November 30

Glad första advent :)

Idag har jag städat mest hela dagen.
Jag hatar att stryka, och idag har jag strykt (strukit?) i flera timmar! Och så har jag tvättat fönster och lagat mat och grejat.
Tyvärr blev det ingen promenad.. :( Jag får ta det imorgon. Tänkte kanske ta en sväng in till stan efter praktiken, så då tar jag nog 46:an hem skulle jag tro.

Ikväll är det Erik och Mackan, snygga och smärta :P
Sen blir det nog att sova. Eller fixa iordning lite grejer, typ utvecklingsplanen och lite tills imorgon också.


Tjo & hej.

November 29 - Bakat

Klockan är snart lördagkväll, och jag har väl inte hunnit med lika mycket som jag hade velat. Men jag har bakat två satser med chokladmuffins, som jag ska bjuda jobbet på på julfesten på onsdag och så håller jag på och rensar och sorterar bland en massa papper och tidningar och annat tjafs som ligger huller om buller här i krokarna :p Har lagat mat och handlat ingredienser också. Men någon promenad blir det icke idag. Tar det imorgon istället.


Ikväll blir det att se Tusenbröder med Helen och så Stjärnor på is såklart :)

November 29

Nu har jag slagit in dom första julklapparna.
Idag är det städning som gäller. Och så ska jag baka chokladmuffins :) Förhoppningsvis så blir det en promenad också. Och så ska jag plugga.
Ja, jag har mycket att stå i :p


Nu blir det musik och så ska jag börja städa och plocka. Julgardiner och adventsljusstakar ska upp idag också :)


Tjingeling

November 28

Fredagen är äntligen över. Eller, skoldagen iallafall.
Först forskningsseminarium. Der gick väl bra, men läraren är bra konstig. Nästan lite rädd för honom, för man har ingen aning om vart man har honom, om han skojar ibland eller om han verkligen är seriös. Men vi fick godkänt iallafall, så det är väl huvudsaken.
Sen gick grupp K på stan en sväng för att titta efter textilslöjdsmaterial innan vi hade just textilverkstad.
Och där skulle vi väva armband. Haha, lite kul att få höra begrepp som varp och inslag och grejer, såna termer som mamma och pappa pratar om jämt men som man inte fattar direkt så mycket av, förutom att alla maskiner låter och att någonting flyger fram och tillbaka :p
Sen blev det en snabb svängom på stan och till systemet innan det blev bussåk hemåt Gusum.

Så nu sitter jag här och ikväll så blir det inget plugg. Tar tag i det imorgon istället.


Trevlig kväll på er.

November 27 - Fort

Fy vad klockan går fort! Jag kom ju nyss hem från stan ju.
Typ dags att gå och lägga sig. Ska läsa på lite vad jag ska säga på forskningsseminariet först och fixa iordning lite.


Men sen ska det bli lite sömn också är det tänkt.


Godnatt!

November 27 - Maria!

Efter jäkligt mycket pysslande, pillande och framförallt kladdande så slutade vi lite tidigare idag. Så då blev det en sväng på stan och sedan vid 5 så åkte jag ner till Helens körskola för att möta upp Helen (lite komiskt faktiskt. När Helen hade sin första körlektion så fick hon köra med just Helen. Haha!) Så Helen (min syster alltså) satt där och pluggade en stund framför datorn och sedan tog vi en liten sväng till på stan.
Och vem står inte och vinkar i rulltrappan? Jo, Maria! Så det blev en liten busstur hem med henne. Gash, I miss that girl!

Och nu är man hemma igen.
Ska ta och titta mailen och sedan ringa till jobbet och meddela om jag kan komma till julfesten på onsdag eller inte ;p
Haha, det kan nog bli roligt det ;p

November 27 - Verkstad

Nu har vi 3-dim-verkstad.

Jag och Emelie sitter och söker på en massa bilder på Herr Nilsson.
Haha, skoj är det :)


Men nu ska vi dra oss och fixa och greja :p

November 27

Min tumme gör ont. Haha, trodde faktiskt inte att den skulle vara så blå/lilla/röd som den är nu ;p Folk kommer tro att jag blivit misshandlad eller nått :P

Nu sitter jag iallafall i skolan. Börjar klockan 10. Men tänkte försöka hälsa på min faster om jag hittar henne här i krokarna ;p Förhoppningsvis så har hon lektion här på Bomull.


Snart är det helg, och första advent. Det ska bli härligt.
Jag längtar.

November 26

Skola mellan 9:15 (eller 9:21 för min del) till typ 16:05. Skönt att sluta lite tidigare ifrån svenskan så att vi hann gå till biblioteket och lämna tillbaka alla kärleksböcker eftersom vi redovisade vårt boktema idag. Det gick bra, men skönt att ännu en sak är ur världen. Och vårt sista litteraturseminarium har vi ju också haft. Duktiga vi är i grupp K :)

Sen bar det av hemåt och snabbt upp till träningen. Efter lite uppvärmning och pass så körde vi volleyboll! Det har inte jag kört sen jag gick i nian, så det var askul! Men man är ju så ovan så att jag har redan nu blåmärken, och min högertumme kommer jag kanske att få aputera, så blå och ond är den! Haha, men vad fan, vi vann ju :p
Sen så körde vi ju futsal och självklart fick jag kramp. Tog en jädra tid innan det släppte. Men sen vare bara på't igen, och jag var helt slut när träningen var slut :p Härlig känsla! (Även om jag nu känner att jag kanske skulle kunnat ge mer..?)

Nu är det snart dags att sova iallafall.
Men har ju sovmorgon imorrn igen. Men slutar 5.. Urrk!

November 25 - Kväll

Nu är det kväller. Har väl inte hunnit med så mycket egentligen på den här tiden, men ska ta och läsa häftet nu iallafall innan jag ska sova. Är trött som en gris.
Måste se till att få med mig alla böcker till svenskaverkstan imorgon också, det får jag inte glömma.
Mitt minne är så kort nu för tiden. Känns som om jag glömmer massor med saker..

Men, dags att bege sig uppåt.


God natt.

November 25 - Pink

Pink - So what.


Nananananana

November 25 - Hemma

Då var man hemma igen efter en lång skoldag. Träslöjdsverkstan var kul :) Vi skulle såga ut figurer från någon av böckerna vi gjort och skapa en miljö på något sätt. Grupp K valde Anne på Grönkulla. Det var svårt, och trät gick mitt itu flera gånger, men roligt var det :p
Imorgon börjar vi kvart över 9, och slutar 5. Då blir det att åka hem och så är det ju träning på kvällen :)

Nu ska jag läsa lite och pyssla med lite julklappar (Ginzapaketet har kommit nämligen). Mihii :)


Ps. Dr. Frank är en klok människa :)

November 25

Idag får jag pengar :) Både studiebidrag och lön från när jag jobbade på Villa Eken. Och på torsdag blir det ännu mera pengar från hemtjänsten :p

Sitter i skolan nu och väntar på att min arbetsgrupp ska komma så att vi kan ha vårt litteraturseminarium.
Sen i eftermiddag så ska vi ha träslöjdsverkstad igen. Jag fick måla klart mitt hjärta igår, och det ser ut som skit. Inte slipad ordentligt för fem öre. Men det är ju bara stress. Bli klar med det, redovisa det, om du inte hinner så får du lägga ner din fritid på det. Vadå fritid? Jag vet inte ens vad det är längre.

Men det blir väl bra.
Nästa vecka och veckan därefter så är det praktik. Vad skönt tänker ni. Men där ska det göras en massa uppgifter som ska planeras, genomföras och utvärderas. Visst är detta mycket roligare, men stressen finns minsann kvar ändå.

Så nu ska jag ta och ringa till min vägledare och se vad hon ville prata med mig om :)


Ha en bra dag.

November 24 - Promenad

Så härligt med en promenad i snön :)
Kim ringde, så Malin och jag följde henne till bussen först innan vi begav oss runtikring. Så härligt när det är mörkt, och alla mysiga hus lyser upp och snön faller ner. Mihii, vill gå ut igen ju ;p

Men nu måste jag ta och plugga. Och så ska jag sooova. Och imorgon har jag sovmorgon, så jag ska gå upp halv 7. Wihuu, så härligt!



Sov så gott sen hörreni.


November 24

Skola idag. Gick upp tidigt, och pappa kom in och skröt för att han skulle gå och lägga sig efter sitt nattskift. Gash.
Såg också all snö som kommit, och tyckte ju förståss att det var lite mysigt. Men när man väl kom in till stan så blåste det som fan så då var det inte lika roligt att det snöade..
Vi hade gruppträff iallafall och jobbade på med vår opponering som ska ske på fredag och dte gick väl bra. Även om det var svårt emellanåt. Haha.
Sen blev det en sväng på stan med Anna-Clara.
Åkte ner till resecentrum för att gå på bussen där, och då stöter jag på Kim :) Så vi sällskapar ända till Gusum eftersom hon skulle på personalmöte :)

Gick sen och hämtade två paket på bischa, och jag lovar att mina armar är fem meter längre nu efter den lilla promenaden hem med det där jävla paketet. Syrran bar också på ett paket, och det såg så jäkla kul ut, eftersom paketet typ var större än henne så vi båda gick och asgarva och då är det inte så lätt att gå och bära på två tunga paket kan jag säga er :p

Nu sitter jag här och har börjat så smått med en insändare som jag ska skicka in till NT för att skapa lite debatt och tankar kring Vikens kommun. Vi får väl se hur det blir.
Malin och jag ska gå ut och pulsa lite i snön sen också ;p Och så måste jag ta och plugga lite.. Mindre roligt om man säger så..



Hej då.

November 23

Jobb mellan halv 8 och 1 idag. Det gick bra, men körde mest bil tyckte jag :p Det är så kul att bara åka runt och prata en massa skit på helgerna. Inget tungjobb då inte :p

Gått en långpromenad har jag också gjort. Det var kallt som satan, även fast jag hade långkallingar, mössa och vantar och hela kittet. Men samtidigt så var det ju skönt.

Nu har jag också skickat efter en hel del grejer frn Ginza, så det kommer nog någon dag nu i veckan :)

Det enda jag inte gjort så mycket idag är att plugga..
Eller jo, har skummat igenom Språkväven-boken nu så den är färdig. Måste bara skriva ner lite kloka grejer inför litteraturseminariet. Så ikväll så ska jag läsa en och en halv Sune-bok ;p Dom är ju ganska kul faktiskt ;)

Och så är det ju Erik och Mackan, smala och smärta, och hål i väggen om jag hinner se på det. Erik och Mackan ska jag iallafall se på för dom är så jäkla sköna ;p


Nu ska jag göra lite nytta här framför datorn istället.
Och så ska jag lyssna på Socker. Den säger allt, och ingenting.




Hejhej.

November 22 - Reklam


Denna reklam gillar jag. Fast den nya Citroën-reklamen är helt okej den också.

Förresten, Kim drömde värsta mardrömmen inatt!
Lite läskigt var det att när jag skulle sova igår kväll, så kändes det som att jag föll så jag fick värsta cp-rycket. Det läskiga var att detta kan jag få (fast inte så här extremt) precis innan jag ska somna ibland, men jag var inte i närheten av att somna just nu utan var vid medvetandet. Men den där känslan av att ramla rakt ner i ingenting är riktigt läskig.
Fast Kims mardröm var ju förståss läskigare. Hon och Li skulle bli delade på hälften och hon sprang ifrån en snubbe utan ben som kom ifatt henne. Haha, när man berättar om mardrömmar för någon annan så låter dom ju så mesiga, fast dom känns så oerhört verkliga och hemska när man själv drömt dom.
Skumt!

November 22

Imorse så snöade det lite här i Gusum :) & kallt så jag trodde att jag skulle tappa näsan när jag gick till bussen imorse. Men jag överlevde även detta.

Men för mig så blev det en sväng in till stan med Kim och Fredrik. Det var trevligt.
Stötte på Malin också och blev avis på henne eftersom hon skulle på bio, Madagaskar 2 ;p
Men, jag hade det ju trevligt ändå. Hittade dessvärre ingenting, men det kan bero på att plånboken är tom fram till på tisdag. Då jävlar ;p


Nu är man hemma igen och har äntligen fått upp kroppstemperaturen lite. Kvällen blir lugn med lite läsande och tv-tittande. Bland annat Stjärnor på is, Sing-a-long och Svensson svensson :p

Imorgon blir det att gå upp tidigt för att jobba. Sen väntar ännu mera plugg här hemma.
Jobb blir kul, men inte plugg. Usch, trött på alla böcker och texter och det som bara ligger och väntar på mig. USCH!




November 21 - Inne

Nu är man inne igen och mjukisbyxorna är på :)
Blir att se på tv ikväll och bara ta det lugnt. Kanske läser jag lite till, annars så får det bli imorgon istället :p
Har fått hem två nya filmer nu, Goal 2 Och Nyblandad grogg. Men, jag har redan ett antal filmer som jag inte sett än heller, bland annat Sex & the City-filmen, så om det är någon film jag kommer se ikväll så är det i så fall den :) Men jag ska ta och se på Singing bee också :p

Imorgon blir det en lång promenad innan det är dags för plugg iallafall.



Ha en trevlig kväll nu.

November 21 - Förvånad

Wow, jag är nästan lite förvånad över mig själv o_O :P

Efter den kalla, lilla promenaden med Kim förut så fortsatte jag att läsa lite i Språkväven. Sen så skrev jag mina mål i utvecklingsplanen och en kladd för vad jag egentligen ska göra på VFU:n. Så att snart så ska jag skriva rent dom två planeringarna, och så ska jag maila min vägledare och höra vad hon tycker om uppgifterna.
Herregud, ibland kan jag ju faktiskt ta tag i vissa saker. Varför kan jag inte det med allt?


Snart är det dags att dra sig ut i kylan igen och hämta ett paket på bischa.
Tur att det inte är så långt ;p


November 21 - 747



Sitter här och drömmer mig bort.
Man städar så bra när man lyssnar på musik samtidigt. Man tänker inte på vad man gör.
Man bara lyssnar och tänker.

Nu ska jag byta om och fixa iordning skallen bland annat.



Tjingeling

November 21

Solen skiner och det ligger lite, lite snö på marken och taken. Mys!

Kim och jag ska snart ta en promenad. Då ska jag få mina Oriflame-saker och Kim ska få sina saker från Ullared och jultidningar. Värsta byteshandeln här :p

Sen blir det plugg som gäller. Men, jag har bestämt mig för att inte åka till biblioteket idag. Istället ska jag under helgen läsa Språkväven och börja med mina individuella texter och VFU-planeringarna och uppgifterna. Robinson för vänta till nästa vecka. Hoppas att jag nu får någonting gjort denna helg med alla dessa uppgifter, men jag tror jag kommer att börja iallafall ;p

På söndag morgon ska jag jobba också. Skönt när det ploppar upp någon dag här och där så man är lite uppdaterad på vad som händer här i krokarna med folket :p


Nu ska jag sätta in alla förra kursens papper i pärmen. Haha, har inte ens gjort detta än :p

November 20 - Kväller

Nu ska jag ta och lägga mig och läsa, Den meningsfulla språkväven. Inte kul alls!
Imorgon blir det en hel del plugg.
En sväng till bibblan också tror jag. Måste låna en Robinson Crusoe-bok, den som fanns här på bibblan var alldeles för tunn, tyvärr. Ska lämna tillbaka en hög med böcker också så att jag inte får en massa skulder för det har jag inte råd med!
Och så ska jag och Kim traska runt lite innan hon börjar jobba.
Kanske så ska jag äntligen träffa Maria också.
Det är full rulle hela dagen med andra ord.
Skulle ju kännas konstigt annars..


What's wrong?
Jag borde, jag borde, jag borde.



Kent :
Rosor och palmblad.




Godnatt.

November 20 - Hemlighet

Nu kommer jag att avslöja en hemlighet för er alla.

Malin och jag ska slå igenom stort här i världen. Eller iallafall i Sverige. Åtminstone i Gusum.
Malin ska bli psykolog, nya Dr. Phil alltså.
Och jag ska bli en helt ny Super-Nanny (som inte bara är behavioristisk, utan jag ska hitta på någon helt egen metod som funkar allra bäst med olydiga barn)

Tillsammans ska Dr. Frank och Nanny Nestor förändra denna knäppa värld.


Men schh, säg ingenting till någon. Detta kommer världen att upptäcka så småningom.

November 20 - Promenad

Promenaden var trevlig. Men fy bubblan så kallt det är! Fryser fortfarande, och det var ändå ett tag sen jag kom in.. Men det var behövligt att röra lite på sig iallafall.

Svenskaverkstan var okej. Även fast det är sjukt att jag fortfarande tycker att det är så obehagligt att prata om Ullaredshändelsen. Helt sjukt att man kan bli så nervös och illa till mods över något som man varit med om. Funderar starkt på att vi ska göra detta till ett manus på något sätt iallafall ;p


En annan sak som verkligen är helsjuk är hur ord kan fastna på hjärnan. Jag vet att jag är helt galen, men när folk säger vissa ord som något positivt, så kan jag ändå inte sluta att inombords grimasera och endast se det negativt. Jag vet att du sa det bara för att vara snäll, men sanningen är ju annorlunda, och det vet vi alla.
GAASH!


Nu ska jag verkligen försöka tänka på någonting annat.
Plugg antagligen..

November 20

Yes. Jag slapp bilkö idag också ;p
Men fii fan vad det var kallt ute! Och det var kallt på bussen också.
Hoppas att det är en gammal buss hem, för dom brukar vara varma. Och då kommer det ju vara mörkt också, så då ska jag försöka sova lite.

Snart är det svenskaverkstad som gäller, hela dagen lång.
Sen blir det en liten promenix med Malin :)


Dags att gå ner en våning.

November 19 - Efter träningen

Träningen var rätt så kul. Man kan bli så jäkla trött av att typ bara spela match. Eller, vi skottade och passade lite också på uppvärmningen :p
Idag klarade sig tatueringen finfint. Även min rumpa, och ja, i princip hela jag :D

Nu blir det att läsa klart den sista Pippi-boken, för Lena ska ha tillbaka alla böcker imorgon. Så hoppas att det är samma Robinson-bok som finns här på bibblan, ska ta och titta upp det imorgon.

Sen ska jag försöka sova. Vi får se hur det går, jag är helt uppe i varv nu.
När jag gick upp till träningen förut, så märkte jag att jag höll andan. Så stressad är jag, att jag emellanåt inte ens hinner andas.. Haha, herregud :p

Förresten, idag föll också årets första snö! (Eller säsongens, eller vad man ska säga). Men, det fick jag inte njuta av alls för när vi slutade textilslöjdsverkstan så hade det övergått till regn.. Men det fanns lite rester kvar, fast mest blask.
Verkstan var rätt så skoj idag.
Fast jag var seg och huvudet var helt uppåt väggarna borta. Hoppas att det blir bättre av lite sömn.
Tycker ju att den här veckan har gått skapligt ändå. Några undantag, men det var ju träning idag så jag kan titta mellan fingrarna ibland. Men nu ska jag sköta mig.
Jag måste, jag borde, jag ska.


Sov gott.


November 19 - Ny blogg

Wohoo!
Nu är den typ klar! :)

Tack Fredrik!


Nu är det gruppträff som gäller.
Tjingeling

November 19

God morgon god morgon.
Ja, här sitter man. Fortfarande hemma. Känns lite annorlunda.
Fast en timmes sovmorgon, det gör bra mycket. Att gå upp före klockan 6 är hemskt, men klockan 6 och halv 7, det är faktiskt helt okej. Även fast det är allra skönast med sovmornar ;p

Nu klockan 10 så ska vi ha gruppträff. Sen är det dags för ännu en textilslöjdsverkstad.
Slutar 5 idag, så det blir lite körigt, men inte så värst farligt. Jag har vatt med om värr' ;p
För sen ikväll är det ju träning.
Måste läsa lite Robinson också, men nu har jag faktiskt kommit en rätt så skaplig bit på vägen ändå, tycker jag. (Typ 250 sidor kvar bara..)

Men, det är väl dags att fixa iordning sig lite smått.


Ha en bra dag.

// A

November 18 - Kväll

Nu har jag faktiskt läst litegrann. Ska ta och lägga mig i sängen och läsa nu, det är skönare.

Har faktiskt laddat över bilder från mobilen till datorn, så imorgon kanske det läggs upp någon bild ;p
Imorgon är det träning också :) Det är så lång tid mellan varven nu för tiden..


Godnatt med er gott folk.

November 18 - Kentperiod

Jag är verkligen helt inne i en Kent-period.
ÅH, vill bara gråta när jag hör på låtar som jag inte lyssnat på nu på väldigt, väldigt länge.
Jag får gåshud!




Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen passerar vi deras gränser

Minns du vår blodsed, våran lag
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad
Jag minns allt, som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagande blick att de känns
Att det är långt hem

Och snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår

Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov

Men älskling vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små

Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön

Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö

Men älskling vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö

Vi ska alla en gång dö
vi ska alla en gång dö
vi ska alla en gång dö




Just nu så får jag bara inte nog av Du och jag döden-albumet.
Gash, måste ju sätta mig och läsa nu, egentligen..
Men jag ska.. En låt till bara.

November 18 - PS

Jag glömde en sak förut. Jag, och bland annat Anna-Clara och min bildlärare fick stå i kö på E22:an imorse för att komma in till stan. Eller, det var kö söderut också. Jävla vägarbete! Dom kan jobba på nätterna eller mitt på dagarna! Varför ska dom sätta igång då folk ska till och från jobbet och skolan? Så elakt!
Jag hatar köer! Bland det absolut värsta jag vet! (Regn, ensamhet och kryp är andra exempel som finns med i denna kategori).
Speciellt när man har en tid att passa och ser minutrarna bara rinna iväg. Så jag gick typ det snabbaste jag kunde för att försöka komma i tid (var i bildsalen 8:12) och då visade sig att bildläraren inte ens hade kommit än eftersom han också satt i kö. Så där fick jag ont i benhinnorna helt i onödan. Men i tid kom både jag och Anna-Clara iallafall.
Hoppas att vi slipper kö imorgon iallafall. (Fast då har man ju faktiskt lite tid ändå att sitta i kö eftersom man kommer in 45 minuter för tidigt eftersom vi ska ha gruppträff 10, så egentligen skulle det ju kunna passa då istället för idag då man hade väldigt knappt med tid. Men jag vill inte sitta i kö ändå!) ;p

DS.

November 18

Bildverkstad idag igen. Och ett ganska kul, men onödigt studiebesök på konstmuseet. nu är det gjort iallafall.
Har läst 3 kapitel av Robinson och den är inte alls kul.. Ser inte fram emot dom resterande 300 sidorna. Urrk!

Men det blir väl att försöka läsa lite idag. Ska lämna tillbaka boken på torsdag, så det är ju lite brådis egentligen.. Men, det löser sig väl tillslut.
Tror att jag har nått den punkten då jag faktiskt inte är så stressad över skolan, fast jag egentligen borde vara det. Istället så är jag nästan nollställd och bara kör på. Men varje dag så finns det något tillfälle då jag i princip stupar, och alltså sätter mig framför datorn eller tv:n och försöker hitta energi som inte finns. Men, det löser sig.

Jag hatar ordet borde. Det finns så jäkla mycket som man borde här i livet.


Nu ska jag försöka läsa iallafall.
Tjippschopp.

November 17

Bildverkstad imorse. Sen hade vi litteraturseminarium, men det gick rätt så fort. Så det vart en vända på stan & den där lila klänningen är nu min :)

Nu har jag fixat och grejat med lite julklappar.
Och ikväll blir det att läsa Robison Crusoe. Jag är inte så motiverad, men men. Jag får väl plöja mig igenom den på något sätt.

Nu ska jag ta och fixa en Oriflame-beställning också.
Mycket som ska göras hit och dit må jag säga.


Men det är bara att tuta och köra ;p

November 16 - Klåparen

Jag har kommit typ halvvägs med mitt paper genom att bara skumma igenom boken. Men den verkar så himla bra så nu ska jag ta och läsa den ordentligt. Dessutom är den inte så tjock heller, och med mycket bilder så det kommer nog att gå rätt så fort. Konstigt att man även skjuter upp såna småsaker till sista sekunden. Om jag hade gjort det igår så hade jag ju inte behövs tänka på det nu. Men, nu är jag ju alldeles snart färdig med det iallafall.

Haha, vad många inlägg det blitt idag.
Tyder på en tråkig dag med en tråkig Lalla som inte kan hitta på något roligt med sitt liv.
Fan, skulle gått ut och gått förut, innan det började regna och blev mörkt..
Men men, nu är det försent..


Jag gråter när jag hör den här låten. Så längesen jag lyssnade på den. Nu kan jag nästan inte sluta. Jag ryser. Och känner igen mig. Ord kan ibland träffa så jävla rätt att det gör ont.



Kent - Klåparen
<3

November 16 - In flames

Haha, jag läser, men lyssnar på musik också.
Så jag hittar en hel del bra videos och låtar som jag nästan glömt bort, så därför passar jag på att lägga upp dom här medans jag ändå hittar dom ;p



In flames - Come clarity

November 16 - Läser

Så. Nu har jag träffat Anna en liten, liten stund och iallafal börjat på att städa, men det ser fortfarande ut som ett helvete här. Pluggat däremot har jag väl inte gjort alltför mycket tyvärr. Men det kommer jag nog hinna med under kvällen också.
Klockan är 5, men det känns som att den är typ 9 eller något. Det är kolsvart ute, det regnar och jag har tråkigt.

Men nu ska jag, helt ärligt, ta och läsa och skriva och fixa.
Måste ta och kika hur mycket pengar jag har också, så att jag vet om jag överlever tills studiebidraget och lönen kommer..


Detta ska iallafall inte jag missa ikväll ;p


Nu läser jag.

November 16 - Leken och konsten

Jag är nyduschad och potatisen är skalad och ugnen är på. Och snart kommer mammi och pappi hem med en massa varor som ska plockas in och maten ska skjutsas in i ugnen.

Sen blir det läsning av Leken och konsten tills Anna hör av sig igen.

Jag, Helen och Zonny har värsta roliga idén till en julklapp till mamma och pappa. Så det måste vi snart börja fixa med :)

Imorgon ska jag ta mig en liten sväng in till HM igen för att kika på den där lila klänningen. Anna-Clara, jag drömde faktiskt om den inatt. Så nu har jag fått för mig att jag måste prova den iallafall ;p

Ikväll är det Hål i väggen och sen så är det Erik och Mackan, smala och smärta. Och så är man ju så trög så att man måste titta lite på Sanningens ögonblick också.. Gash, helt sjukt program ju. Och ändå så tittar jag på det. Bara för att människor ställer upp på vad som helst för att få vara med i tv och för att få pengar. Men, när man väl hinner titta på tv så ska man väl passa på. Har en känsla av att denna vecka kommer bli fullspäckad med en massa skola och långa dagar, igen. Det är intensivt nu innan praktiken. Men, förhoppningsvis så får jag någon sovmorgon iallafall..


Nu ska jag fortsätta arbeta igen med allt som ska hinnas med.

November 16 - U2




With or without you.

November 16

Pluggdag idag. Usch, känns som att jag ligger efter med så mycket.. Hela tiden är det någonting som finns i bakhuvudet att man ska göra, men just nu vet jag bara inte vart jag ska börja med allt..
Men sen så ska jag ta och skala lite potatis. Och så ska jag ta och lägga in lite Noice-låtar på datorn.

Ska träffa Anna också :) Hoppas på en promenad i höstsolen, mys mys.


Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen iallafall, och sen blir det till att göra en massa nyttogrejer som sagt.


November 15 - Kontrollen

Trodde att denna dag skulle bli bra.
Men än en gång så tappade jag kontrollen, tog tag i den, men nu har jag tappat den igen, och det är försent.
Är det så här det alltid kommer att vara?
Hemsk tanke..


Nu ska jag se på Tusenbröder med Helen iallafall.
Sex & the City - The movie ska jag spara på lite :p
But I know I'm gonna looove it :)

November 15

Lördag och helg.

Blev en tallarna-runt-promenad idag.
Solen sken emellanåt och just då kändes det verkligen som om allting var jättebra.
Men så gick solen i moln lika fort igen.
Vackert var det ju iallafall.


Nu ska jag ta och plugga lite. Skriva rent anteckningarna av Bildskapande-boken, och så ska jag börja läsa Leken och konsten.
Funderar på att städa min garderob, men det tar sån jäkla tid och jag tror nog inte att jag orkar lägga ner den tiden på det. Det får bli en annan dag istället. Får plocka med alla andra högar istället. Dom har växt en hel del på sistone..

November 14 - 7 miljonärer

Tittade på en av pappas presenter han fick till fars dag - 7 miljonärer.

Den var bra. Rolig, lite förstod man direkt, men lite förvånades man av också.
En del skämt var riktigt kul.
Susanne Reuter är så bra också för den delen :p


Nu ska mina hjärnspöken och jag ta och fortsätta titta på Sex & the City och försöka glömma vissa saker här i världen.
Sen blir det att sova.

Godnatt i förskott.

November 14

Turen till Gamla Linköping idag var helt okej. Regnet förstörde ju en hel del förstås.
Men vi hade det roligt i gruppen när vi satt och pratade om rim och ramsor och grejer. (Även fast det kändes lite överskattat att vara i denna miljö, för detta hade ju varit lika kul i skolan också känns det som). Jag hade nog uppskattat det mer om det hade varit sommar, eller soligt och lite varmare iallafall. Men men, nu är det gjort och ännu en sak kan strykas från att-göra-listan.

Ska snart gå och hämta ett paket åt Zonny på bischa.
Sen blir det Sex & the City som gäller innan det blir lite fredagsmys med de hemhandlade påsarna från Cloettaboden. Självklart att man hinner med ett besök dit, när man ändå är där liksom ;)


November 13

Träningen gick helt okej igår. Fast fick mig en rejäl spark av Jojjo rakt på tatueringen. Fy fan, det sved som bara fan i typ en halvtimme eller nått. Och i duschen sen - blä!
Men nu är den lika vacker som vanligt iallafall, och tur är väl det ;)
Vi körde i princip bara match, vilket är kul, när man slipper stå i mål ;p Det är verkligen inte min grej det! But I'm not alone ;p

Träslöjdsverkstad och svenskaverkstad stod det på schemat idag. På träslöjden så täljer jag ett hjärta som ska bli en magnet, men vi får väl se hur det blir. på svenskan så hade grupp K lite mys med pepparkakor när vi berättade våra sagor och pratade om bilderböcker. Det var mysigt :)
Åkte med 10 över 5-bussen hem, lite segt.
Och jag höll på att frysa ihjäl, det är fan skitkallt ute nu, igen!

Så nu sitter jag här i min alldeles för stora fleece-tröja och ska snart sätta mig under en filt och titta på Sex & the City. Bara orkar inte plugga just nu.

Trött på en hel massa saker, men det är ingenting jag tänker rabbla upp nu iallafall, så ni kan vara lugna.


Imorgon är det studiebesök i Gamla Linköping, och det kan nog bli ganska kul det också. Hoppas vi slipper regn bara!!




Tjipp&hej

November 12 - Mjölner

Japp. Har skrivit ner hälften av myten om hur Mjölner uppstod.
Nu ska jag hitta på något bra sätt jag kan få med mig datorn på. Men det fixar sig nog.
Idag slipper jag ju släpa på benskydd iallafall. Men det kommer kännas så konstigt!
Det blir nog bra.

Tjing på er.

November 12

Mörkt ute allaredan ju!

Hade textilverkstad idag. Det var faktiskt kul (även om jag fick lite flashbacks från syslöjden på mellanstadiet med Birgitta, haha).
Kardade och tovade (heter det så?) ull och grejade.
Jag gjorde en liten boll, som till slut blev ett lila äpple i en nyckelring, och en liten orm och ett hjärta. Så nu ligger det på tork och lukten av såpa sprider sig genom rummet.

Sedan träffades vi i gruppen och skulle fixa med forskningsseminariet, och jag tyckte faktiskt att vi var rätt så duktiga när vi väl satte igång. Lite är det förstås kvar att göra, men vi har kommit en bra bit på vägen nu :)

Nu ska jag titta på fornnordisk mytoligi, bland annat om Tor och Mjölner. Ska lära mig en hel story utantill (lite stödord för förekomma) och berätta inför min arbetsgrupp imorgon på svenskan. Vi får väl se hur det går.

Sen är det dags för fotbollsträning och idag ska jag upp tidigare, tillsammans med datorn och kolla på lite bilder till kalendern som vi ska fixa :)


Så, det finns en hel del att göra även när man kommer hem från skolan kan man ju säga :p




November 11 - Pippi

Nu är snart Pippi färdigläst. Och jag har hunnit se både Sex & the City, och Vänner :)

Men jag tycker lite synd om bror min. Han snörvlar som tusan med sitt snor. Keep on rocking.


Nu blir det ännu mera Pippi Långstrump går ombord.

November 11

Nu är man hemma igen då.

Var på en tråkig föreläsning imorse, och sen så gick gruppen hem till Jasmina och pluggade i hennes fina lägenhet :) Blev fika, en massa prat och så litteraturseminariet, så en sak på listan är avklarad, skönt! Bara femhundraelvatusen saker kvar :/

Hittade Sex & the City säsong 6 idag :) Så den ska jag ta och börja titta på sen, men först och främst måste jag läsa alla dessa böcker. Gash, en stor jävla hög ligger här och väntar på mig.. :/


Ska först och främst läsa ut en av Pippi-böckerna. Sen blir det Robinson Crusoe eller Leken och konsten.
Blää för allt plugg och regn!

November 10 - Halvfärdig

Nu har jag skrivit klart papret inför morgondagen. Jag har också skrivit typ hälften av bildskapande-boken. Blir att skriva en kladd på det sen ikväll, så renskriver jag det imorgon istället. Ska ta och läsa lite Pippi också, är ju inte ens färdig med dom än. Men dom är lättlästa ju så dom ser jag fram emot att läsa ;p

Imorgon blir det att gå upp tidigt då. 20 över 5, uuh. Det är segt.
Men så ser resten av veckan ut. Fast slutar tidigt tisdag, onsdag och fredag så det är ju faktiskt skönt :)
Måste ju börja planera VFU-uppgifter och allt också! Och forskningsseminariet, studentverkstan, bokpaketet och dom individuella texterna. Ja, det är bra mycket saker i mitt huvud just nu. Och detta handlar ju bara om skolan. Här inne finns det bra mycket annat tjafs också, men det orkar vi inte berätta om nu.

Nu ska jag läsa på som en dåre så att jag blir helfärdig så fort som möjligt. Jag är allaredan trött så det ska bli väldigt skönt att sova sen ;p

November 10 - Våga vara rädd

Du frågar mig vad kärlek är
Men jag vet inget om det där
Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå
Det är 40 år sen just idag
Beatles var the lonely hearts club band
din farmor hade just fyllt 18 år

En annan tid i samma land
Samma gamla rädsla, andra namn
Från kalla krig till varma vintrar, svarta hål

Du står i frontlinjen igen
Allt, allt, allt kommer till den
som vågar vara rädd

En valentin på blod, choklad
De har spärrat av halva stan
Alla vet att stormen kommer
Och bandet klev precis på scenen
Det blir synd om den som kastar första stenen
Alla vet att stormen kommer

Kravallpoliser överallt
Men vi andra är så många fler
Jag knuffas, tappar andan och regnet vräker ner
Du står i frontlinjen igen
Allt, allt, allt kommer till den
som vågar vara rädd.
Vågar du vara rädd

Jag har det, du har det nu
Samma symptom
Både jag och du
Jag har det
Men du säger:
Jag är inte sjuk

Du står i frontlinjen igen
Allt, allt, allt kommer till den
Som vågar vara rädd
Vågar du vara rädd

November 10 - Intervallträning

Ja, det är sant.
Lalla och Malin har idag tränat lite intervaller på Banvallen. Det var kul och detta vill jag göra om, i dagsljus helst :p
Ett rådjur såg vi också ;)

Funderar på om jag ska försöka att sluta vara feg. Men jag vet inte ännu..

Nu ska jag skriva klart mitt jävla paper till litterturseminariet imorgon. Jag har bara börjat.. :/
Fattar inte alls vad jag ska skriva om, så detta kan ju inte bli annat än skitdåligt.


Nu ska jag ta och försöka kämpa på lite.








November 10 - This is the life



It's time to work.

November 10

Måndag igen.

Har läst lite mer än hälften i bildskapande-boken nu. Skönt när jag läst ut den (vilket jag ska göra idag!) för då väntar en till Pippi-bok, och dom är mycket roligare att läsa. Sen så väntar lite häften, skrivande och så Robinson Crusoe också. Väldans massa läsande i denna kurs!

Om en stund så blir det en sväng utomhus med Malin :) Så välbehövligt efter alla dessa timmar som jag spenderat inomhus och bara suttit still (förutom när jag hämtade posten, men det gills inte!)


Nu ska jag ta och kolla mailen och lite innan jag ska fortsätta med pluggandet.

November 9 - Fryser

Fryser om tårna så att jag tror att jag tappar dom snart. Usch, blir att krypa ner under filten nu. 
Men nu har jag iallafall läst ut Anne på Grönkulla. En rolig och bra bok. Trodde först att jag inte skulle orka läsa hela, för det är så mycket tjat och prat, men den var riktigt bra när man väl kom in i den.

Kom på det att det är One tree hill sen vid 6, så det ska jag kika på. Så nu blir det ett pass pluggning fram tills dess.

Det svider till i mina ögon när musiken tar slut igen
Har du tänkt på att vi nästan aldrig lyfter vår blick från marken
Mot den svarta rymden ovanför molnen

||...||
 

November 9 - SATC

Nu ska jag ta en paus och se på det sista avsnittet av Sex and the City, säsong 5.
Lovar, ska fortsätta läsa sen igen ;p



Kan knappt bärga mig tills jag får tag i säsong 6, för efter den så kan jag se den efterlängtade filmen som redan står så fint i hyllan :)

November 9

Fars dag-presenterna är öppnade, och snart väntas det tårta.

Snart är jag färdig med Anne på Grönkulla, och jag har kommit framåt en liten bit i boken om bildskapande. Den är jäkligt tråkig den! Så emellanåt kommer jag att läsa lite Pippi också.


Imorgon är jag ledig! Så skönt!
Men då ska det bli en promenad (om det inte regnar) och så blir det en massa plugg också, bland annat att skriva rent ett paper till estetik-seminariet vi ska ha på tisdag. Måste ner till Viken för att hämta en reserverad bok också..



Helen har premiär ikväll så då ska jag hålla tummarna för henne.

Nu ska jag läsa klart Anne-boken.

November 8 - Kent



Och jag är drog med dig i mitt fall
Och sen gled jag bara undan
Så förlåt, förlåt för allt
För min förbannade kluvna tunga
Jag har ett foto någonstans
Där vi är drottningar och kungar
Nu ligger bilder överallt
där gamla ansikten är unga
Och jag har letat som besatt
efter känslor som är försvunna
Och det har varit en lång, lång natt
men jag är glad att mina tårar
är behärskade och lugna



November 8 - Mätt

Typ 5 kilo tyngre så ska jag sätta mig ner ännu en stund för att läsa.
Ikväll ska boken nästintill vara utläst!

Och nyss ringde en stockholmare till mig :o
Hon hade ringt fel alltså :p


Boken väntar uppslagen och tjock.

November 8 - Plockat

Nu har jag plockat en hel massa med alla Ullareds-saker, julklappar, fars dag-presenter, blommor och diskmaskin.
Så nu ska jag ta och läsa ett tag och sen ska jag väl fixa lite mat, tacos tror jag det blir till kvällen.



Sing-a-long och Extra, extra ikväll. Och Svensson Svensson. Blir att zappa ;p

November 8

Har slutat jobba nu.
Ska snart ta och slå in pappas present.
Sen blir det läsa av. Det blev det mellan morgonkörningen och matkörningen idag också. Läste 5 kapitel då, så det var inte så illa. Tror att jag ska försöka sätta upp som mål att boken antingen ska vara färdigläst ikväll, eller att det ska vara högst 50 sidor kvar. Det ska jag nog klara, och även börja läsa den där andra tråkiga boken, bildskapande blablabla. Hehe, eller den kanske är bra? ;p

Blir situps idag istället för promenad. Måste ta tillvara på den här tiden och plugga. Promenad får det bli någon gång i veckan istället om det hinns med.
Fotbollsträning ska det iallafall bli! Undrar hur jag ska göra med benskydden och fotbollsstrumporna.. Har inte alls tänkt så långt! Det tåls att tänka på..

November 7 - Dålig humor!

Zonny har världens sämsta humor!


 
Detta är ju inte alls så kul som det lät när Zonny förklarade. Och ingen av dom andra heller med omogen frukt och konserverad frukt. Nej, bättre klipp finns det minsann!

Någon som däremot är kul i så fall är denna:
 

Älskar American funniest home videos!!

November 7

Trött som ett as, det är jag det.

En så jävla trist dag!
Jobbet, det gick ju bra.
Men nu, det är kallt och grått och trist ute. Känns inte som höst längre. Snarare ett mellanting innan hösten är slut och när vintern snart är här.

Nu ska jag läsa och sen är det Sex & the City som gäller.
Har ju en hel del julklappar och fars dag-presenter att fixa med också.

November 6

Svenskaverkstad och jobb har dagen kort och gott bestått av.
Jag är trött, och visst gillar jag boken jag läser nu, Anne på Grönkulla. Men jag är så trött på att all läsning sker med tvång. Jag vill läsa när jag känner för det, och böcker som jag tycker är bra. Men när hela högar med böcker måste läsas på kort tid, och när det dessutom tillkommer en massa häften. Då blir allt bara tungt.

Nej, ögonen trillar snart ur skallen på mig så det är nog dags att fixa iordning sig för sängen. Ska ju upp tidigt imorgon och jobba, men bara till ett. Så det blir plugg hela eftermiddagen lång. Wiiie!

November 5 - Strul

Vilket jävla strul det är med Swedbank och allt!
Hoppas att det fixar sig.


Fan vad kallt det är, på tal om annat!!

November 5

Det gick bra att jobba igår. Men fy vad jag var trött!  Och det är jag fortfarande.

Idag så ska jag försöka plocka iordning alla Gekås-påsar och fixa med dom, läsa massa sidor i Anne på Grönkulla, skriva ner en lista på allt som jag måste göra inom en snar framtid och greja.
Börjar jobba 3, så det är ett tag kvar.


Nu ska jag försöka boka Oasis-biljetter till Maria. Snart släpps dom.

November 4

Jag är helt slut!!
Bildverkstan var helt okej, men jag hade ingen ork till att engagera mig ett dugg.

Gick in på Åhlens för att köpa femte säsongen av Sex and the City, och missar bussen precis. Sprang, men bussen åkte ändå. Herregud så arg jag var. Men, gick lite på stan, och sen så satte jag mig på bibblan och läste lite. Men hade ju velat vara hemma och mysa istället!
Så att nu är det typ dags att springa bort till jobbet snart.
Är så trött redan nu. Men hoppas att jag jobbar med någon som jag vill jobba med ;p Vi får se.


Måste ta och smörja lite nu och hämta Oriflame-sakerna som Malin ska få idag.
Tjing.

November 3 - Trött

Nu är det kväll, rummet är fullt med nya, inhandlade saker, jag måste läsa och packa och smörja och sova. Ska upp halv 6 imorgon, wiie vad mycket jag ser fram emot detta :/

Men, denna vacka kommer jag iallafall att tjäna lite pengar.
Och, jag ska minsann röra på mig mer nu.
Helgen har varit förskräcklig!

God natt!

November 3

Helgen har varit lång, och det har hänt mycket!

Åkte till Anna i fredagskväll. Blev avundssjuk eftersom dom skulle ut och partaja, och jag bara skulle sova.
Somnade vid 12-tiden (det är läskigt att vara i någon annans hem helt själv) och gick upp vid 3, då Anna och Frida kom hem för att lägga sig och sova. Jag gick ut i kylan och åkte från Sörping vid 4.
Åkte värsta konstiga vägen till Ullared, men dit kom vi iallafall. Gick där, tog en fika emellanåt och handlade på för fullt.
Gick ut vid 3-tiden, lunchade och åkte iväg till vårt boende.
Vårt rum som vi skulle hyra låg i en gammal skola, som var granne med en kyrka. (Observera att detta var Alla helgona!) Vi gick in och kollade läget, det var tomt och kändes rätt så mysko. Vi packade in våra grejer och visade upp vad vi handlat för varandra (kändes lite som julafton).
Sedan åkte vi till Ica för att inhandla frukost som vi förstod att vi inte skulle ha tillgång till (eftersom vi inte ens fått någon förfrågan om denna sak, eftersom det var personal-fritt också) och så blev det mat på Stantons efter en förfrågan hos en trevlig Ullareds-bo. Väl där så började vi prata om de olåsta entre-dörren, det ena och det andra.
Det slutade med att jag ringde till han som hade hyrt ut rummet och det visade sig att vi skulle vara helt själva i denna gamla skola! När vi pratat om detta bra länge så erkände Lena att hon antagligen inte skulle våga sig dit igen (vilket jag insett långt innan henne, men inte vågat sagt något högt eftersom jag var med tre äldre och jag skulle ha vågat i deras sällskap) så då vart jag livrädd och skakade, nästan mer än vad jag gjorde när jag tatuerade mig.
Så vi beslutade oss för att ringa och höra en tant som hyrde ut en privatstuga (där Johanna hade varit förut) och som tur vad så var det ledigt just denna natt! Så vi åkte tillbaka till skolbyggnaden, gick in fort som fan, tog med alla våra grejer i ett svep och nästintill sprang ut, packade in det i bilen och drog iväg. Det lustiga här var att en lampa tändes när vi kom dit och skulle gå in till rummet, men när vi öppnade entredörren för att gå ut så släcktes den. Trodde att det var en sensorlampa, men då skulle den ju tänts igen när vi gick ut för att packa in i bilen, men det gjorde den inte :o
På vägen till den nya stugan så ringde jag snubben och han vi fick åka dit på söndagen för att betala halva priset (genom att lägga kontanter under kudden).
Tanten vi hyrde stugan av var hur gullig som helst och stugan var übermysig! Så kvällen slutade gott med en Smirnoff Ice, lite godis och tittande på Extra, extra och Konståkning. En väldigt lång och konstig dag.

Söndagen var bättre. Kom in till Gekås vid 10-tiden och jag hittade mera saker. Vagnen blev även denna dag full (vilket jag inte hade trott från början), men det var skoj.
Tog en lunch och kisspaus innan vi satte oss i bilen klockan 3. Tog den vägen vi alltid brukar åka hem så där kände jag igen mig.
Allt gick snabbt och smidigt, fram tills några km innan Gränna. Där var det vägarbete och massa trafik så fick köa i 1 timma och 45 minuter! Riktigt segt, men vi roade oss så gott vi kunde med en massa prat och godis :)
"Det är ju bra att det lyser också för det är inte alltif man hör att det vibrerar, och det finns ju så mycket annat som kan vibrera i den här bilen!"
Lämnade av Johanna i Klocket, Anna-Clara i Sörping och Lena var så gullig och skjutsade hem mig till kära Gusum. Var hemma vid 10, och däckade vid 11-halv 12, totalt död efter en lång helg med stillasittande, gekås-promenader, alldeles för mycket mat och godis, adrenalinflöden och skrattattacker.
Läskigt, men tevligt och roligt.
I vår så kan jag lova redan nu att vi kommer hyra samma stuga som vi sov i nu. Kubb, grillning och gott dricka kommer det bli då, utan otrevligheter.

Så, se upp för Alkovens logi. Det är inte så trevligt som det verkar!

Men idag var det måndag och den har spenderats lite med Carro och vi spelade en massa Wii :) Mario Kart, Guitar Hero, bowling, tennis och boxning :)
Och nu så ska jag ta och läsa Pippi och sova för imorgon så väntar en bildverkstad och ett jobbpass under kvällen på hemtjänsten.

Och förresten, tatueringen mår bra :)
God natt.