Mars 31

Och snart är min 21:a födelsedag över.

Tack för alla sms och gratulationer :) Och sång, tårta och presenter :)



Nu är man långledig. Den här kursen är nu avslutad, och nästa börjar på måndag. Härligt härligt. Men konstigt nog så blir man fort uppbokad med en massa olika saker på sina lediga dagar. But I like it :)

Snart dags att sova. Jag förstår inte att man kan bli så trött av att vara i skolan. Förut så var man ju i skolan 8-5 typ hela tiden, och nu så är man ju halvdöd när man kommer hem 10 över 6. Det måste bero på åldern ;p


/Lalla.

Mars 30 - Behövligt

Träningens utespring var jobbigt idag. Men så behövligt. För övrigt så gick det inte så himla bra inomhus sen, men det kommer väl så småningom..

Nu är det lite fix kvar inför kollaget som ska redovisas imorgon, så det blir att hoppa isäng tidigt idag. En lång skoldag väntar..


Godnatt.
/Lalla.


Mars 30 - Färdigpluggat

Nu är det färdigpluggat för förmiddagen.
Ska ta och fixa iordning mig nu tänkte jag.

Hittade det här klippet på youtube nyss. Det var ju helt klart det bästa (förutom dom bästa låtarna) i Melodifestivals-finalen :D




Hejdå.
/Lalla.

Mars 30

Sista låten på gympan igår var utbytt - till Tingeling-låten. Haha!
Men det funkade ju det också ;p

Idag blir det lite plugg, och sen ska det åkas till Viken för att träffa Kim & Carro. Och ikväll är det fotbollsträning :)
Men, nu ska det pluggas så att det inte blir så stressigt sen, även om det säkerligen blir det ändå.


/Lalla.

Mars 29 - Inspiration

Hoppas att det är nytt pass ikväll. Eller åtminstone det gamla passet, och inte stationer. Det är inte lika skoj :p

Och, lite melodifestivalslåtar är ju alltid fint också ;p

Hope & Glory


Baby Goodbye



Give me some inspiration. Jag måste rimma, och det är svårt när det man vill säga inte rimmar från början. Krångligt, I know.


/Lalla.

Mars 29

Söndag morgon, och egentligen skulle man spelat fotboll nu. Men så vart det inte nä. Men ikväll är det gympa iallafall :D

Igår tittade jag klart på Prison break, och började nu på Desperate housewives. Den här veckan som kommer är man ju ledig en hel del, men då ska jag minsann inte titta så mycket på tv, utan ut och röra på mig. Ja, den varan behöver man också mycket av.
Förresten, tog bort plåsterlappen nu, nu ser mitt födelsemärke ut att ha varit väldigt stort. Hoppas att inte ärret blir lika stort sen när det läkt ordentligt.

Nu ska jag gå till Bischa och köpa mjölk.


/Lalla.

Mars 28

Nu snöar det inte längre iallafall, men det är ju vitt ute. Och därför blev träningsmatchen mot flicklaget iställd :/ Så den kommer vara nästa helg istället.. :/ Hoppas att den kommer vara på lördagen, för det vore ju perfekt. Men, vi får se.
Men, nu tror jag att solen ser ut att vara på väg. Hoppas hoppas!

Bio igår då. Med Helen och Kim. Marley & jag. Den var bra, men ibland så behöver ju inte en sån film sluta så sorgligt. Men, den var bra iallafall.

Lördag idag, och det är lite plugg, städning och Prison break som väntar :p Och ikväll är det Babben, och då kommer Måns Zelmerlöw vara där :D

Och yees hörni! Magnus vann Let's dance igår! :)

Nu ska jag ta och göra lite nytta här istället.


/Lalla.

Mars 27

Nu är KU-rapporten inskickad och det finns ingen återvändo. Kikade lite snabbt på alla andras rapporter, och alla har gjort ett jättebra jobb. Jag är avis. Jag vill också ha en bra och jättefin produkt. Men, jag kan inte ångra mig nu.

Nu ska jag ta och diska, sedan ska jag ut och skotta undan snö! Det bara vräker ner ju! Fuck vad jag inte ville ha snö nu!! Jag vill ju ha vååår till min födelsedag.. :/

Gotta go. Snart bär det in till stan också.


/Lalla.


Mars 26 - Gympan

Idag var det inte direkt någon höjdargympa. Ledaren var sjuk så det blev två varv med stationer, och så lite av det vanliga passet då. Fy fan vad jag hatar armar!!
Och Kim och jag, jag förstår inte att vi kan skratta så mycket, åt så lite. Gash, me like skrattattacker.

"Gå ut om fem minuter, så kommer jag om tio."

Imorgon är det hemmaplugg, slutspurten. Skönt när det är klart, men kan väl säga redan nu att jag inte är 100%igt nöjd, men skitsamma.
Och kvällen kommer också innebära bio förhoppningsvis :) Skojskoj.
Så nu ska jag titta upp vad det går för olika bios (säger man så? En bio, flera bios?) för jag har inte en blekaste aning :p


/Lalla.

Mars 26

Helen följde med mig till skolan imorse. Höll mig sällskap då jag skulle skriva rapporten. Sen mötte vi upp Anna-Clara och Matilda, och slutligen Johanna och då bar det av till Media Markt för kortframkallning. Behövde bara framkalla 3 kort, så det var ju nästan lite pinsamt, när jag fick betala mina tre kronor där ;p Men nu är kollaget iallafall typ färdigt, det enda som fattas är rim till varje bild. Men det tänkte jag ta och pyssla med hemma i helgen, klistra dit på tisdagsmorgonen och så är det klart ;p

Så nu ska jag ta och fortsätta skriva på rapporten. Imorgon ska den skickas in (eftersom jag måste lägga in bilderna hemma ändå) så nu är det 400 ord som ska pressas fram är det tänkt.

Kanske till och med hinner hem lite skapligt, så jag kan byta om hemma innan gympan. Vore ju rätt skönt så man slipper stressa ännu mer.


Nej, nu ska jag ta och börja skriva igen så att jag kan gå och hälsa på dom andra där uppe i musikrummet sen och lyssna på Anna-Claras låt :)


/Lalla.


Mars 25 - Inomhusträningen

Jag överlevde kvällens inomhusträning. Men det var knappt, fan vad jobbigt. Men herregud så skoj att vara tillbaka och spela. Kan/vill inte ge allt ännu eftersom man blir lite feg av att det ibland kan göra ont, men snart ska jag nog vara färdigläkt och då blir det fullt allvar igen :p

Och nu jävlar har Helena gått om mig på Funbeat, så nu jävlar är det träning som gäller. Inte bara små fjuttiga promenader, utan träning.
Malin, join us :) Någon annan som också vill vara med och regga sina tränings- och motionsminuter? Det är kul!
Och imorgon är det som sagt gympa med Klimpen och alla andra Gusumbor och allt annat folk. Kul! Inga rygglyft och sånt kanske, men en hel del annat :p

Nej, imorgon ska mna upp tidigt (som vanligt) så nu är det nog dags att jag går och lägger mig.
Och inatt så kommer jag sova alldeles själv, utan mina förbannade stygn, because they are gone, forever! :D


Godnatt.

Mars 25

My day, so far.

- Studiebidrag idag, välbehövligt.
- Mina stygn är borta och där sitter nu små tejpbitar. Så ikväll är det en hel fotbollsträning som gäller!! (Lite försiktigt förvisso, men vad fan).
- Våfflor är gott, och visst smakar dom extra gott på Våffeldagen? :p
- Det var ap-kallt imorse, but I love the sunshine. Snart kommer våren, I can feel it in my toes ;p
- Jag måste vattna mina blommor oftare.
- Det börjar bli riktigt spännande nu, Prison break alltså.

My day, tomorrow.
- Plugg i skolan. SKA bli färdig.
- Gympa igen. Det var också längesen! Ska bli kul att hoppa och skutta och svettas igen, like old days, with an old friend. Kanske inte blir så mycket med situps och rygglyft och sådant, men jag kommer vara med på det jag kan och köra järnet.


Kort och gott.
Nu ska jag gå.

Tjingeling.

Mars 24 - Snöstorm

Fortfarande trött. Och här hemma så blåste det ju snöstorm, så det blev en liten ynka promenad. Sen har jag mest suttit och tittat på Prison break.
För övrigt så lyser solen nu så att det ser jättemysigt ut ute. Men det är ap-kallt och nu ger jag mig nog inte ut.

Undrar om mailen funkar nu. Spelar ju egentligen ingen roll, men ska kolla läget ändå.



You'll never know.

Mars 24 - Slutkörd

Jag känner mig redan slutkörd och klockan är inte ens halv 12.. Men jag har kommit en liten bit på väg. På impulsdelen fattas det lite, men där finns nu en referens iallafall, och så är det ju då resultatdelen som ska utvecklas rejält. Men imorgon eftermiddag ska jag leta efter bra och passande referenser för på torsdag ska arbetet bli färdigt och skickas in har jag bestämt, för på fredag ska jag vara ledig. Och, kanske, kanske blir det party på kvällen, med en katt. Vi får se.
Nu ska jag lägga in dödsstöten här innan jag beger mig uppåt staden och hittar en buss att åka hem med :p

Och skolans jävla mail funkar inte så jag kan inte lämna in VFU-kuvertet idag ändå. Anus! (som Kim skulle sagt) :p


Tjofräs.
/Lalla.

Mars 24

Sitter i skolan och ska skriva på KU-rapporten nu. Har fixat och donat med mitt kollage som kommer bli helt färdigt på torsdag. Det saknas lite bilder, och rim (funderar på om det bara ska bli text utan rim, men vi får se).
Så när man kommer tillbaka till Gusum så blir det lite fotande igen, och om solen fortfarande lyser så tänkte jag ta mig en liten promenad. Kanske inte den vanliga rundan runt tallarna, men någon sträcka ska det bli. Här jagas det minuter efter en inte alltför bra vecka förra veckan..

Men nu ska jag ta och vara effektiv här igen, så att jag kan åka hem och fota och promenera för att sedan plugga och förhoppningsvis hinna unna mig lite film-tittande. Om det hinns med, you never know.


/Lalla.

Mars 23 - 2100

Just precis nu är klockan 21:00, och det är 35 timmar kvar tills stygnen ryker! :D

Utespringet idag, jobbigt! Förkyldningen har tagit en del av konditionen, och det är surt! Eftersom jag inte kan ta ut mig helt heller eftersom det är det man gör inomhus så känns det ju inte helt bra. Men snart så! :p

Nu ska jag ta och skicka över ett arbete på mailen, och sen blir det nog att lägga sig så småningom. Snart dags att gå upp igen och fixa med KU-arbetet.



Godnatt.

Mars 23

Och så har man snart avverkat ännu en skoldag. Ska hem och fortsätta klippa och fixa och leta efter tråkiga referenser.

Sen ikväll så är det förhoppningsvis den sista träningen då jag bara kan vara med på utespringet. Så hoppas att onsdagens träning kommer bli komplett.

Har förresten tittat färdigt på min House-box så nu ska jag ta och börja se Prison break tror jag :)
Nu ska jag ta och skriva lite här innan jag ska gå bort till bussen för hemfärd.


/Lalla.

Mars 21

Ja, då är man hemkommen från en biltur till stan med mormor. Fick med mig hem ett par nyra ballerinaskor, och jag vill så gärna att det ska bli vår så att jag kan använda dom nu! ;p

Ikväll börjar Babben & co igen, kul. Och sen så blir det såklart en massa Lost när Helen kommer hem :p

Nu är det bara 4 dagar kvar tills stygnen ska bort. Det ska bli så skönt att slippa tejpen som nästintill lossnar snart, så nu sitter det två plåster på den eftersom vår tejp var skitdålig. Usch, vill inte se stygnen förrän onsdag, för då ska dom jävlarna bort..

Nu ska jag hjälpa lilla mamma med att sätta upp gardiner nere i vardagsrummet.

Trevlig helg på er.

/Lalla.

Mars 20

Idag har Kim, alias Klimpen, namnsdag :) Grattis :)

Idag blir det hemmaplugg för min del. Så har städat och fixat i mitt rum, så snart ska man väl ta tag i pluggningen också :p

Igår var jag och systeryster och hälsade på Malin i hennes egna salong Hårfin. Så mysigt och fint det var :) Det blir nog fler fikatillfällen där minsann ;p

Nu ska jag ta och fortsätta att skriva bland alla mina kort. Nu sitter nästintill alla i album, så det är bara skrivandet kvar i ett helt album innan det kan ställas i bokhyllan :p


/Lalla.


Mars 19

Här sitter jag nu, i skolan.
Har gjort klart allt med VFU:n nu, ska bara skriva ut en sak till som jag har hemma så är det klart.
Klurar på hur det där jävla KU-arbetet ska se ut. Svårt!
Men nu ska jag iallafall ta och börja skriva om den där lilla impulsen som allt egentligen handlar om. 500 ord på en liten ynka situation från praktiken.
Värr klag-maja får ni leta efter. Just nu vill jag bara hem!


Mars 18 - Utespring

Det vart utespring till slut ändå. Jag är så velig, men ibland är det ju bara att slå slag i saken, right?

Om en vecka kommer jag förhoppningsvis sitta här och ha varit med en hel träning! Jag vill nu!

Imorgon blir det ordentligt plugg. Måste ta och sätta igång nu.
Så nu är det nog dags att försöka sova lite också.



God natt.


Mars 18

Idag tog jag mig en liten sovmorgon. Hade ställt klockan på 6, men gick inte upp förrän halv 7. Skönt!
Har sedan tagit lite kort ute, så dagen har börjat bra med en morgonpromenad.
Och det är sol ute idag! Man blir nästan lycklig. Fler morgonpromenader i solen ska det bli. Det är vååår! :D

Ska snart åka med bussen in till stan. Till Media Markt och framkalla lite kort inför arbetet med A-C :)

Och det där med fotbollsträning ikväll, vi får se hur det blir.


Men, nu ska jag ta och dra mig mot bussen tror jag. Den åker från Vika nu så snart är den här. Och jag ska sitta på solsidan, bara för att få njuta lite till av den underbara solen :)

/Lalla.

Mars 17

Idag blev det en tur in till stan för att skriva klart utvecklingsplanen. Har börjat fundera lite på hur jag ska fixa med KU-arbetet, men det är svårt det. Imorgon ska det framkallas lite bilder, men kommer att få framkalla fler nästa vecka. Vill ut till förskolan och fota lite tror jag. Som sagt, har inte spikat något idé direkt ännu.
Sen så blev det en svängom på stan. Men kollade inte speciellt mycket eftersom jag snart är fattig och jag fyller ju faktiskt år snart också :p
Sen så åkte jag till sjukan för att möta upp mormor och morfar för att skjutsa hem dom. Usch vad jag avskyr sjukhus. Det är något där i luften som gör att det kryper i skinnet på mig. Men just idag kan det också bero på att om 8 dagar ska jag ta bort stygnen, och jag är lite rädd för det. Det svider nu som bara den, och jag vet inte om det är bra. När det kliar så är det ju ett bevis på att det läker, men just nu kliar det inte alls.. Usch!

Nu är jag seg som bara den. Tyvärr så tror jag att det inte blir något utespring för min del imorgon.. Jävla snor! 
Men man vet aldrig vad som kan hända under en natt :p

Nu ska jag nog ta och titta vidare på House. Snart borde alla avsnitt som jag inte sett komma fram, och det kommer bli spännande :)


/Lalla.

Mars 16

Och idag var man tillbaka i skolan. Förkyld och dan, usch!
Men det var iallafall kul att träffa ala i gruppen igen, och höra vad de valt för impuls till KU-arbetet, som vi kommer hålla på med nu i två veckor. Skönt med lite eget arbete, även om det är svårt att komma på hur man ska göra och allt.

Sen hade jag tänkt hoppa över utespringet idag eftersom jag är förkyld, men när jag kom hem så snorade jag inte så mycket så det blev en springtur idag iallafall. Kan ju inte bara sitta hemma och ruttna för att jag tagit bort ett födelsemärke inte :p Det gick väl sisådär, men jag vågar inte ta i alltför mycket ifall det skulle hända något med stygnen.. Sen blev det att titta på när dom spelade match, och jag blev så avundssjuk. Jag vill komma igång igen. Två veckor är väldigt lång tid, faktiskt. Iallafall när man väntar på något gott :p


Förresten så har jag ju inte berättat om lördagskvällen helller. Jag och Kim tittade på skräckfilm, drack vin (inget vatten förståss eftersom dom varnade för det, men gissa om vi var sugna på ett stort, kallt glas vatten) lagade mat och tittade på Melodifestivalen, och skrattade och skrek och nästan tjöt :p
Så dagen i stort var bra, inte anus :p
Eller, det var anus att inte Hope & Glory vann Melodifestivalen. Men det var väldigt bra att det inte var Snälla snälla som vann! Så här i efterhand så kanske La Voix är lite okej. Men inte bra, ännu!
Och filmen vi såg, Mirrors, var också bra. Läskig, om man säger så. Men slutet, nja, kunde varit bättre. Lite skumt var det, och en del filmer blir bäst när dom slutar lyckligt även om det är förutsägbart. Så var filmen var inte anus, utan bra :p
När kvällen led mot sitt slut så tog jag spök-busken hem till Gusum för att sova en skvätt innan det var dags att jobba, delad tur.

Och imorgon är det tisdag, vilket för min del innebär en tur in till Norrköping för lite plugg, och eventuellt hemskjutsande av min mormor och morfar efter ett sjukhusbesök.

Så snart är det dags att sova, och det är ju bra. För om jag nu är så kallad "sjuk", så är det ju under sömnens timmar man blir frisk har jag hört av min kloka far :p

Så god natt på er folket.

Mars 14

Och ikväll är det Melodifestivals-final som gäller. I Vika :p Och innan dess så ska det hinnas ses på någon läskig film :)

Men innan jag ska åka dit så ska jag fixa med lite andra saker, typ plugg. Hinner kanske se lite House också :p


Och, Måns ska vinna ikväll! Vinner af Ugglas så har svenska folket fått ett strykjärn i skallen.


/Lalla.

Mars 13

Och idag var det sista praktikdagen.
Och jag fick gå hem vid 11 istället för 1, skönt.
Så nu har jag fixat med lite, och ska ta och plugga lite innan det blir att se på tredje säsongen av House, i väntan på Helen och Lost :p

Otursdag idag. Men ännu har inget hänt, peppar peppar.

/Lalla.

Mars 12

Och grattis till mig, min mamma, min mormor och alla andra som heter Viktoria :p

Imorgon är det sista praktikdagen. Skönt, med tanke på att ännu en kurs snart är avslutad. Men samtidigt tråkigt. Två veckor går väldans fort. Men i nästa kurs väntar tre veckors praktik :)


Och ingen gympa ikväll heller. Eller, det skulle det ju inte varit för min del ändå. Men iallafall. Tror nog att det kan gå bra att srpinga nästa vecka. Det gör ju inte direkt ont. Känns bara skumt och obehagligt.

Men det är nog snart dags att gå och lägga sig. Börjar ju klockan 6 imorgon, så det blir att gå upp tidigt..
Men sen är det helg och då väntas det lite roligheter såsom Lost, skräckfilm, melodifestival med mera :p

Ha det bra!
/Lalla.

Mars 11

Idag har jag varit med om något helt nytt, iallafall för mig.

Jag gick in i ett rum där det stod "operation", fick ligga på en bänk, inklusive grönt papper ovanpå. En bedövningsspruta med två stick, skalpell-skärande och fyra stygn senare så sitter jag här, utan födelsemärke. Förut så kändes det bara lite konstigt. Men nu, nu gör det faktiskt ont.
Och jag har ingen aning om hur jag ska kunna sova inatt? Och hur ska det gå på praktiken imorgon?

Och jag ska inte vara med på fotbollsträningen på hela två veckor! I'm gonna die!
Men, nästa vecka så kan jag förhoppningsvis vara med och utespringa iallafall. Hoppas hoppas hoppas!


Dags att sminka av sig och ifxa iallafall. Hoppas på några timmars sömn för imorgon väntar en lång praktikdag, med helhetsansvar..


God natt.

Mars 10

Och efter ännu en stängning så är jag totalt slut. Och imorgon så är det öppning som gäller, jippie.

Idag kom mitt paket hem. Tre härliga boxar till mig, en till Helen (som vi ska ta och börja se på snart) och så en till Carro :)


Och idag ska jag fan försöka lägga mig tidigt. (Vi får väl se hur det går..)

Nu har jag en liten idé till min impuls. Ska fundera lite på om jag ska spinna vidare på det.


Ska ta och kolla mailen och allt annat nu :p

/Lalla.

Mars 9

Och jag har redan påbörjat min andra praktikvecka. Och jag har en känsla av att det kommer gå ganska fort. Två korta dagar, bara det säger väl mycket.

Ikväll är det fotbollsträning, och jag vet redan nu att utespringet kommer gå bra segt.

Nu ska jag fixa med alla mina nya kort :D


/Lalla.

Mars 7

Lördag, och jag bara latar mig.

Sen ska jag skicka efter lite nytt från cdon :) Kul kul!
Se på Melodifestivalen ikväll också. Och jag hoppas för allt i världen att inte af Ugglas går vidare!


Mean bush.
Haha!
Ett avsnitt kvar av Lost. Så efter det kanske det blir någon film eller nått :p


Trevlig kväll på er.

/Lalla.

Mars 6

God morgon.

Här sitter jag nu och finslipar på min planering som min vägledare ska få idag. Blev lite ändringar i och med att jag fick flytta mitt studiebesök (en dag tidigare) eftersom det blivit en dubbelbokning.. Men det kan nog bli bra ändå.

Så jag ska väl ta och fortsätta med den, så att den blir färdig innan det är dags att ännu en dag traska uppåt förskolan. Och sen så är det helg :)


Ha en bra dag.
/Lalla

Mars 5

Hade kunnat få jobba imorgon, men tyvärr är man ju mitt uppe i praktiken nu.

Och jag måste bara berätta att idag lyckades jag med någonting min vägledare inte gjorde. Jag sövde dom större, och båda två somnade. Den ena är välkänd för att vara en riktig jäkel då vi ska sova, men inte idag (han kanske var trött) :p Sedan fick jag gå in till dom två små, som även dom busar så man inte vet vart man ska ta vägen. Men jag lyckades få dom två att somna också. Så det var alltså en rätt bra dag om man säger så :p Iallafall på den punkten .



Nu är det snart gympa-time! :D

Mars 4

Onsdag, och på onsdagar så innebär det öppning för min del på förskolan, vilket också betyder att man slutar 1. Riktigt skönt är det. Så nu ska jag ta och plugga lite och ta det lugnt innan kvällens fotbollsträning.

Det finns en pedagog på förskolan som jag inte tror förstår vad ordet fantasi innebär. Usch, jag blir nästan lite arg. Men, hon är gammal och grå, och som henne ska jag inte bli när jag blir stor ;p Tur att det finns fler än en pedagog på förskolan iallafall :p

Måste hitta en impuls på praktiken också. Men det är ju skitsvårt!
Tänkte ta det här först, men alltså. Hur ska man kunna förmedla något sånt via fotokollage? Jag tycker inte om den här uppgiften alls!


Nu dras det på med musik och pluggas här iallafall.



/Lalla

Mars 3

Ännu en praktikdag är över. Det går ju rätt så fort, snart helg igen ju :p


Snart blir det Lost med Helen igen ;p Måste ju bara se fortsättningen hela tiden :p
Men innan dess (eller snarare innan Helen kommer hem) så blir det lite plugg och fix. Ska bland annat regga lite på piggelino, och funbeat, som verkar snäppet bättre än piggelino. We'll see.


/Lalla.


Mars 2

Praktikdagen gick ju bra idag. Lite ovant förståss med lite nya barn och sådär.
Och trött blir man ju alltid dom här första dagarna, så just nu förstår jag inte hur jag kommer orka med träningen. Men det går väl bra när man väl är där, i regn/snö-helvetet.
Slutar rätt tidigt imorgon och på onsdag, så det är rätt så skönt.
Däremot så slutar jag 6 på fredag, lite pissigt. Men nästa fredag slutar jag 1 igen, bra avslutning på praktiken ;p


Puss & hej

Mars 1 - Godnatt

Idag vart det gympa själv. Ingen Kim.
Men det gick ju det också ;p Och mina armar är helt slöa redan nu. Det passar ju utmärkt inför första praktikdagen imorgon ;p



Tänk om vi skulle vakna
utan läppar
med hela munnen fylld av jord
bakom tungan inga ord
Tänk om jag skulle vakna,
vara farlig
med hela munnen fylld av blod
Jag bet min tunga när du log

Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...

Tänk om vi skulle vakna, inte andas
Våra lungor tömda på luft
precis som om vi fått en knuff
Det känns som om någon
kapat våra fötter
och hela sängen fylls av blod
och hela golvet är fullt av skor

Allt jag ville säga
glömde jag i kväll
Allt jag ville vara behöll jag
alltid för mig själv...


Nu ska jag ta och fixa iordning lite inför morgondagen och snart är det dags att sova. En lång och tuff vecka väntar på mig efter denna lata och slappa helg.


Godnatt.

Mars 1

Gash, det är redan mars.
Men det betyder att det snart är sommar! Och sommarlov! :D
Och om 30 dagar fyller jag år.
Jag blir gammal och grå.

Idag är det gympa! Så behövligt efter denna slöa helg.
Imorgon börjar praktiken. Hoppas att någon känner igen mig iallafall :p


/Lalla.