan 3 idag så var ja ju tvungen att hitta någon tid, och dte fick bli nu.. Har en föreläsning mellan 10 och 12, och min buss går kvart över 8. Och sen är ju klockan nästan 3 faktiskt.. 

Jag får se det positivt. Jag kommer bli klar med papret nu (förhoppningsvis), och dessutom så kommer jag inte försova mig idag ^^, (Om jag nu inte somnar här med huvudet på tangetbordet..)



Bara så ni vet, idag ska jag sova på bussen. Jag ska BARA lyssna på musik och sova. Idag ska jag inte ha någon bok eller något häfte i näven, endast jag, mp3:n och mobilen against the big, big world.

September 2 - Redan här

ÅH, vad jag hatar det här.
Börjar inte förrän 1, men här sitter jag totally alone i stora vida världen och ser allmänt bortkommen ut. USCH!
Funderar på att sätta mig någonstans och läsa, men jag vet inte var, för jag vill inte se vilsen och ensam ut!

Men, ska gå upp en våning iallafall och titta efter något passande ställe. Toaletten kanske?
Sen blir det rörelse för hela slanten. Ska bli så kul med träning ikväll också. Känns som att det var väldigt längesen, beror nog på att jag varken tränade tisdag eller torsdag förra veckan.. :( Men den här veckan blir det båda träningarna vill jag lova.



Ska knalla till våning tre nu. Hoppas att någon ut min grupp kan komma snart..

September 2

Idag var jag till och med uppe innan tuppen, fast jag har sovmorgon ;p
Har läst nu en del, tittat klart på Vänner-boxen och diskat.
Har fortfarande lite kvar att läsa, men hade inte ro i kroppen att bara sitta och bläddra sida efter sida, så jag tänkte börja skriva på mitt paper lite smått nu. Har fått en viss panik, eftersom jag snart ska bussa in till stan, ha rörelse till 5 och direkt när jag kommer hem så ska jag springa upp till Dalängen för att hinna träna. Men det blir nog bra..


Men, ska hinna fixa iordning mig också, och skriva litegrann på det här papret.
Sen bär det av, och jag har inte bestämt mig än om jag ska läsa lite på bussen in till stan, eller om jag ska sova. Jag får se hur det känns när jag väl sitter där ;p


September 1 - Färdig

Nu har jag läst färdigt häftet tills imorgon.
Har cirka 80 sidor kvar i Estetik i förskolan bara.

Så nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa klart det tänkte jag.



Sleep well.

September 1

Vi vann matchen igår :) Tredje raka, så det kändes skönt eftersom nästa match kanske, med stor möjlighet, innebär stryk.. Men det får vi se då, man ska ju inte ta ut någonting i förskott heller :p

Läst en massa idag, men har också en hel massa kvar. Usch, så tråkigt att läsa när man inte är sugen på det. Och när det är böcker som inte är ett dugg intressanta.. Men, jag måste..



Just nu så vill jag bara bort ifrån allting.
Men jag vet så jävla väl att allt detta är omöjligt.