Maj 31

Jaha ja. Sov lite längre än planerat, men så kan det bli ibland.
Mamma är nu iväg på sin första dag på nya jobbet :)
Så jag fick uppdraget av att släppa in sotarna och nu har de sotat färdigt.
Har cirkus en sida kvar att skriva på det här skit-arbetet som blir så otroligt dåligt att jag egentligen inte vet varför jag lägger ner så mycket energi när jag vet att jag kommer få komplettera det. Men iallafall. Ska åka in till Linköping om en timme för att lämna in det. Det roligaste med det är att jag kommer träffa Sabina, det var längesen sist nu.
Sen ska jag hem, fixa bil, hämta Zonny inne i stan och eventuellt hinna ut till Maxi. Och just ja, nu ska det ju börja tentapluggas som bara tusan också. Jag är så trött på pluggandet, men imorgon är det bara en vecka kvar tills jag har sommarlov!


/Lalla.

Maj 30 - Kvälls-update

Matchen slutade 2-2. Jag tycker det känns som en förlust, i och med att vi ledde rätt så länge med 2-1 och det gjorde mål med typ 5 minuter kvar. Så surt!
Och jag är så enormt irriterad på mig själv. Jag har ingen ork längre. Detta måste det bli en ändring på! Nu är det ju heller inte så många dagar kvar i skolan så nu ska minsann förbättra mig. Nu är det minst sagt dags!

Sitter här och försöker plugga också, men det går inget bra. Känner mig bara stressad hela tiden. Och visst, jag har bara tre sidor kvar att skriva tills imorgon. Sen så är det tentaplugg som gäller fram till torsdagen. Men sen är det bara den där muntliga redovisningen kvar. Så jag har endast tre dagar då jag måste till skolan. Så kort tid, men ändå så har jag ont i magen. Denna ständiga oro för att bli godkänd eller inte. Just nu så är jag så trött på allt som har med skolan att göra att jag egentligen vill skita i allting. Men nej, det kan jag inte.

Nu ska jag hitta en till referens. Sen ska jag försöka varva ner och sova. Ska upp tidigt imorgon, dels för att plugga, men också för att släppa in sotaren här hemma :p


/Lalla.

Maj 30

Släktkalaset var som väntat väldigt trevligt. Och som vanligt så äter man alldeles för mycket och rör på sig alldeles för lite på en och samma dag sisådär. Det är ju tur att det inte är släktkalas varje helg :p

Idag sitter jag inomhus som en fånge och pluggar sönder mig.
Men 14:45, då ska det åkas iväg till Igelfors för match. Så nu är det snart dags att börja tagga ordentligt också. Idag är det fanimej vinst som gäller!

Håll tummarna 17:30! ;)


/Lalla.

Maj 29

Idag ska det bli släktkalas :)
Farbror Peter har fyllt 40, faster Ann-Sofie har fyllt 40, kusinen Emelie har fyllt 30 och faster Ulla fyller snart 50. Ja, det var väl alla vi skulle fira. Eller nej, kusinerna Emil och Isak ska också bli firade. Och så ska vi få träffa ännu ett kusinbarn :) Trevligt kommer det bli :)

Får se om det blir något plugg sen ikväll när jag kommit hem. Annars skjuter jag upp det till morgondagen. Ska hinna med att ladda inför bortamatch mot Igelfors också. Nu jäklarimej!


Trevlig lördag på er vänner.


Fotograf: Christer Hennum.

/Lalla.

Maj 28

Min fredag:

Buss/tåg/buss till skolan. Fix inför det otroligt onödiga seminariet.
Buss/tåg/väntetid/buss till Gusum.
Fotomodellande mitt i Gusum :p
Hem för att byta om och hinna slå ner vår skotork med röven innan jag skulle gå för att möta upp min skjuts.
Kvällsjobb i Ringarum & Gusum med Anette. Oj, vad vi kan skratta :)
Inslagning av en hel del paket inför morgondagen.

Nu är jag rätt så skapligt trött så det är kanske bra att tänka på refrängen./Lalla.

Maj 27

Med 12 minuter till godo lämnade jag in min examinationsuppgift. Jag vet inte alls hur pass bra eller dålig den blev, men jag är nöjd med att jag hann att lämna in den i tid.

Jobbade i Gusum idag. Oj vad jag längtar till sommaren då jag ska jobba massor :D
Och det är ju lustigt, men det händer alltid saker och ting här och där.
Idag var det polispådrag då en snattare skulle tas fast. Spännande ;p

Jag tror att huvudvärken som börjar komma smygande beror på vätskebrist så jag ska häva lite vatten och försöka hitta energi för att orka med kvällens fotbollsträning :)/Lalla.

Maj 26

Min dag i stora drag:

Fläng fram och tillbaks i affärer i Viken för att hitta den perfekta potatissalladen.
Firande av Carro med fika och paketöppning.
Extremt bra engelskapluggande med Carro :)
Hemfärd och ombyte.
Kvällsjobb på hemtjänsten :)
Pluggande såhär på kvällskvisten.

Nu är Alexandra så trött att ögonen går i kors men nu ska jag sova ett par timmar.
Imorgon bitti väntas 7,5 timmars jobb, sedan är det två timmar kvar för att bli färdig med examinationsuppgiften som ska skickas in senast 17:00.
Önska mig lycka till, och sov så gott.


/Lalla.

Maj 25

Först och främst så vill jag gratulera min käraste vän Caroline som idag blir en gammal gumma på 22 år :) Nu kan hon minsann inte kalla sig ung i mitt sällskap :) Dagen till ära så kommer här en bild, och jag har aldrig lyckats ta ett lika bra kort som detta på Shöleböle:
Annars idag har jag haft min sista praktikdag. Bjöd eleverna på glass och lärarna fick smaka på mina chokladmuffins.

Fick även ett fint handgjort kort av två elever i klassen, och ni bara måste få veta vad det stod:

TAck
  Lalla och
HEj
  X bra som ett kex
  Absolut bäst
  Number one
  Dösnygg
  Rolig
  All in klass 6H loves you.

"Tack för din tid här! Vi tycker om dig väldigt mycket! Hoppas dina studier går BRA! Ha en glad sommar. Och hejja dit fotbollslag."

Tänk att tre veckor går så fort! Jag trodde nog aldrig att jag skulle säga detta, men att tillbringa tre veckor under våren i en sexa har ändå varit rätt så kul.

För övrigt har jag skrurit mig på vänstertummen på något vasst papper, eller när jag kommer att tänka på saken så kanske det var när jag öppnade en av glasskartongerna. Det gör iallafall ont, men här sitter jag ändå och skriver. För just ikväll plågas jag med att skriva på min portfolio som ska lämnas in senast 23:55. Har drygt en sida kvar att skriva, så det är bara att skriva så det blör i fingrarna.
Jag har också hunnit med ett kyrkofullmäktigemöte så här på tisdagskvällen vilket innebar att jag missade fotbollsträningen, igen.

Nu är jag trött som bara den, men portfolion måste bli färdig så det är bäst av avsluta här och nu.
Hoppas att ni somnar gott till ljudet av regndroppar, mysigt.


/Lalla.

Maj 24

Det är ju konstigt att man ska behöva sitta och stressplugga halva nätterna för att hinna färdigt. Och nej, min planering är det inget fel på. För jag är inte bara en heltidsstudent, och det är jag väldigt glad över.
För samtidigt som jag pluggar så hinner jag med att träffa mina vänner (inte så ofta som jag skulle vilja, men någon gång ibland), jobba på kära hemtjänsten och emellanåt även på någon förskola, fotbollsträningar och promenader, ett och annat politiskt uppdrag, och så är det ju trevligt att någon gång ibland hinna umgås med familjen också. Och det kan ju vara bra att det finns en liten lucka i kalendern ifall något spontant skulle dyka upp ;)
Det jag vill komma fram till att eftersom jag hinner med allt detta så blir det ibland lite stressigt med pluggandet. Det kan också bero på att jag inte börjar med det när jag har tid, utan jag skjuter upp det till sista minuten och inbillar mig att jag jobbar bäst under press :p

Idag har jag iallafall varit en vända i Linköping och lämnat in min förbaskade fallstudie. Sen åkte jag till Viken fortast möjligt för att plugga och snacka skit med Carro :) Sen åkte jag med lillebror in till stan eftersom han skulle på sin första teorilektion, till moppekörkort alltså. Så det blev en tur på stan i väntan på att han skulle bli färdig så vi kunde bussa hem.

Och här sitter jag nu och pillar med ännu en examinerande uppgift, min portfolio. Tråkigt! Men har inte speciellt mycket kvar, så det känns rätt så skapligt ändå. Dock så har jag ju praktik imorgon och så är det kyrkofullmäktige på kvällen, men arbetet ska inte skickas in förrän senast 23:55, så jag borde hinna med det :p

En annan glad nyhet, nu har även min lilla mamma fått ett jobb. Ett sommarjobb i och för sig, men det är ju ingen som vet om det kan leda till något mer. Hon är iallafall glad över att hon för en gångs skull fått ett positivt svar av alla ansökningar hon skickat iväg (utan att överdriva så är det ett 40-tal).

Jag sitter ju faktiskt vid datorn av en speciell anledning, så det är väl bäst att återgå till portfolion igen.


Godnatt på er.
/Lalla.

Maj 23

En snäll liten vän påpekade att jag varit dålig på att uppdatera så nu är det väl kanske dags igen :p

I torsdags var det praktik och då hälsade de blivande fyrorna på. Det var trevligt och framförallt var det en lugn dag. Fick sedan hålla i en ANT-lektion. Tittade först på det sista avsnittet av Skurt och sedan pratade vi om alkoholism, alkolås och huxflux så kom vi in på älgar och rådjur. Det var ju tur att inte min handledare var där om man säger så :p Lite hänga gubben blev det också, min favorit :)
Sen på kvällen var det derby, men förutom resultatet så tänker jag inte kommentera matchen alls för då blir jag bara sur igen. Förlust med 2-1. Surt! Eller, jag kan säga att jag har ett sår precis ovanför benskyddet på vänstra benet som gör så fruktansvärt ont, fortfarande. Och speciellt vackert är det ju inte heller.

I fredags blev det en promenad runt kyrkan med Karro och Ida. Riktigt härligt väder var det.
Men jag hade ju lovat att baka så mellan 11-19 bakade jag 35 kanelhavrekakor, 100 russinkakor, 41 chokladmuffins och 24 hallonrutor. Sprang ner till bischa tre gånger innan jag väl var färdig. "Det man inte har i huvudet har man i benen" sa jag lite hurtigt till kassörskan. "Och så är man ju smal också." Ha!
När jag väl var färdig med all bakning, kvällsmat och den sista disken så blev det full rulle med städning på övervåningen.

På lördagsmorgonen blev det ännu mera städning och förberedelse inför det som komma skulle.
Åkte till Ringarum så vi var där i tid och satt och väntade. Zonnys konfirmation var annorlunda mot både min och syrrans, men det var roligt. Fick sedan äran att vara chaufför åt mormor och morfar hem och där blev det fullt hus med familj, fastrar, förbröder, kusiner, kusinbarn, mormor och morfar och så syrrans pojkvän. Partybricka till mat, presentöppning för Zonny, alldeles för mycket skitsnack och så fika på det, allt det jag bakat och två tårtor. Blev en hel del över, och det var ju väldigt synd ;p
På kvällen när alla väl åkt hem så fastnade jag i soffan som en slö sill och tittade på AFV :)

Idag blev det ännu en sväng till kyrkan, fast denna gång i Gusum :)
Efter gudtjänsten blev det ciderdrickande och tårtkalas ute i solskenet :)
Och där träffade mamma på en gammal handledare då hon jobbade på Axgården (100 år sedan). Hon stod och pratade med mamma och mormor när jag kom och då undrade hon om mamma och jag var syskon? Jag tog det inte som en komplimang, skulle jag se ut som 40? Eller skulle mamma se ut som 20? Eller, hon vet ju om att mamma inte är 20.. Nej, det var ingen trevlig tant :p

Sen när jag väl kom hem så har jag lagat tacos, pluggat som en tok på den här fallstudien som håller på att ta kål på mig. Jag har också tagit ett varv runt kyrkan med Karro i blåsten.

Nu ger jag snart upp med fallstudien, och kanske är det väl dags att sova. Ska upp 4:30 för att åka med tidigaste bussen för att lämna in fallstudien i Linköping. Sen ska jag och Carro plugga loss :)

Här kommer också lite bilder från min fullspäckade helg :)

Nej, nu får det räcka.
Ska försöka få mig några timmars sömn nu.


/Lalla.
Maj 19

Idag var det friluftsdag i Petersburg. Var väldigt roligt och vi hade ju faktiskt tur med vädret. Åskan började väl gå vid 12-tiden och när vi skulle dra oss hemåt framåt halv 2-2 så kom den värsta regnskuren.
Som tur vad kunde jag ta skydd på Stinsen i väntan på bussen. Var nästan lite mysigt att sitta där och titta ut på blixtarna och ösregnet. Synd bara att Sörpings bibliotek är det mest högljudda jag varit på, någonsin.
Men, jag kom hem iallafall och här är det ju riktigt vackert. Så det blir nog bra med fotbollsträning ikväll :)

Imorgon blir det praktik. Då ska sexorna iväg och hälsa på på högstadiet och till oss kommer dom blivande fyrorna för att kolla in läget.
Sen på kvällen är det dags för derby, be there! :)


/Lalla.

Maj 18

Praktik som vanligt idag igen.
Sen åkte jag in till stan och träffade faktiskt Helen. Blev att leta present till lillebror som tydligen är så stor att han ska konfirmeras på lördag.

Väl här hemma så får man höra det ena efter det andra så just nu går det bara runt i huvudet. USCH!
Blir att sova snart innan jag rör till alltför mycket.

Imorgon är det praktik igen, men då ska vi ha friluftsdag i Petersburg, så håll nu tummarna för fint väder.


/Lalla.


Maj 17

Måndag idag igen, och som vanligt så är måndagar pest.
Har varit på praktiken idag och fått uppleva att även 6:or kan vara sjukt jobbiga på måndagar. Där ligger mina
små 1:or i lä om man säger så :p
Och det känns i huvudet nu vill jag lova. Och så är det tänkt att man ska plugga när man kommer hem såhär på eftermiddagarna. Det är inte det lättaste om man säger så. Ska nu först hjälpa mamma att fixa lite mat. Sen blir det plugg och så ikväll är det fotbollsträning :)

Och om jag tänker efter så är det inte många praktikdagar kvar. Tisdagen, som är en vanlig dag. Onsdagen är friluftsdag så då kommer vi vara ute hela dagen. Torsdagen ska 6:orna hälsa på högstadiet så då kommer dom blivande 4:orna på besök. Sen så blir jag ledig på fredag eftersom de ska på klassresa så då blir min sista praktikdag nästa tisdag istället. Sen så är det slutspurten med fallstudiekomplettering, omtenta och examinerande uppgifter. Hej och hå i gardinen den blå!

Stressveckan har bara börjat, så nu ska jag tuta och köra.


/Lalla.

Maj 16

Äntligen!

Gusum/Valdemarsviks damlag har äntligen åkt hem med sin första seger för denna säsong. Vann med 4-1 mot Svärtinge. Riktigt härligt! Malin gjorde helt klart det snyggaste målet från typ halva plan :D
Och fler vinster ska det bli nu under vårsäsongen :)
På torsdag har vi hemmamatch på Grännäs mot Ringarum. Detta kommer bli säsongens mest sevärda match, så det är bäst att ni kommer och hejjar på oss :)

Nu ska jag alldeles strax gå ut på en promenad med Karro i det finfina vädret.
Denna vecka har varit riktigt bra för mitt Funbeat-reggande. Tyvärr märks det inte lika mycket som på siffrorna där. Men det är bara att kämpa vidare.


/Lalla.

Maj 15

Just nu känns det faktiskt som om våren är här :) Hoppas att vi slipper regn nu under resten av helgen.

Idag jobbas det delad tur igen. Har spenderat förmiddagen i Gusum. Nu på min rast hade jag tänkt ta mig en promenad ute i det fina vädret. Men det roliga folket här hemma stack fort som tusan iväg till stugan, och kom sedan på att de ville ha mat när de kom hem. Så jag har lagat makaronipudding som nu står i ugnen. Och som tack för detta kommer inte ens jag själv att hinna provsmaka eftersom jag snart ska åka till jobbet igen.
Så nu sitter jag faktiskt och är lite sur. Hade så gärna velat gått den där promenaden. Får kompensera upp detta imorgon istället på något vänster.

Ska jobba turen då jag både är i Ringarum och Gusum på kvällen. Den turen gillar jag bäst så jag hoppas och tror att jag kommer bli på bättre humör snart igen :)


/Lalla.

Maj 14

Började dagen med en sovmorgon. Egentligen var det inte planerat, men jag tror nog att det behövdes lite sömn. Sen blev det lite plugg på förmiddagen faktiskt. Naglarna har fått sig lite färg nu också. Men annars har det inte hänt mycket alls här idag.

Igår jobbade jag ju delad tur, och på kvällen när jag körde hem höll jag verkligen på att sätta hjärtat i halsen. Det var ju lite halvmörkt, men inte så farligt så behövde aldrig använda helljuset. Mellan Ringarum och Gusum i ett dike står en älg! När jag väl ser den är jag jämsides med den men som tur vad så sprang det åt andra hållet. Gud, det var riktigt nära det! Körde inte lika fort resten av vägen om man säger så.

Imorgon ska det jobbas ännu en delad tur :) Och för varje dag som går så kommer sommarlovet och sommarschemat allt närmare :) Det är skönt när man ser att det ljusnar i tunneln, även om det är ett tag kvar innan jag kommer dit.


Och fredagskvällen är inte riktigt spikad än, så jag går omkring och väntar en stund till :)


/Lalla.

Maj 13

Riktigt tråkigt väder idag. Men mig gör det ingenting för jag jobbar delad tur och ska väl snart bege mig till jobbet igen.

Den roligaste kommentaren jag hört hittills idag:
"Snart är du insmord och hal som en säl".

Men jag ska nog hinna med fler roliga konversationer idag får vi hoppas :)

Nu ska jag plocka iordning litegrann här innan jag ska ut i regnet och låna bilen (ännu en gång) för att bege mig till Ringarum.


/Lalla.

Maj 12

Praktikveckan är nu slut och det ska bli riktigt härligt med långhelg. Och denna helg kommer innehålla två delade turer på hemtjänsten, en fotbollsmatch, en sväng in till stan, plugg för fulla muggar och så ska jag promenera med Karro. Sen får jag ta dagen som den kommer ;)

Även idag har jag och Karro tagit oss en svängom i Gusum :)

Här är lite bilder av Gusums bruk (tagna igår kväll)
Nu är det snart dags för fotbollsträning :)


/Lalla.

Maj 11

Igår hade vi hemmamatch på Grännäs B-plan mot Lindö. Vi spelade riktigt bra och matchen slutade 3-3, alltså har vi nu tagit vår första poäng. Det är nu det vänder, det är nu det händer :)

Ännu en praktikdag är genomförd idag och jag har också hunnit med att gå en sväng i Gusum med Karro. Riktigt härligt i det vackra vädret :)


Och detta mina vänner, detta kallar jag humor:/Lalla.

Maj 9

Sitter som vanligt här och deppar över att helgen är slut. Det finns så mycket jag borde göra, men det är så lite som blir gjort.

Igår var det fest i hembygdsgården för grannen Peter som fyllde 40. Riktigt trevligt, förutom vädret då förstås. Kollade sedan på Bröllopsfotografen med mamma och pappa.

Idag var det match i Krokek, som tyvärr blev ännu en förlust. Försöker ladda om inför morgondagen då vi har match igen, men det är inte lätt.
Sen blev det gympa, den sista för denna säsong. Nu får vi vänta ända till Gusumsdagarna för nästa gympapass.

Nu väntas en kort vecka, även denna innebär praktik.
Borde (jag hatar detta ord) egentligen plugga lite, men det blir nog att lägga sig tidigt och läsa i min skönlitterära bok istället. Har ju en långhelg och då har jag faktiskt tänkt ta tag i pluggandet ordentligt. Vi får se om jag lyckas.


/Lalla.


Maj 8

Denna sång spelades upp första maj. Mikael Wiehes låt Ta det tillbaka. När vi satt i Folkets hus och den spelades upp, vilket känsla. Gåshud.Vi fattade inget, vi stod där som fån
medan tjuvarna snodde allt dom kom åt.
Vi trodde vi drömde, dom trodde vi sov.
Nu ska vi ta det tillbaks.
Dom beröva' oss allt som vi sparat ihop,
a-kassa, sjukpenning, lön och pension.
Sen bjöd dom ut det till spekulation,
och nu ska vi ta det tillbaks.

Tillbaka, tillbaka.
Nu ska vi ta det tillbaks.
Friheten ger dom en aldrig,
friheten måste man ta.
Tillbaka, tillbaka.
Allt som var vårt ska vi ha.
Inget är nånsin förlorat,
och nu ska vi ta det tillbaks.

Dom tog våra löner, dom tog våra jobb,
dom tog våra drömmar och släckte vårt hopp.
Dom raserade allt som vi hade byggt opp,
och nu ska vi ta det tillbaks.
Dom tog våra skolor, våra sjukhus och tåg,
dom tog våra tankar och förgifta' vårt språk.
Dom tog ifrån oss vår stolthet och det land som var vårt,
och nu ska vi ta det tillbaks.

Tillbaka, tillbaka.
Nu ska vi ta det tillbaks.
Friheten ger dom en aldrig,
friheten måste man ta.
Tillbaka, tillbaka.
Allt som var vårt ska vi ha.
Inget är nånsin förlorat,
och nu ska vi ta det tillbaks.

Och dom sålde vår välfärd och vår solidaritet,
sålde vår rättvisa och vår jämlikhet.
Dom sålde vår känsla för rätt eller fel.
Nu ska vi ta det tillbaks.
Och dom tog och tog över våra gator och torg,
köpte vår glädje och sålde vår sorg.
Dom byggde ett samhälle, iskallt och hårt,
och nu ska vi ta det tillbaks.

Tillbaka, tillbaka.
Nu ska vi ta det tillbaks.
Friheten ger dom en aldrig,
friheten måste man ta.
Tillbaka, tillbaka.
Allt som var vårt ska vi ha.
Inget är nånsin förlorat,
och nu ska vi ta det tillbaks.

Sen gav dom oss fattigdom, klyftor och gap,
tiggare, hemlösa, missmod och hat,
ensamhet, hopplöshet, brist på ansvar.
Nu ska vi ta det tillbaks.
Kan dom ta från oss, så kan vi ta från dom -
fram och tillbaks är precis lika långt.
Livet var det som det handlade om,
och nu ska vi ta det tillbaks!

Tillbaka, tillbaka.
Nu ska vi ta det tillbaks.
Friheten ger dom oss aldrig,
friheten måste vi ta.
Tillbaka, tillbaka.
Allt som var vårt ska vi ha.
Inget är nånsin förlorat,
och nu ska vi ta det tillbaks.

Tillbaka, tillbaka.
Nu ska vi ta det tillbaks.
Inget är nånsin förlorat,
och nu ska vi ta det tillbaks.


/Lalla.

Maj 7

Detta kallar jag humor, och allvar förstås:

          

Har en annan knapp här hemma också, ska ta en bild på den så ni får se :)

Nu är det äntligen fredag och det ska bli riktigt härligt med helg :)
Imorgon blir det 40-årsfest (igen). Men nu är det en annan person som fyller 40 :p Och mormor fyller år imorgon också, fast hon fyller inte jämnt.
På söndag är det match, då ni!

Trevlig helg på er!


/Lalla.


Maj 6

Nu är jag en stolt Gusumsbo.
Idag överlämnades namnunderskrifterna och de kunde räknas till cirka 4000 namn. Det är ungefärligt räknat hälften av kommunens invånare som skrivit på listan att de vill ha kvar polisstationen i Valdemarsvik.

Idag kan man också komma till Folkets hus i Gusum klockan 18:30. Några gäster kommer dit och den stora ämnet som ska diskuteras är JOBBEN.
Så sitt inte hemma och klaga, kom och berätta vad du tänker istället. Annars kan ju inga förändringar ske.


/Lalla.

Maj 2

Det är ju helt otroligt att det redan är maj! Det är bara sex veckor kvar tills jag har sommarlov! Som jag längtar.

Efter kvällspasset i Ringarum kom Helen & Andreas och skjutsade ut mig till Carro och gänget. Kom dit, åt min pizza och svirade om så var även jag på g :p

Var lite seg igår morse men jag tog och åt frukost och gick med mamma, pappa och Zonny till Folkets hus och lyssnade på väl valda ord och rolig underhållning, så jag ångrar inte att jag släpade mig dit ;) Både lillebror och jag vann en varsin blomma också, det ni :p
Sen blev det kvällsjobb igen, skogsrundan i Gusum. Såg en hel del rådjur, men som tur vad inte alltför nära bilen.

Idag har jag läst ut Öppet hav. Nu får jag inte läsa skönlitterära böcker förrän sommarlovet. Plugget måste göras först och främst.
I eftermiddags åkte jag upp till Varggatan med Stina och Barbro för att hälsa på Malin som idag fyller 40 år, GRATTIS! Blev alldeles för mycket smörgåstårta och tårta och gottigheter så tog mig en omväg hem. Som tur är så är det gympa ikväll också. Näst sista gången tyvärr.


Och så var denna helg nästan slut.
Nu väntas tre veckors praktik.


/Lalla.