November 30

Suck.
Hade verkligen sett fram emot en dag inne i stan för att shoppa loss. Men självklart ringer telefonen och planerna rinner ut i sanden. Ska jobba på förskolan i Ringarum 11-16. Och visst är väl det lite roligt, men ändå. Så vet inte hur jag ska göra. Eventuellt struntar jag i skolans seminarier på onsdag och tar min runda på stan då istället. Vi får se.

Nu ska jag iallafall börja fixa iordning mig så smått, och diska. Tyvärr kommer ju bussen vara i Ringarum 40 minuter tidigare än jag ska börja, lite träligt om man säger så.



/Lalla.

November 29

Första advent idag. Snart ska ljuset tändas, och alla gardiner ska strykas och sättas upp på rätt plats när fönstren är putsade och sist men inte minst ska ljusstakarna och stärnorna på plats i fönstren också :) Mys!

I fredags var sista praktikdagen för denna tvåveckors-period.
Carro kom och hämtade upp mig när jag slutat och vi tog en sväng på Willys innan vi dunkade till Gusum för att hämta upp min packning. Åkte sedan till Viken och fixade med Carros hår och jag fixade med mina naglar i väntan på att Carro skulle bli färdig ;p
Sen åkte vi iväg till Ringarum för att äta julmat. Kollade även på Idol. Åkte tillbaka till Viken och där pimplades det lite vin innan vi åkte iväg till Davidssons.
Lite halvseg på lördagen sen, men kom hem iallafall och då var det nästan lagom dags för att gå upp till Dalängen för att äta lite mat med laget. Sen åkte vi iväg in till stan för att spela Laserdome. Så jäkla kul! Men svettigt var det, och vilken träningsvärk jag har idag. Och en hel del blåmärken också efter att ha sprungit in i en del väggar också ;p Men är det krig så är det! Och mitt lag vann! :D
Kom hem och hade missat början av Dansbandskampen, men hann ju se det viktigaste: Titanix två låtar, och hur det slutade. Hoppas som tusan att det blir en guldstjärna nästa lördag :)

Idag så har jag städat en del, och nu blir det lite fix och trix med gardiner och liknande. Sen ikväll ska jag iväg på möte om kyrkofullmäktige.

Imorgon är jag ledig från stan, så då ska det bli en tur in till stan tänkte jag :)


Och här har ni Carros & Lallas bil-åkar-låt :)




/Lalla.

November 26

Ännu en lång dag med världens huvudvärk på praktiken. Men den sista mätningslektionen gick väl okej. Var lite tidsoptimistisk så precis när jag förklarat hur de skulle fortsätta så avbryter min handledare och säger "men innan ni börjar med det så ska ni få lite rast". Raster är väl överskattat?! :p Så fick köra på lektionen efter också, och avsluta dagen.

Sen bar det av till salong Hårfin för att ännu en gång bli blond & lite korthårigare. Alltid trevligt med en liten pratstund med Malin :)

Imorgon är det praktik som gäller. Sen ska jag & Carro ha lite trevligt, åka på julfest och ha det trevligt.
På lördag är det damlagets avslutningsfest, så då blir det Laserdome. Det kan ju bli lite spännande det :p Får se hur kvällen avslutas sen om det blir att titta på Dansbandskampen, eller om det blir utgång i Viken. Som tur är så behöver jag ju inte bestämma det nu ;p


Men nu ska jag plugga och försöka stressa ner litegrann.


/Lalla.


November 25 - Kvälls-blaha

Nu är det kväll och jag ska alldeles strax gå och lägga mig.

Träningen var så enormt kul. Stafett-fotboll är extremt jobbigt!
Tänk om det vore så lätt att jag kunde önska mig bra kondition i julklapp?
Varför har jag inte gjort någonting åt det? Förra året var jag ute och gick jämt, långt. Sprang till och med.
Och nu. Det enda jag gör är att sitta vid datorn, kolla på tv & film, svulla och typ gå till bussen eller något. Fy fan så dåligt!
Nej, nu är det faktiskt skärpning som gäller. På alla sätt och vis. Mera promenader! Sällskap någon?

Nu ska jag sova. Får inte ha ont i skallen imorgon igen..

Godnatt.
/Lalla.


November 25

Det var en väldans lång dag på praktiken idag.
Har haft ont i skallen hela dagen.. Men det gick ändå. Hade först en lektion då eleverna skulle rita av sina händer & göra en varsin julgranskula, inför julkalendern & nedräkningen inför julafton. Är ju perfekt att det är just 24 barn i klassen :) Sen var det dags för mina två lektioner i mätning, i halvklass. Sen blev det lite diverse innan barnen gick hem, & jag och min handledare pulade lite med hur vi skulle sätta upp granen (barnens utklippta, gröna händer alltså).

Nu sitter jag och tittar på Rena rama rolf, och svullat i mig alldeles för mycket glass.

Snart är det dags för fotbollsträning, och tur är väl det.



Och hoppas, det kan man ju alltid försöka göra.

/Lalla.

November 24

Lektionen som jag höll i idag på praktiken gick bra. Trodde ett tag att jag skulle behöva gå hem, har inte mått tipptopp idag. Men jag har klarat mig, peppar peppar.

Sen blev det en promenad med Kim runt tallarna i Gusum (: Trevligt.
Och sen har jag pratat lite i telefon och fixat lite.
Nu ska det förberedas inför morgondagens halvklasslektioner om mätning och så ska jag soova. Kan ju alltid hoppas att man somnar lite tidigare idag kanske.


/Lalla.

November 22

Och helgerna går som vanligt alldeles för fort.
I fredags så var det som vanligt praktik. Sen stressade jag iväg till Ringarum för att jobba ett kvällspass på hemtjänsten. Fick jobba i Gusum och köra omkring ute i skogen. Var inte så lerigt som förra veckan så det gick bra och de tre rådjuren som jag såg höll sig inte alltför nära bilen som tur vad.

Igår var det äntligen dags för GIF-festen. Först prisutdelning, då Linnea fick för lagets målgörare & Jojjo fick både spelarnas & tränarnas pris :)
Sen blev det förfest hos Malin & promenad ner till Viran för käk & fortsatt partaj.

Så idag har jag varit rätt så seg, men hunnit med lite ändå. Mina två par fotbollsskor är nu infettade och på sin plats i förrådet. Jag har bakat bananmuffins, blåbärsmuffins & saffransmuffins :) & självklart har jag sett reprisen av Dansbandskampen. Kom ihåg att rösta två gånger igår iallafall. Kulkul att de fick guldstjärnan :)

Nu så sitter jag och tittar på Rena rama rolf. Så deppig kan man inte vara just nu iallafall ;p
Imorgon blir det praktik igen, tyvärr utan Janni som är sjuk igen.
Sen så blir det att åka till Viken & fika på mina goda muffins med min käraste vän Caroline :)



/Lalla.

November 18

Idag har jag varit i Viken mest hela dagen. Carro & jag gjorde Viken osäkert på ett flertal ställen, framförallt i Karsmåla :p
Kim kom förbi på en fika & det blev lite Disneymonopol-spelande, kulkul :)

Sen åktes det hem för att hinna upp till fotbollsträningen. Ack så jobbigt, men gud så kul.
Ser verkligen fram emot lördagens bravader :D


Nu ska jag blunda & drömma mig bort, för imorgon är det dags för praktik igen, hej & hå!


/Lalla.


November 16

Blev inte mycket till sömn inatt, så har väl inte varit speciellt pigg någon gång under dagen.
Och måndagen blev väl inte så mycket bättre än söndagen, men det var ju ingenting nytt med det. Hade väl inte förväntat mig annat.

Idag var det iallafall studiedag på praktiken så jag och Janni var med då två personer (från Västergötland?) pratade om IUP. Väldigt intressant dag, men man blir ju så trött.
Efter det så fortsatte jag och Janni att plugga med sånt som vi egentligen borde gjort förra veckan, men det var ju någon som var sjuk då. Och det var inte jag :p

Nu är jag iallafall hemma. Ska försöka varva ner lite. Se på Ullared och minst ett avsnitt av One tree hill. Sen blir det att kika på lite kring bokstaven V som jag ska introducera för klassen imorgon så att jag är någotsånär förberedd, kan ju vara en fördel.



Och här rundar jag av.
/Lalla.

November 15

Det är konstigt att man kan ha en så sjukt dålig dag, just idag. En söndag, vad annars? Söndagar & Måndagar är de värsta veckodagarna som finns, dom borde inte få finnas.

I fredags iallafall så blev det jobb på Ringarums förskola, och igår så blev det jobb på hemtjänsten. Det var kul!
Idag har jag inte gjort ett dugg förutom en massa onyttiga och värdelösa saker.
Och funderat way too much.
Som sagt är detta ingen bra dag alls.

Så nu sätter jag punkt för dagens inlägg innan detta klagande går för långt och nu ska jag fortsätta att se på min femte One tree hill-box.



/Lalla.

November 11

Blev en alldeles för lång sovmorgon imorse, så det blev ingen promenad som jag hade tänkt.. Får se om det kan bli någon sådan i helgen istället.

Men det blev en fika med käraste Carro istället. Så trevligt att skratta och prata med den människan alltså, mäskdunken :p
Sen blev det hem för att springa upp till fotbollsträningen. Konditionen är verkligen urusel. Funderar faktiskt på att inte gå på gympan imorgon, enbart för att det bara kommer vara jag som börjar flåsa efter fem minuter.. :/ Jaja, vi får se hur det blir.

Kanske är dags att försöka sova snart iallafall. Ska till Linköping för ett seminarium imorgon mellan 9-12. Lite halvsegt sådär faktiskt, men har ingen skola på fredag :) Då ska jag jobba istället, 8:30-16:30, på Ringarums förskola.

Men nu fick jag ett sms, alltid trevligt.


/Lalla.

November 10

Det är tur att det ibland dyker upp ljusglimtar som förgyller ens tillvaro.
Ett sms från en vän, en trevlig pratstund med en annan, en promenad (helst med lite sol), sitta och drömma sig bort i en film. Ja, dom där små ögonblicken kan dyka upp när som, även i mörkret. Dagens ljusglimt var en tur med Kim in till stan, då också en hel del planerades.
Om exakt en månad så är en tatueringstid bokad :) Ska bli så roligt, men samtidigt är jag ju som alltid nervös. A lot of pain kommer det ju att bli. Men det kommer bli riktigt fint, till slut.

Imorgon blir det ingen praktik för min del, så då blir det att ta en promenad (hoppas fär allt i världen att vädret tillåter), pluggande, pluggande och pluggande och så är det fotbollsträning :)






Nu är det bara att bita ihop, se glad ut och tänka på annat.

/Lalla.

November 6

När jag kommer hem så kommer det minsann inte bli någon promenad. Dels så regnar det och för övrigt så ska jag bara lägga mig och dra en gammal filt över skallen! Värdelöst!
Jag är så besviken.
Och nu är jag mer stressad än något annat.

Är väl bäst att gå till seminariet innan jag får åka hem..


/Lalla.

November 5

Det var riktigt segt att å upp 4:30 imorse. Och samma tid ska man gå upp imorgon. Usch och fy.

Efter skolan så blev det en fika på stan med Zandra. Riktigt trevligt att man äntligen hittat en tid som passar oss båda. Hoppas att det inte dröjer lika länge till nästa gång vi ses. Får ta en tur till Media Markt snart med andra ord ;p


Ikväll blir det möte i Vika.

Så nu ska jag sätta mig och kolla färdigt på Skönheten & Odjuret. Och mina naglar ska inte få vara svarta längre - de ska bli rosa :)


/Lalla.

November 4 - Kväll

Hemma från fotbollsträningen nu. Roligt, men alltså konditionen är totalt borta. Det var ju nästan så illa att jag blev lite svimfärdig. Jag skäms!
Men när ska jag få tid till att träna då?
Tänkte ju försöka börja på gympan igen, nästa torsdag..
Och vad jag saknar mina långpromenader runt tallarna. Jag behöver verkligen dem. 100 minuter med musik och bara gå. Nej fan, nu måste jag ta tag i detta! Värr får det inte bli!

Nu är det dags att gå och lägga sig iallafall. Ska ju gå upp halv 5 imorgon! USCH! Och likaså på fredag. Som grädde på moset är det möte imorgon i Viken halv 7, och man vet ju inte när man kommer därifrån. Och så ska jag upp och jobba på lördag morgon. Wiie. Vilken tur att jag är en människa som tycker att sömn är överskattat *host host*.

God natt iallafall. Nu måste jag ta och sluta gnälla!


/Lalla.

November 4

Sitter i skolan och tittar ut på de virvlande snöflingorna. Blir nästan lite glad, för det är väldigt fint & mysigt.
Men jag ångrar något enormt att jag inte tog min vinterjacka imorse när jag sprang iväg till bussen, och inte ens en halsduk! Och det blåser ju ute så man tror att man förfryser. Har fått upp normal kroppstemperatur nu efter en timme och nu ska jag gå till bussen igen! Har en känsla av att jag kommer börja frysa så fort jag går utanför dörren.

Men när jag kommer hem, då blir det lite läsande, ska också se färdigt på Robin Hood :)
Och sen så är det dags för fotbollsträning. Alltså, en dag i veckan, det är alldeles för lite! Man hinner längta ihjäl sig, och fy för den onsdagen då man inte kan och alltså får vänta i två veckor. Huu för den tanken.



Det är väl bara att ta på sig jackan och börja knalla till bussen nu.
Och där hoppas jag att det är varmt så att jag kan få sova en liten stund också :)


/Lalla.

November 3

I förmiddags var jag iväg på studiecirkel igen. Fick lite finbesök också, så det var kul. Förhoppningsvis blir det en tripp till kommunhuset. Och i januari ska det bli en sväng upp till Stockholm och riksdagshuset, LO och så var det det så kallade högkvarteret, men kommer inte ihåg vad det hette..

Sen blev det en tur till Viken för att lämna tillbaka lite böcker och sen åkte jag hem för att läsa ännu mer.
Blev lite trött på allt, så då letade jag fram en gammal VHS (ni läste rätt) så det slutade med att jag satt och fixade lite med mina teckenspråksbilder och tittade på Aladdin. Åh, nostalgi på hög nivå!


Se och lyssna och njuut :)









/Lalla.

November 2

Nu är jag hemma efter en två-timmars-föreläsning och en halvtimmes gruppdiskussion.
Och kallt som bara den är det! Tofflorna är på, men fryser ändå. Speciellt om händerna nu, men jag kan väl inte sitta här inne med vantar? Nej, det kan jag inte :p

Nu har jag invigt min nya, externa hårddisk :D Men det ska göras lite finare i alla mappar med musik, och alla foton har jag inte börjat med ännu. Ska ta lite i taget har jag tänkt för att dra ut på det roliga :p



Reklam:




/Lalla.

November 1

Igår var det halloween, och därmed också inflyttningsfest hos Kim och Fredrik. Blev en tur till Davidssons och sedan efterfest hemma hos Carro :p
Så idag har det varit en riktigt slö dag, men det kanske var behövligt?

Imorgon blir det skola igen, och förhoppningsvis en tur till Carro också. Imorgon är det ju också seriestart för det där programmet om Ullared, så det ska bli spännande att titta på :)


/Lalla.