September 30

Idag gick jag upp 4:50. Det var kallt och mörkt och ruggigt. Men jag kom upp och jag hann med bussen. Kom tidigt in till stan för att gå en liten vända och sen lite reda på Barn- och ungdomspsykiatrin för att ha ett studiebesök där. Väldigt intressant.
Sen bussade jag hem och hann med en snabb-lunch innan jag tog bussen till Viken. Ett besök på bibblan och sen en promenad till Vårdcentralen för utbildning och prov för medicindeligering på jobbet. Jag fick alla rätt på provet så nu är jag glad :D Har varit nervös för det där rätt så länge. Jag är ju ändå bara ett vårdbiträde :p

Nu pluggas det lite och snart ska det fixas med lite mat.
Sen är det möte i Viken igen.
Fart och fläkt :)

Här är bilder från Lallas & Kims promenad runt tallarna:

















Nu ska jag ta och göra lite nytta innan jag ska åka iväg igen.

Byebye folks.
/Lalla.

September 29

Denna onsdag har bestått av ett väldigt effektivt litteraturseminarium. Sen när jag kom hem tog jag med mig kameran på en tur ute i snålblåsten för en stund.
Hem för att laga mat till folket. Sen ut på en promenad igen med Kim som sällskap.
Hem för att äta lite och sen ut på kvällspromenad med Karro.
Mycket promenerande idag med andra ord :)



























Snart dags att sova lite. Ska upp riktigt tidigt imorgon och det kommer bli en lång torsdag.


/Lalla.

September 28

Idag var det en lång skoldag på schemat.
Först föreläsning om barn i kris/sorg. Väldigt intressant, men väldigt tufft.
Sen jobb i arbetsgruppen. Efter det blev det lunch med Johanna innan vi kunde gå till mittkursutvärderingen.
Som tur vad så slutade den lite tidigare så då åkte jag ut till Media Markt för att framkalla mina 350 foton :) På fredag kan jag hämta dom och så roligt det ska bli att sortera och plocka in dom i album :D Can't wait!
Tog expressen hem och sen blev det en kvällspromenad med Karro också, mys :)

Hoppas på fint väder imorgon så man kanske kan fota lite på morgonkvisten.
Hoppas på mycket olika saker nu för tiden ;p


/Lalla.

September 27

Satsade på en sovmorgon imorse.
Gick upp för att låsa när brorsan gick till bussen.
Sen väcktes man av att telefonen ringde och de ville att jag skulle jobba på förskolan i Gusum.
Så det var bara att pallra sig upp och stressa (jag hatar att stressa på morgonen!) och iväg för att jobba 9-18. Stängning alltså. Så nervös man är för att man har glömt någonting. Men jag tror jag lyckades med det allra viktigaste iallafall, släckte och låste och inga barn var kvar :p
Jag har också fått veta någonting nytt idag. Om man ska dela ett äpple och jag råkar få lite äppelsaft i ögat så svir och kliar det i flera timmar, det blir också väldigt, väldigt rött. Men det är ju bra att veta att jag inte kan äta äpplen eller få dom i ögonen, just in case :p

Har hunnit med att plugga lite nu under kvällen och tittat på Ullared. Haha, det programmet är ju helt sjukt. Inte sjukt bra eller sjukt dåligt, bara sjukt!



Borde väl ta och försöka sova snart, men det är ju inte så lätt alla gånger tyvärr.
Jag är faktiskt avundssjuk på alla som somnar så fort dom lägger ner huvudet på kudden. Det kallar jag effektivitet! Synd att inte en annan är det bara :p


Godnatt med er iallafall.
/Lalla.

September 26

Först och främst måste jag ju säga att Ladies night var en riktigt rolig upplevelse! Dit ska jag även nästa år :D

Och idag är det söndag och även den är snart över.
Har hunnit med en hel del idag.

Först var det säsongens sista match på Dalängen mot Igelfors. En riktigt rolig match att spela (trots 9-manna) och vi vann med 7-0 :D (Och jag gjorde ett litet mål av de 7) :)
Sen efter duschen samlades vi i klubblokalen för att smaska upp smörgåstårtorna som jag och Malin fixade till igår. Helt klart godkända :)
Hem för att packa upp och göra mig redo för att åka till Viken för ett möte.
Tillbaks till Gusum och skynda till gympapasset.
Och så har man kommit hem och hittat till datorn igen. Ska alldeles strax förflytta mig till tv:n för lite nedvarvning.


/Lalla.

September 25

Blev sovmorgon idag, och det var välbehövligt.
På schemat står det först att jag ska plugga, vilket jag håller på med nu :p Sen ska jag och Malin ska fixa smörgåstårta inför morgondagen :)
Sen så är det Ladies night med Carro, Anna-Clara och Johanna :)

Här är lite bilder från gårdagens höstpromenad :)

         

Nej, nu ska jag leta reda på vad jag ska ha på mig och börja fixa iordning mig.
Ha en trevlig lördag :)

/Lalla.

September 24

Nu har jag äntligen tagit tag i mitt liv och plockat runt bland alla foton på datorn. Nu är ett och ett halvt usb-minne redo att tas med till Media markt för framkallning :D
Hade en hel del foton eftersom det var ett tag sedan sist jag framkallade kort.

Here's one of a kind:

 
 






 

 

Och mycket, mycket mer som kommer ta plats i mina fotoalbum :D


Eftersom solen skiner så ska jag ut och se om man kanske kan ta lite vackra höstfoton :)


/Lalla.


September 23

Oj, vad jag är dålig på att uppdatera här.
Men tiden bara springer iväg, hinner ju knappt att sova om nätterna längre. Har försökt att vara duktig och uppdatera på min NT-blogg iallafall.

Det har hunnit hända en hel del dom senaste dagarna. Valet är över och det känns fortfarande ovisst om hur det kommer bli i framtiden. Men det rer sig nog så småningom.
Dock så är jag väldigt nyfiken!

Nu ska jag fortsätta att leka housewife och börja laga mat, kasslerfrestelse. Sen ska tvätten tas in och jag ska iväg på fotbollsträning och sedan är det plugget som väntar igen.
Men jag ska försöka skriva ner ett par rader lite oftare här iallafall så ni inte behöver vara så nyfikna ;p 


/Lalla.

September 16

Torsdagen har bestått av:
¤ Väldigt lite plugg
¤ En promenad i Gusum för att dela ut valmaterial till lite brevlådor runt i krokarna
¤ Förberedelse av matlagning
¤ Buss till Sörping, hälsade på på nya praktikplatsen, bussade hem
¤ Lagade mat
¤ Åkte till träningen
¤ Tränade och duschade
¤ Fick vänta i över en timme på bussen i tråkiga Viken, utan mobiltelefon!
¤ Äta och så nu sitter jag här. Dock ska jag förflytta mig till tv:n nu alldeles strax och titta på debatten.

Imorgon börjar helgen och helgen kommer vara fullsmockad med saker att göra, härligt härligt :)


/Lalla.


September 15

Jag läste det där kapitlet i måndags kväll, duktigt av mig. Dock läste jag ingenting igår, men så hade jag också en 4 timmar lång föreläsning och jobb i arbetsgruppen. Föreläsningen handlade bland annat om ADHD och jag kände igen mig på en hel del punkter. Har så svårt att sitta still så länge, även fast föreläsningarna är intressanta. Jag skyller på sommaren och dessutom att det är mitt sista år i skolan! :p
När jag kom hem iallafall var det bara att börja med lite mat, som sedan mamma fortsatte med eftersom jag skulle byta om och åka på träning :)
Var inte speciellt roligt eftersom det är så blött, kallt och mörkt nu för tiden. Dock kändes det välddigt skönt när man kom hem :)

Idag ska det städas vidare lite nu på morgonen och sen blir det onsdagsmys :)


/Lalla.


September 13

Idag har jag fått en del pluggande gjort. Hade tänkt ta mig varvet runt tallarna men regnet vräkte ner när jag vaknade så den promenaden blev inte av idag.

Hittade en riktigt rolig bild förut förresten, var bara tvungen att lägga upp den på NT-bloggen. En riktigt rolig musikvideo också faktiskt, men gå in där och kika på den :)



Nu ska jag lägga mig i sängen för att läsa åtminstone 1 kapitel innan jag får sova. Man måste vara hård mot dom hårda ;p


/Lalla.

September 12

Jag förstår inte att helgerna kan gå så fort. Består veckan bara av söndagar och måndagar?

Lördagskvällen var riktigt trevlig. Först mat och kortspel hos Elin. Sen blev det Singstar hos Sanna med Malin. Sen blev det att skaka rumpa på Davidssons. Väldigt öde där men tack vare sällskapet så hade jag riktigt roligt. Och det var ju rätt så skönt att det inte var så trångt på dansgolvet :p

Idag var det match på Dalängen, och vi vann med 5-2. Vår bästaste Jojjo gjorde hela 4 mål :) Jag gjorde 1 mål via ribban :)

Idag har det också varit säsongspremiär för gympan i Gusums gympasal. Vilket jobbigt pass, men oj så roligt. Ska bli riktigt mysigt med lite träningsvärk imorgon ;)


Ska alldeles strax dra täcket över huvudet. Imorgon ska jag gå upp skapligt för att hinna ta mig en promenad runt tallarna om vädret tillåter för sedan ska hela dagen fyllas av pluggande.


/Lalla.

September 11

I torsdags upptäckte jag nya vyer i världen. Var privatchaufför åt systeryster så blev först en vända till Finspång för att hämta henne (åkte rätt direkt, tack mamma för vägbeskrivningen!)
Sen in till stan för en tur till Media markt, City gross och Max. Sen till Medicinskt centrum för bandagebyte och rehab-träning (för Helen alltså).
Sen tillbaks till Finspång, återigen till Norrköping för en snabbvisit till systemet innan jag rattade till Ringarum för kvällsjobb. Blev dock en timmes övertid och nu har jag i verkligheten fått se riktigt mycket blod. Ingen dag är den andra lik på hemtjänsten.
På fredagen blev det ett morgonpass och det var ju tur det så att jag hann dokumentera och fixa allt jag inte hann med på torsdagskvällen. Efter jobbet blev det först en promenad i regnet med T och Vänner-tittande. Sen åkte jag iväg en sväng till Viken för att stå utanför Ica Fyren och försöka se söt ut och dela ut valmaterial. Hem igen för att byta om sen blev det middag hos T med föräldrar.
Upp tidigt imorse igen för att nu stå utanför Birgerssons och se söt ut och lyssna på debatten mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Nybyggarpartiet. Har även skrivit ett par rader om det på NT-bloggen.
Nu har jag försökt värma upp mig ordentligt efter två timmar ute i kylan och nu har det ätits. Ska nu fixa iordning mig och sen är det tjejkväll som gäller :)

Imorgon är det fotboll som gäller, 14:00 möter vi Bråvalla på Dalängen. Då jäklarimej är det revansch som gäller.



Trevlig helg!
/Lalla. 


September 8

Det är redan onsdag, vilket innebär att det snart är helg igen :)

Nu har jag precis bloggat på nt.se om mina två hjärtefrågor: skolan & äldreomsorgen.
Gå in och läs genom att gå in på nt.se, klicka vidare på bloggar och där under politikerbloggar finns jag Alexandra Nestor (S).

Idag har jag annars gått en förmiddagspromenad med T i det vackra vädret. Sen har jag jobbat ett par timmar och fick också vara med under den roliga delen på personalmötet med fika och firande av två födelsedagar och en liten bebis :)

Nu är jag hemma igen och nu ska det bli lite plugg och så en kvällspromenad på det :)


/Lalla.

September 6

Min helg:

I fredags blev det bakning med Carro. Kanelhavrekakor, sirapsbröd och chokladbollar. Sen blev det lite mat också, korv & fjärilsmakaroner :p
Sen på kvällen åkte jag och Tony till Johnny och Carro för att kika på film. En riktigt dålig skräckfilm, så nästa gång får det bli en komedi istället :p
I lördags blev det jobb på hemtjänsten. Sen blev det mys här hemma och så film & pizza med Elin & Niclas.
I söndags blev det ett långt jobbpass och sen skulle vi egentligen haft match men Svärtinge lämnade WO så vi vann med 3-0. Undrar vem som gjorde våra mål? ;p

Idag är det måndag och nu sitter jag och pluggar. Ska strax träffa Karro en stund. Sen blir det att jobba ett litet pass och så en kvällspromenad på det sen.

Men snart är det helg igen :)


/Lalla.

September 3

Äntligen fredag!

Igår blev det jobb och träning, vilket upptog nästintill hela min torsdag. Men roligt var det!
Idag ska det bakas med Carro :)
Sen får vi väl se hur fredagskvällen blir, hur som helst kommer det att bli bra :)


/Lalla.

September 1

Nu är det väl bara att inse att det är höst, det är ju faktiskt september.
Men en mysig höst ska det bli! :)

I måndags var det derby mot Ringarum på Ringvallen. Vi vann med 2-0 och det känslan kommer jag leva på ett bra tag :D Riktigt härligt med vinst, det var vi värda!

Igår var det skola som gällde. Hann också med lite Vänner och så på kvällen väntades Tjej-gåing med Maria i stan, riktigt trevligt.

Idag blir det en sväng till stan med Elin för att shoppa :)

Nu ska jag försöka sluta oroa mig om allt som har med skolan att göra, och göra iordning mig istället.


/Lalla.